scoala Spectrum
Raspunsuri - Pagina 12
psichoMom spune:
Suntem 2E. Si eu o stiu pe a voastra! E genul putin mai exigent, mai "dura" dar mi se pare f OK. A noastra este mai "mamica" in sensul ca ii iubeste f mult si ii cocoloseste dar cand e de lucru lucram serios :) Are si ea baietelul la 1A.
Cu doamna de la 2B Matei face Mind Lab si ii place foarte mult!
Citat: |
citat din mesajul lui alina1972 Buna! Noi suntem la II A. Sa gasesti nod in papura e usor!!! Eu sunt o persoana care vede partea plina a paharului.... E dreptul fiecaruia sa aibe opinii, nu? Atunci cand copilul meu va fi nemiltumit, sunt sigura ca voi lua atitudine, voi comenta, se va afla...dar mai bine nu.. PsichoMom, voi sunteti I sau II ?....nu de alta, dar daca sunteti a II-a o stiu pe doamna voastra si i-mi place (si cea de la II B). De la clasa I nu o cunosc decat pe doamna Violeta (pe care am avut-o anul trecut la after school). Nu stiu ce litera are la clasa, dar tipa e super! |
alina1972 spune:
PsichoMom, si noi am fost la Mind Lab, anul trecut, dar de cand s-au mutat dupa ora 15 am renuntat (din cauza buss-ului). Doamna de la B e o dulceata!! Intr-adevar, doamna noastra este genul mai exigent, dar fiica-mea o adora!!!
psichoMom spune:
Acum Mind Lab e vinerea de la 14. Adica tot dupa program...
Cum a fost cu Level-urile? Ati supravietuit ? :))
Beckypuf spune:
Buna tuturor! Gata ne-am inscris si noi, urmand sa ne sune pt semnarea contractului, apoi la evaluare. Ce sa zic.... sper sa fie intr-un ceas bun::))
alina1972 spune:
Beckypuf, bine ai venit in randul nostru!!!! Sper sa fi si tu in categoria celor multumiti....
PsichoMom, noi optasem pentru tehnica "ebru" pentru vineri (cum v-am zis acum suntem fani desen), dar vad ca au facut azi (adica miercuri)...Cine stie, daca ramane asa, poate revine si ea la MindLab. De Level-uri am trecut cu bine (20/20 romana, 18/20 mate, 18/20 engleza) si am luat si mentiune la Euclid. Tot inainte!!!
psichoMom spune:
OOO, Felicitari! Noi nu putem sa ne laudam cu rezultate asa de stralucitoare... E baiat, ce vrei? A luat 13/20 la romana, 12/20 la mate si wooowwww 20/20 la engleza! De fapt engleza ii place cel mai mult si o asimileaza parca fara efort Cu romana si cu mate in schimb imi vine sa-l toc ca stie si nu este atent. A gresit la cele mai simple intrebari si le-a facut pe cele mai grele! Stie dar parca e de pe alta lume cateodata
alina1972 spune:
Te inteleg, PsichoMom ! Chiar daca e fata, are comportament de baiat (oricum, doar cu baietii se joaca).
E foarte repezita, nici nu citeste cerinta pana la capat si zice ca stie.... Si bineinteles, rezolva problemele grele si greseste la 14+12.... Iar la concursuri, e mandra ca termina prima!!! Asta inteleg ei....cine termina primul e cel mai tare!!! Poate cu timpul le va veni mintea la cap, de fapt rabdarea... Oricum , eu ma bucur ca vrea sa participe la toate concursurile, caci se obisnuieste cu ideea de examen, de competitie....
corinutza70 spune:
Buna, si baiatul meu e la scoala Spectrum si pot spune ca suntem 80% multumiti cu sistemul lor! Minusurile s-au scris deja de catre alte mamici iar +-urile sunt f multe in comparatie cu o scoala de stat!
Daca vreti sa intrebati ceva, va raspund cu cea mai mare placere!
psichoMom spune:
Dragutilor, acum ati ajuns azi la scoala? Noi am inotat prin nameti, in parcare era omor iar in clasa la Matei era un singur copil
Sincer, daca situatia se inrautateste in cursul zilei de astazi, eu sper sa-i lase maine acasa! Data trecuta cand au facut asta era mai putina zapada...
mamavlad spune:
Dragi mamici, am vizitat scoala Spectrum (recomandata de o mamica) ca sa-l inscriu pe Vlad in clasa I din sept, dar a fost o maaaaare dezamagire. Clase aglomerate, inghesuite, mici, fara aer,In WC o mizerie de nedescris, zero grade inauntru, geamurile lasate larg deschise pe gerul asta, copilul transpirat din clasa face sigur pneumonie daca se duce acolo!! Nu va suparati, dar pentru cat costa (si nu e numai 2350 euro/an, se adauga carti, uniforme, etc) si ajunge la 3900/an!! asta nu e scoala privata, e o copie palida a unei scoli private. as dori numai sa vizitati alte scoli private ca sa vedeti diferenta, iar taxa nu e cu mult mai mare!! Am vizitat multe luna asta in cautari..Nu stiu daca se face scoala sau nu la Spectrum (pareri impartite), dar mie mi-a fost suficient ce-am vazut ca si conditii de baza. Pacat!