Oare sa-i spun?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

oh, si poate vrei sa raspunzi si la alte intrebari, ca sa intelegem si noi cum e povestea ce ne-o spui: stii ca acea fata a trait la orfelinat, sau ti-ai imaginat tu?
daca se poate sa imi raspunzi la obiect , fara emotioane , te rog frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Ai uitat ca TU STIAI de povestea asta..de ani de zile? De ce n-ai ridicat degetul atunci?

Cred ca interventia ei atunci, cand omul traia, era nepotrivita. Atunci puteam spune sa-si vada de treaba, avea cine sa rezolve, daca voia. Cel mult, interventii la tatal fetei, pentru adevar (ceea ce inteleg ca s-a intamplat).
Acum e altceva...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu astept sa aud ce reactie a avut vaduva omului respectiv. inca nu i-ai spus? daca esti asa dorinca de dreptate (in opinia mea nu-i nici o dreptate) treci la actiune si lasa dezbaterile. esti puternic convinsa ca trebuie sa faci asta. actioneaza.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

In povestea de mai sus vad doua femei fraiere. Una inselata, cealalta parasita cu bebe mic, recasatorita, ucisa de sot. Barbatul care si-a batut joc de ele, si-a parasit amanta, s-a refugiat la nevasta,totusi ii era mai bine fara un bebe , in siguranta casniciei. Nevasta de suparare sau de cine stie ce, parca nu era asa de primitoare, probabil simtea si ea ca nu e ok. El a plecat in State de suparat ce era (una era blocata cu bebe, deci nefolosibila, alta nu i-a mai cazut de fraiera). El a ajuns in state si si-a povestit toate pacatele unei romance de 20 de ani (daca Delia are acum 30 sau 31, cand a ajuns el acolo in urma cu 10 ani, n-avea decat 20, dupa calculele mele. Nici nu intreb, de ce si-a ales un barbat matur de 40 de ani sa povesteasca asa ceva tocmai unei pustoaice de 20 de ani.
Mai intra in hora si bebelina parasita, ramasa orfana intre timp, care probabil isi vede de viata ei acum, si deca nu si-a cunoscut tatal, nu stiu de ce ar interesa-o vaduva lui.

Si acum intrebarea mea e: cum ajung toti oamenii astia la sectiunea psi?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Ai uitat ca TU STIAI de povestea asta..de ani de zile? De ce n-ai ridicat degetul atunci?

Cred ca interventia ei atunci, cand omul traia, era nepotrivita. Atunci puteam spune sa-si vada de treaba, avea cine sa rezolve, daca voia. Cel mult, interventii la tatal fetei, pentru adevar (ceea ce inteleg ca s-a intamplat).
Acum e altceva...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Da Rufus, interventie la tatal fetei.
A avut ani de zile la dispozitie pentru a ´´repara´´ o nedreptate. Ani in care putea sa-si impuna punctul de vedere in fata acelui barbat. Cand sustii ca esti omul actiunii..actionezi.Nu poti sa vii dupa n-ani si sa faci pe viteazul, absolut indignat de nedreptate, cand tu ai stat cu intamplarea sub nas atata timp si n-ai facut nimic.,

In rest..cum am scris in posturile precedente. Delia a si confirmat de unde i se trage si inteleg prea bine de ce face ce face. Zic doar ca nu-i ok in primul rand pentru ea, are un tipar din care nu poate iesi si deci nu va fi ultima oara cand intra in probleme din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

lady j extraordinar de bine pusa problema de tine!
a alinta nu cred ca vei primi raspuns la intrebarile tale desi ar fi fost interesant...
Delia tu pui un pic gresit problema: spui ca lasi la alegerea sotiei sa faca ce vrea ea cu informatia. Adica ce rezolvi cu asta??? Care e rolul tau de justitiar? Cum te eliberezi tu de acel secret pe care il tii de ani de zile? Ce vrei tu de fapt? Sa incarci negativ sotia vaduva, sa creezi o tornada in viata si familia ei? eu una nu m-as simti eliberata pentru ca oricum nu asa as rezolva ceva. Nu as face decat sa o lovesc pe acea femeie.
Ea nu va face nimic cu informatia. De ce sa lasi la alegerea ei ce sa faca cu informatia? Eu stiu ca daca simt ca am ceva de reparat in viata repar, frate, nu dau instrumentul altcuiva sa repare...sau nu... sau ce o vrea el! Iar eu sa ma mint ca am rezolvat cazul.

Daca tot vrei sa faci ceva gaseste fata si afla ce poti face pentru ea... vezi daca e cazul sa faci ceva, nu cumva sa-i faci si ei rau.

