Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani tatic de delfini si pisicute! Yaia, sa-ti traisca consotul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

Eu singura cu cei mici m-am descurcat azi, am avut noroc

Nu-i chestie de noroc! Esti o mamica de admirat!

Mergi la inceput

Marta chiar ma intrebam ce-o fi fost la minister azi... Da' am avut o zi din aia nashpa rau si n-am putut nici sa pun mana pe telefon sau sa deschid mess... Cu placenat praevia, la mine s-a rezolvat la Miruna. Si stiu ca si Gabi de la Cluj a fost intr-o situatie asemanatoare cu Sara. Vorbim maine...

Mergi la inceput

Teo primit SMS, dau vina pe aceeasi zi infernala, n-am putut sa ma apropii de telefon. Vorbim maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

La multi ani, Vlad Matei!

Azi e si ziua lui mamica mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Prisi, bafta lui Mirunica la gradi, si bine ca nu te-ai lasat!

Olivia in continuare tuseste, noaptea doarme dezvelita, nu suporta sa aiba patura peste ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

' neata si o aburinda (eu cu lapte)
azi ne-am trezit mofturoase ca nu vrem la gradi, am reusit sa o imbrac, ea pufnind, si-mi tot zicea ca ea nu vrea la gradi ca sta acasa cu bunicii, am incercat sa ii zic ca pleaca si ei la serviciu , ca asa trebuie sa mearga ca altfel ii pune absent si de aici s-a schimbat totul, ce e ala absent ii arata si ei catalogul, brusc a parut sa fie interesata, ne-am luat rucsacul, si la poarta ne-am intalnit cu mamaie, iar jale ca nu vrea, dar pe drum i-am explicat din nou si la un moment dat linistita a zis "bine daca zici tu stau la gradinita mea" a fost asa dulcica, acolo deja erau multi copii ajunsi era cealalta doamna i-am explicat inca o data ca nu o cearta nimeni si mi-a facut cu mana si mi-a dat pup cu degetelul si ii radea toata fata, sper sa fie toul bine azi

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Prisi, bafta lui Mirunica la gradi, si bine ca nu te-ai lasat!

Olivia in continuare tuseste, noaptea doarme dezvelita, nu suporta sa aiba patura peste ea.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

multumim , sa stii ca nici Miru nu doarme invelita, dar eu ii mai dau body pe sub pijama de cand e vremea mai rece si sosete in picioare ca asa e invatata, nu suporta sa doarma fara

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Marta chiar ma intrebam ce-o fi fost la minister azi... Da' am avut o zi din aia nashpa rau si n-am putut nici sa pun mana pe telefon sau sa deschid mess... Cu placenat praevia, la mine s-a rezolvat la Miruna. Si stiu ca si Gabi de la Cluj a fost intr-o situatie asemanatoare cu Sara. Vorbim maine...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

Ana ne auzim cand ai timp

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui prisi
cu doamna nu stiu ce sa zic ca noi am inceput cu scandal gradi si e oricum ofuscata, sper sa ii treaca

De ce e doamna ofuscata? Care-i treaba cu scandalul? Zi-mi si mie! Zi-mi si mie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

pai dupa cum vezi noi am incepu abia azi gradi nu lunea trecuta ca tot poporu' desi ne-am prezentat si noi cu flori dis de dimineata pe 13 septembrie cu una bucata copil din dorate la gradi, dar surprize surprize, nu am mai avut loc la gradi ca au inscris prea multi copii si ca noi sa mai asteptam (probabil am fost pusi pe lista de asteptare ca nu dadusem spaga) desi din vara aveam confirmare ca avem loc si cu 2 saptamani inainte am fost sa intreb ce treb sa duc la inceput de gradi si totul era ok, doar ca intre timp s-a schimbat conducerea si vineri inainte deinceperea gradinitei s-au facut alte liste cu alti copii iar noi urma sa incepem cand se deschide gradinita noua care e la vreo 2 km (actuala e la 300 m) dar la care nu au aprobare sa angajeze personal fiindca in Romania momentan sunt blocate posturile pt bugetari. pe 13 am facut putin scandal la gradi, apoi la scoala, apoi la primarie iar in ultima faza am facut in scris la Inspectorat plus mers zilnic la gradi si intrebat cum a ramas cu locul nostru , nu stiu care a fost rezolvarea ca ieri cand a fost sotul la gradi era directoarea de la scoala si a zis sa ducem de azi copilul la gradi, eu cred ca s-au saturat de noi, dar nu ma lasam ajungeam la minister , nu se poate ca in ziua in care treb sa incepi o treaba sa te anunte ca nu mai e asa, pana la urma ne-a lamurit primarul ca in localitatile vecine nu au gradinite cu program prelungit si copii vin la noi, ok f bine dar eu unde sa ma duc, ca mai sunt si cetatean onest si mi-am schimbat toate actele de domiciliu in localitatea cu pricina , ori ca sa ma duc in alta parte treb sa dau spaga si cand gradinita e pe aceeasi strada de ce sa trambalez copilul prin trafic cand putem merge in plimbare pe jos

off m-am intins ca o placinta, dar inca nu mi-au trecut dracii pe ei

Marta si Miruna
22+

Felicitari Marta ca ai rezolvat!

Iar o sa gindeasca vreo doua mamici ca sunt prea sensibila sau ca am mania persecutiei dar eu chiar simt la noi atitudina aia: ce mai cauta si asta aici ca oricum isi permite sa mearga la paticulara sau sa o tina acasa?!

Nimeni nu intelege ca platim impozite enorme la stat si normal ar fi ca si statul sa asigure ceva macar pentru copiii nostri!

Sa nu mai spun ca eu consider orice gradinita norocoasa sa o aiba pe Daria!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput