Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Briza m-am distrat sa citesc, stiu ca nu e de ras cand esti in situatia respectiva, asta cu un "sut ca la 11 metrii" e mortala . Te cred ca ai vazut rosu in fata ochilor, asa patesc si eu ii las amandoi sa se "joace" si ii gasesc ori in fata computerului ori la meci... pai ce joaca e aia nene ca sta Robin cu ochii lipiti de televizor?

uffff eu m-am abtinut sa ii scriu lui Stanucel exact ce aveam pe inima cand am citit postarea ei, nu am incredere in barbati de nici o culoare, in niciunul pt ca am trecut prin experiente care m-au afectat(din fericire nu cu sotul meu). mai ales dupa 40 de ani cand incepe la unii andropauza atunci ferea! Nu mi-o luati in nume de rau sper sa nu fie cazul niciuneia dintre noi, eu incerc sa fiu cat de cat independenta, am mai vazut cazuri unde femeia a fost luata asa de pe nepregatite ca a dat in depresii nasoale...

Roxanaeu am recipiente de plastic de la Avent si acolo sunt gradatii si masor cati mili-litrii, pun piureul in el si vad exact... Acuma dupa ce am masurat de cateva ori stiu exact ochiometric cate legume sa pun ca sa imi iasa cantitatea buna.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

DENISA ideea era sa ma deconectez, ca doar tot cu copilul de gat sunt

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

No,scoate-te din priza atunci!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

am incercat, dar in fiecare dimineata ia Alessa firul si iar il baga in priza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Sub sloganul "inca una si ma duc":

- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane va rog.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Sub sloganul "inca una si ma duc":

- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane va rog.

sa pa p...pe mine de ras

mi-am amintit de o faza tare. Vecinul meu de la tara, Dan, statea in internat la liceu. Vine vecinul meu, Gabi, care statea acum in alt oras. Si ii zice la nenea la internat...Va rog sa il chemati pe Dan. Portarul:care Dan. Vecinul meu...Dan, cum care Dan, Dan de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

DANAYARA cizmulitele sunt mortale o sa fac poza sa le vedeti, eu m-am indragostit de ele.
nu sunt de firma, sunt no name, dar acum nu ma intereseaza pt ca inca nu merge.
insa , sunt f moi si talpa e fff flexibila.
btw...am intrta la magazin GEOX sa intreb de cizmulite pt fiimea...si am ramas gura casca...cand mi-a zis ca ei nu fac masuri mai mici de 24-25

LALEXANDRA nu l-am luat pe cel mic, desi ma batea gandul....pt ca asa o il puteam cara si la restaurante cu noi , sa nu o pun in jegurile de scaune de bebei de acolo ....numai ca mi s-a parut fff tare(ca material, plastic peste tot) pt fiimea acum.....asa ca am decis sa il iau pe asta pt ca e mai comod pt ea...i selasa si spatrul , plus 7-8 trepte de reglaj a inaltimii.

peste cateva luni cred ca o sa-i iau si mic, de pus pe scaun

BRIZA ai fost mortala cu SUTUL DE LA 11 METRI

nu mai stiu cine spunea de mancarimi in cap...si la mine la fel a inceput, iar dupa am ajuns la eczeme, noroc ca nu se vad:(((
acum sunt mai bine, dupa 2 tratamente tinute, prescrize de dermatolog.
DIAGNOSTIC.....facute din cauza stresului, oboselii, nelinisti, nervilor, etc......organism slabit....

ELLA draga o sa o diversific pe fiimea, pe printesa mea, cu cele mai fine trufe....sa il punem pe ginerel la cheltuiala, ca ce asa cu 2 trufe poate veni oricine
mai da-le si tu cu flit celor care te enerveaza, nu mai pune la suflet

ANDRA mai ce viezurel frumos ai acolo...tu nu ai de ce te plange....ca ai si fetita si baietel cand vrei...depinde cu ce il imbraci

as mai avea o groaza sa va scriu, ca am un chef , dar trebuie sa plecam....cica ne duce tati la plimbare si trage de mine sa termin cu laptopul

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

LALEXANDRA asta e scaunul..http://wannaplay.ro/scaune-de-masa/Fisher-Price_rainforest-healthy-care-scaun-de-masa.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

btw...am intrta la magazin GEOX sa intreb de cizmulite pt fiimea...si am ramas gura casca...cand mi-a zis ca ei nu fac masuri mai mici de 24-25

ASTEROPI aici am gasit geox adidasi nr.19, aveau si nr.18.
Deci se fac si mai mici, poate doar cizmulite nu se fac nr. mici.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Pfai ai ai, ce dulce e Ianisu.Ma topesc mereu cand vad poze cu el. Si mami lui arata tare bine. Pup Andra.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

multzam fain

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

LALEXANDRA asta e scaunul..http://wannaplay.ro/scaune-de-masa/Fisher-Price_rainforest-healthy-care-scaun-de-masa.html

Frumos, sa pape micuta Asteropi toata mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am venit si noi de la doctor.Avem rosu in gat.Mi-a dat un siropel sa-i dau doar daca face temperatura mai mare de 38.I-a luat sa-i faca si o analiza de secretie din gat sa vedem ce e..
Alina sa foloseasca Asteropi sanatoasa scaunelul de papica,la fel si Eric sa stapaneasca sanatos scaunelul de masina.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput