scoala Spectrum

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beckypuf spune:

Mie mi-a spus secretara, ca vor sa se mute neaparat anul acesta, dar trebuie sa pastreze zona, pentru cei inscrisi deja la ei.Eu stiu ca au un campus in zona pantelimon-catelu, dar este al ISB-ului, care apartine tot de ei, dar taxele sunt pe la 8000 eur/an.Eu sper ca daca construiesc ceva, sa nu sara in sus mult cu taxa.Dar tu, respectiv Capcaunul, care ai deja copilul inscris acolo, ai informatii mai exacte din interior? eu stiu doar ce am discutat cu secretara, de vreo 3 ori.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

M-ai si inscris la scoala!
Informatiile le am din interiorul fundatiei, dar pe alta filiera.

Mergi la inceput

Scuza-ma,am inteles gresit. Conteaza ca ai informatii din interior, pentru care iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Da, si eu pot confirma cele spuse de Capacaun tot din interiorul fundatiei insa... in acest moment sunt inca la faza de cautare a unui teren pe care sa construiasca... deci mi-e foarte greu sa cred ca mutarea se va face la anul. Orficum isi doresc, intr-adevar sa se mute tot undeva in zona... asta face lucrurile si mai dificile...

Ce mai stiu sigur este ca pentru la anul nu se gandesc (inca) la o marire de taxa, ba mai mult, se gandesc sa pastreze reducerile pentru fidelitate, taxa platita in avans, etc... Sper sa nu-i paraseasaca ganu'al bun pana in primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Astazi am si eu la scoala. Intradevar clasele sunt micute. Din punctul asta de vedere am fost putin dezamagita. Avanatjul la aceste clase este ca sunt putini. MAxim 14 copilasi intr-o clasa, ceea ce este foarte bine. Intradevar mai este si avanatjul ca nu au unde sa alerge in jurul bancilor si asa exista un risc mai mic sa se loveasca.
2. Mi-a placut si sistemul ca sportul il fac separat fetitele de baieti, mai ales din cauza activitatilor .
3. Si mie mi-au spus ca preturile fata de anul acesta nu se vor mari foarte mult. Au spus ca exista posibilitatea ca uniformele si caietele sa fie incluse in taxa, deci aceasta s-ar mari cu aceste sume
4. Exista si un program mai lung pana la ora 17 care costa cu 690 de euro in plus.
5. Transportul costa intre 800-1200 euro, depinde de distanta. Exista si facilitatea de a plati numai partial transportul ( pot sa ia copilul numai dimineata sau numai sa-l aduca seara)
6. Sunt reduceri la taxa initiala: pentru frati 5 % pentru fiecare, si pentru plata in avans a intregului contract inca 5 %. Ceea ce nu am inteles eu este ca daca reducerea de 200 euro pentru plata primei transe pina in luna aprilie este in plus fata de aceste reduceri sau nu.
7. Cu mutare nu prea stiu sigur , au zis ca pot sa ne ofere mai multe informatii in ianurie, dar dupa parerea mea nu cred ca vor face acest lucru. Ei cauta un spatiu deja compartimentat, o scoala ceva, ceea ce este foarte greu . Exista si posbilitatea sa contruiasca ceva, dar asta o sa mai durezeze.
In rest ce mai faceti? Cum se descruca cei mici la scoala?

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Am si eu o curiozitate...pentru cele care aveti copii inscrisi la Spectrum, voi ati avut acces la informatii despre invatatoare, ati putut opta pentru cea pe care ati dorit-o sau ati intrat la ce clasa decid ei? eu am intrebat si mi-au spus ca fac inscrierea si cam atat nu pot sa aleg o invatatoare, iar eu am spus ca doresc sa stiu si eu mai multe despre ele, iar secretara mi-a raspuns....toate sunt bune, deci cam asta e, te inscrii, iar apoiu vezi tu la ce invatatoare pici.Nu prea mi-a placut ideea, ca si la stat poti sa te intelegi cu directoarea, stiti si voi probabil cum si obtii informatii complexe si recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Becky, tu stii deja o invatatoare la Spectrum la care vrei sa-ti inscrii copilul sau doar asa, din principiu, vrei sa poti sa faci asta?
Daca la Stat e oarecum de inteles ca vrei sa alegi invatatoarea, aici, crede-ma ca e inutil... Secretara are oarecum dreptate: Toate sunt tinere (maxim 38 de ani), toate sunt bine pregatite si cu acelasi instructaj facut in privinta conduitei fata de copil. Nu se incadreaza, nu stau acolo!
Cand l-am inscris pe Matei i-am spus directorului ca vreau o invatatoare tanara, cu dragoste de copii, etc, etc... Mi-a spus ca toate sunt asa, ca o sa-l repartizeze la una si pe urma, daca nu se acomodeaza cu ea, mai vedem... Nu a fost cazul. Doamna este minunata, exact asa cum am vrut sa fie iar copilul chiar o iubeste. Lafel si pe profesoara de engleza, care este lafel de importanta.
A! Daca vrei sa o cunosti inainte de a incepe anul scolar este perfect OK. Noi am fost, Matei a cunoscut-o, s-au placut si nu mai vroia sa plece

Mergi la inceput

Ca sa raspund, nu stiu nicio invatatoare, doar as fi vrut sa le pot cunoaste, adica performantele, vechimea aici si stilul de predare, dar daca nu voi avea acces, asta e ce sa fac....eu vreau o invatatoare ceva mai drastica, ca am un baiat cam rebel::)), care nu prea ii convine cand ii pui limite, reguli. Din acest motiv, doream pe cineva cu experienta si sa poata gestiona bine clasa, dar ramane sa vedem la cine vom pica,oricum in ianuarie merg sa-l incriu si poate cine stie, imi dau ceva detalii sau tin cont de cerintele mele. Tu ce sti despre invatatoare, sunt bune, adica ce fel de relatii dezvolta cu elevii? Merci mult de informatii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Si eu am fost foarte preocupata de invatatoare pana a inceput scoala. La prima sedinta insa, au venit si s-au prezentat profesorii. Da, sunt multi(engleza, muzica, ed. fizica, desen, informatica, religie). Cred ca mai mult de jumatate din materii le fac cu alti profesori si nu cu invatatoarea.
Eu am optat pentru o invatatoare pe care nu o cunosteam, dar am auzit ca a avut rezultate bune. Din fericire nu am "picat" la clasa ei. Spun din fericire deoarece din prima clipa in care am vazut-o pe doamna noastra am stiut ca ne place de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bine, impresiile de moment sunt una, rezultatele pe termen lung sunt alta.
Parerea mea este ca este prematur sa trageti concluzii. Dupa cel putin 1 semestru se pot trage niste conluzii privind invatatoarea, scoala, profesorii, conditiile, etc.

Mergi la inceput