cum ne crestem un copil crestin?
Raspunsuri - Pagina 2
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle-usaEu nu am citit HP dar am auzit de la pastori cat sunt de explicite metodele de vrajitorie,cat de daunatoare sunt mintilor fragede. Cum sa-i lasam sa sarbatoreasca Halloween? Aceasta sarbatoare a Satanei.Ce fel de crestini am fi? michelle |
Problema mea la Halloween nu-i Satana...ci corn syrup...ma rog, fiecare cu ce-l doare.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Mintilor fragede ale pastorilor poate. |
nu inteleg ce vrei sa spui!
michelle
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui patou Michelle, exista biserici protestante care serbeaza halloween-ul. o prietena mi-a povestit ca s-a dus la petrecere cu sotul...deghizat in diavol. eu sper ca la biserica unde merg nu se va sarbatori dar trebuie sa recunosc ca am mari emotii. pe la noi magazinele au inceput sa fie "impodobite" cu schelete, fantome, vrajitoare... ca nici nu-mi vine sa mai ies cu copilul din casa... www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu |
nici nu-mi pot imagina sa ma duc la o astfel de biserica, consider ca astfel de biserici sunt crestine doar cu numele.
am inteles ca la unele biserici se fac petreceri pentru copii in aceasi zi sarbatorind Harvest. IN care doar copiii se imbraca in costume dar caractere pozitive, eventual din Biblie.
Inteleg ce vrei sa spui...si al meu vroia sa intre intr-un magazin de costume special amenajat pt. aceasta sarbatoare...desigur ca i-am zis 'nu'.
michelle
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Michelle, sufletele copiilor nu pot fi in pericol daca ii cresti cu dragoste. Am invatat-o pe fetita mea ca Dumnezeu e iubire. Eu asa cred. Cand iti apropii copilul, cand il inveti despre divinitate (potrivit cu varsta), nu are cum sa cada prada ispitelor. Invatarea cu o atitudine, hai sa zicem, mai riguroasa, il indeparteaza pe viitor. De biserica, de tine. Intelegeti-va copiii, vorbiti cu blandete, dati-le incredere in ei, sa le fiti alaturi mereu si nu va vor dezamagi. Am simtit nevoia sa intervin pentru ca eu am fost crescuta mai altfel. Bunicul ma ducea la biserica de copil, era rastit, m-a si plesnit odata ca nu stateam cuminte....dupa ce a murit el n-am mai mers la biserica peste 10 ani. Apoi, am intrat odata in Catedrala (de aceea mi-e atat de draga, plus ca e si locul unde am fost botezata) si parca m-am intors acasa. E indescriptibil...am trecut pe langa ca de atatea ori....deodata m-am oprit si am intrat. Asa e povestea. Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
si noi incercam sa-l invatam in dragoste. sa ii fie drag sa-l urmeze pe Domnul Isus mai tirziu.Sa-l invatam despre dragostea lui Dumenzeu ca exemplu. Atita caldura, grija si dragoste putem gasii in cuvintele Domnului Isus. Si aceasta este ce vreau sa transmit mai departe.
michelle
capcaunul spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle-usa
nu inteleg ce vrei sa spui! |
Inseamna ca este momentul sa citesti Harry Potter.
Katya spune:
Pt cei care vor sa citeasca,pun si eu o "prefata" la Harry Potter:
Filme pentru copii - FENOMENUL HARRY POTTER
http://sfaturiortodoxe.ro/harrypotter.htm
michelle-usa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui capcaunul
Inseamna ca este momentul sa citesti Harry Potter. |
nu mi-ar folosi la nimic.
michelle
Katya spune:
Si inca un articol despre practica vrajitoreasca Wicca:
http://www.credinta-ortodoxa.ro/spip.php?breve10
Cine stie,poate foloseste cuiva.
ionella3003 spune:
Michelle, nu lua atat de in serios mesajele Capcaunului nu vrea decat sa tachineze
Ionela, imblanzitoarea de Capcauni
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
luckyblue spune:
citat din mesajul lui ionella3003 Michelle, nu lua atat de in serios mesajele Capcaunului nu vrea decat sa tachineze Ionela, imblanzitoarea de Capcauni Ionela si Alex (DN 21.09.2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA Spune-mi ceva frumos... din dragoste!... |
Ba eu as zice sa le ia foarte in serios.