Aspirante optimiste > 20 ani (581)
Raspunsuri - Pagina 6
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RAMONELLA
Poate e de la nidatie! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
nu stiu de la ce naiba e...o sa mai verific azi, tot citesc pe net si cica sangerearea de implantare ar trb sa fie in apropierea perioadei de menstruatie, si eu mai am 1 sap jum pana atunci... maine ma duc oricum la dr si o sa ii zic...sa vad ce o fi pana maine ca poate imi vine calumea si aman programarea.
jur o ca iau razna

aspiranta la bebik
AlinaBu spune:
a3a zi fata urati 
ce fericita sunt 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Tana acus iti vezi si tu minunea ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Buna dimineata!
Asa e Cosminutza
mai e putin si imi vad minunea si am deja niste emotii.Va las multi
ici de molipsire la toate,sa nu va pierdeti speranta.

!
35+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
AlinaBu spune:
bela si eu am avut 2 chestii la fel ca tine saptamana trecuta .. si uite am luat si dulphaston si urati nici un semn de ei momentan .. deci am 3 zile inainte de a lua dulphaston de la petele alea si 3 zile dupa ce am luat si nimic nimic
AlinaBu spune:
tana
nastre usoara si sarcina usoara in continuare ca nu mai e mult si vine
si am furat si un pupic
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui anna_i bella, nu prea pare menstruatie. cine stie, poate ne dai vestea cea mare?!? ![]() |
sa te auda Dumnezeu...da pana nu o sa vad pe test 2 liniute eu nu mia cred nimic
.m-am cam saturat sa imi fac iluzii si cand mi-e lumea mai draga sa imi vina. ma gandesc ca daca nu ma mai stresez pe tema asta o sa fie si surpriza mai mare. nici nu mai stiu cum sa o dau...sunt confuzarau de tot.

aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu bela si eu am avut 2 chestii la fel ca tine saptamana trecuta .. si uite am luat si dulphaston si urati nici un semn de ei momentan .. deci am 3 zile inainte de a lua dulphaston de la petele alea si 3 zile dupa ce am luat si nimic nimic The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Alina tu cand iti faci testul? dupa ce trec cele 10 zile?
aspiranta la bebik
tanamera spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu tana nastre usoara si sarcina usoara in continuare ca nu mai e mult si vine si am furat si un pupicThe life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Merci mult Alina
!
35+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
anna_i spune:
bella, pai daca nu te stresezi, atunci de ce te uiti cu lupa-n secretie? lasa ca va fi bine, vei vedea. vine BBle exact cand nu te astepti, cand nu te intrebi de mucusuri, secretii si alte alea-alea 
si, apropo, cineva trebuie sa dea vestea cea mare si peste 2-3 saptamani, nu? am impresia ca vrei sa tragi chiulul...![]()

Bea(08.11.2007)