cati bani ati dape un CD cu povesti ?!
Dragi mamici si tatici cati bani ati da pe un CD cu povesti de ascultat pt copii vostri?
Sa zicem un CD cu 3 povesti... asa .. cam cat ar asculta puiutii inainte de culcare, cand poate sunteti prea obositi sa cititi chiar voi...
Mie una mi s-a intamplat aproape sa adorm cateodata.. si o cam luasem pe aratura.. nu mai avea sens povestea.. cred ca deja visam..:))
Raspunsuri
szivarvany spune:
Bine ai venit pe DC.
Am aprobat subiectul chiar daca am impresia ca e publicitate.
Si acum on topic: nimic nu poate lua locul cititului, parerea mea. 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
AnaErika spune:
Sunt de acord cu tine.. nimic nu inlocuieste cititul, dar asa cum cateodata avem ceva de facut prin casa - de ex -, decat sa ii aruncam in fata televizorului la Hannah Montana, parca niste povesti ar prinde mai bine...![]()
Gabi_K spune:
raspund cu intrebare la intrebarea ta: de ce intrebi?
p.s. tot nimic. Ai mei nu ascultau povesti nici daca le citeam eu. Pur si simplu nu prezenta nici un interes pt ei o poveste "citita".
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
sdcristian spune:
eu i-am luat cduri cu cartile de povesti, deci gratis
sau de pe internet - sunt o multime pe trilulilu
monica70 spune:
Sincer nu as da niciun ban.Eu ii citesc povesti din carti in fiecare seara.Odata mai demult i-am pus de pe net de curioasa o poveste citita de cineva si nici nu a bagat-o in seama.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
AnaErika spune:
Deci pustoaica ta ascultapovesti pe CD?
Ideea e asa.. noi ne strangem cam 5-6 copii la noi acasa cam o data pe luna si copiii sunt incantati de cum citesc povestile.. O ammaica acum o saptamana m-a intrebat daca num-am gandit vreodata sa le pun pe cd....
szivarvany spune:
Si le-ai pus sau nu pe cd ?
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
buli spune:
la noi sint foarte folositoare cd-urile cu povesti in masina, la drum lung.
stim deja habarnam si cippollino pe de rost :)
mie imi plac cele citite de actori talentati si cu drag de copii, sint tare frumoase.
am dat intre 5 si 20 de lei, in functie de situatie.
de ex, avem Amintirile lui Creanga citite de Mihail Sadoveanu, iar Habarnam e citit de Marian Ralea. samd
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
buli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Si le-ai pus sau nu pe cd ? |
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
AnaErika spune:
Nu nu le-am pus.. dar ma gandeam sa o fac.. gasesti povesti sa le descarci de pe net, dar multre sunt lungi, greoaie -fata mea are 4 ani aproape..
Si aveam nevoie de pareri...:)