Aspirante optimiste > 20 ani (581)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi,

Bun venit noilor aspirante!

Felicitari celor 3 gravidute recente!

doula pe mine ma ajuta mult ceea ce ai scris. Poti sa-mi spui mai multe despre regimul de viata... as vrea sa stiu ce putem face pentru a avea copii sanatosi.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna fetele,

eu cred ca tine f mult de noi, ca sa facem copii sanatosi si evident intai trebuie sa fim noi sanatosi ...
dar sa nu ne intristam, pt ca la randul lui, fiecare, va avea o minune in viata lui, indiferent de modul cum il obtii...

hai, capul sus, si spor la incercari

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

multumesc pentru incurajari, cred ca singura mea problema este ca imi doresc prea mult si ma gandesc la asta incontinuu, ma trezesc in fiecare dimineata sperand ca va aparea un simptom, dar pana acum ....nimic

Traieste,iubeste, daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

gaby inca astept pm

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

multumesc pentru incurajari, cred ca singura mea problema este ca imi doresc prea mult si ma gandesc la asta incontinuu, ma trezesc in fiecare dimineata sperand ca va aparea un simptom, dar pana acum ....nimic

Traieste,iubeste, daruieste...

roxy cu stresul nu rezolvi nimic, nu iti aduce nici bebe si iti pui sanatatea in pericol.. mai bine trezestete dimineata zambind si gandindu-te la altceva decat sa cauti simptome .. si app la unele femei simptomele nici nu apar asa ca degeba le cauti

Mergi la inceput

cu ce Alina?eu sunt cam

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Ziua buna fete dragi,

Bun venit noilor aspirante!

Felicitari celor 3 gravidute recente!

doula pe mine ma ajuta mult ceea ce ai scris. Poti sa-mi spui mai multe despre regimul de viata... as vrea sa stiu ce putem face pentru a avea copii sanatosi.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Deeva pentru inceput poti sa intri pe feminitate.org (site-ul meu). Si bineinteles ca ma poti contacta (ai cateva posibilitati de a ma contacta pe feminitate). Si te ajut cu drag.

Mergi la inceput

am scris la pag 4 iti scriam si acum dar tre sa fug fuguta la baie pana nu mi se opreste apa

Mergi la inceput

ahh, Alina, am avut impresia ca iti raspunsesem, vezi, inca o data ne dam seama ca nu mi-am revenit inca ...
eu spusesem ca nu am gasit ultimele serii si ca as fi vrut si eu sa le vad, nu stiu nici un site cu subtitrare, dar as vrea si eu site-ul tau, chiar daca nu are una

Mergi la inceput

cate sezoane ai zis ca trebuie sa fie ?

Mergi la inceput