Eu una consider ca nu e cazul sa intervii in viata lor acum. Daca ai fi vrut cu adevarat sa faci ceva ai fi facut cat era el in viata. Puteai sa-l incurajezi si sa-i oferi suportul tau moral sa o spuna chiar el fetei cat era in viata.

Dar vin si eu cu intrebarea: de unde atata preocupare pentru vietile, destinele si problemele altora? Si aici ma refer la persoane total straine cum sunt vaduva in cauza si copilul abandonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

Eu stiu ca daca simt ca am ceva de reparat in viata repar, frate, nu dau instrumentul altcuiva sa repare...sau nu... sau ce o vrea el! Iar eu sa ma mint ca am rezolvat cazul.

Ai atins alt aspect foarte important.
Cand mingea ajunge in terenul Deliei , Delia nu stie ce sa faca cu ea si o paseaza altcuiva, egal daca acea persoana este jucator ,portar sau simplu spectator.

Cand inca traia barbatul acela, Delia a ramas in umbra . N-a simtit nevoia sa ´´dea in minge´´.
Cand barbatul a murit, s-a trezit cu ´´mingea´´ adica secretul, exclusiv in terenul ei. Ce face Delia? O paseaza vaduvei pe principiul ´´eu ti-am zis, acum fa ce vrei´´. Si Delia se considera eliberata. Ea nu rezolva problema, cum bine zici tu. Ea o da mai departe invocand´´ dreptatea si actiunea´´.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Fetelor, de ce va mai obositi?

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

KAT,nu te mai obosi.Stiu ce am de facut.Nu am nevoie de aprobarea tuturor.

Esti sigura ca stii ce ai de facut? Sau ce crezi tu ca e bine sa faci?
Atunci de ce mai ceri pareri (care, logic, pot fi opuse cu parerea ta), daca apoi te obosesc.

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Si totusi, nu pot sa nu ma intreb care e modalitatea prin care s-ar stabili paternitatea daca presupusum tata e decedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

A alinta,am scris clar ca el mi-a spus ca a aflat de plasamentul fetei la un orfelinat.Iar de intrebarile la care nu ai primit raspunsurile dorite ...si fara de care nu mai poti respira(oare de ce?,Eu stiu bine de ce...)...iti pot spune ca nu au nimc de a face cu subiectul in cauza.Sa ma ierti daca...te-am crezut mai isteata si mai draguta decat esti defapt.Asa sunt oamenii,unii i vad mai buni pe alti decat acei alti sunt in realiate...sir categoria a 2-a ...vrea sa vada lumea neaparat mai rea,mai hapsana,mai neagr decat este in realitate.Fiecare cu realitatea lui/ei draga mea;eu pe a mea incerc sa o mentin in culori frumoase,atat cat pot.Vezi doar ca...ceea ce vedem in alti ....e defapt de cele mai multe ori....reflecatrea noastra;asa ca...daca asta simti tu ca ai nevoie,sa-i vezi pe toti din jur ca pe niste monstri....da-i nainte,gaseste-ti cate motivatii vrei tu,eu nu am de gand sa te intors din drum

LadyJ,mi s-a spus in 2006,cand am devenit mamica despre fetit respectiva.El fiind in viata am considerat ca e datoria lui sa spuna si sa caute si sa ajute copilul acela.De ce mi-a spus...nu stiu;poate faptul ca ma vedea cat de mult pot s stiu sa ma bucur de puiul meu l-o fi facut sa se gandeasca ca si el a avut ocazia....dar a ales sa simta/faca altceva....,sa aleaga ca alte lucruri sunt mai importante decat...ce era cu adevarat important.In fine...ma pierd in presupuneri...
Am sunat azi de dimineata....si nu ,nu m-am trezit cu un telefon in nas...ci vorbiram pentru mai bine de o ora.Deci...exista si oameni cu inima. Raspunsul ei:i-ar fi placut sa fi aflat mai de demult...caci nu e sigura ca are prea mult timp de cautat caci sanatatea nu-i permite;face chimioterapie,e slabita,...are o vecina care-i face cumparaturile.Si nu...nu a cazut de pe scaun,nici nu a tipat ca lovita de vreun ciocan.Ci doar mi-a pus multe intrebari...si am stabilit sa ne vedem in decembrie daca reusesc sa ajung in tara asa cum imi doresc de sarbatori.Discutia s-a purtat pe cel mai bland ,respectuos si omenesc ton posibil.Deci se poate.

Mergi la inceput