Propolis

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ce fel de polen e bun?
am gasit doar niste granule intr-o punguta, uscat la o farm naturista, sunt granule de diferite culori. cum se pastreaza?
miere cu polen si laptisor de matca unde pot gasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

I-am pus aceasta intrebare doctorei copilui cand avea fata 1 an si noua luni si a zis ca ea nu-l recomanda nici la trei ani,pentru imunitate bronhovaxom cum se face cura sau colostrum cu probiotice se stie ca nimic nu e mai bun ca colostru din laptele mamei,sau poti sa-i dai propolis dar la varsta de trei ani,ca-ci poate dezvolta alergii care sunt periculoase,sau miere in cantitati mici,dar cu stirea medicului,fata mea racea foarte des,iar eu am auzit la fel in parc unele mame si am dat fuga la medic sa intreb,ea mi-a zis ca imi recomanda de mult daca stia ca face minuni,si atunci a zis ca pentru linistea mea imi da acest colostrum care ajuta pe mai multe planuri,e cam scump dar merita noi ne-am pus pe picioare.Te pup si sper ca te-am ajutat.Daca tot mai continua sa raceasca des ma trimitea doctora sa fac un vaccin "prevenar"as se numeste e scump dar cica face minuni,poti sa intrebi doctora,depinde de copil fiecare e diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

cu bronhovaxom am incercat si eu si nu a mers eu voi incerca cu laptisor de matca si propolis sau ecchinacea si propolis sa vedem ce va spune doctora ca acum nu este la cabinet

Mergi la inceput