Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Buna fete dragi!
Inca nu am net, dar ma facut tot posibilul si m-am dus la un centru "specializat"(indieni sant capi) ptr scumpa de Luy (ca tare multe a mai facut ptr grupul nostru)
Cu ajutorul ei am vazut si ceva papansi de 3 anisori...trece timpul
Despre noi , copiloiul cel mare scoala, forbal si calarie (vrea sa devina paza de coasta)...picea a inceput gradinita de pe 15, plange un pic ,dar isi revine repede(un pic de fite)...de maine v-a merge cu microbuzul si nu mai o vede buni plangand
Sonia e atenta la toate detalii, la educatoarea(cam bartraioara)si educatorul(frumos cu parul lung)...sant multumita ca nu mai face crizute sau daca mai scapa cate una o redresez repede .
Eu sant linistita si alintata mereu de fostul...am mare ajutor acum in el nici nu-l mai recunosc(e miere!)...apreciez ,dar il ti-n la distanta...deocamdata
Am fost in vacanta impreuna , toti 4, a fost ok , nici nu se vedea ca am trecut prin tribunal...dar eu sufleteste eram terminata
Am mult de lucru din cauza ca mai am un job ...la un agriturism , dar imi place ca sant in contact cu multe pers
Multa sanatate mamicilor si piticilor care si-au sarbatorit ziua de nastere !![]()
![]()
![]()
prisi spune:
buna seara , azi cu atatea emotii si treburi am uitat sa felicit sarbatoritii zilei
Mihai Sebastian de mami ceamica! 
Andrei de mami aeperju! 
Giulia de mami cristina85ss!
Alexandra Elena de mami a_alinta!
Andrei a avut un tort f frumos ca de gust nu ma indoiesc ca a fost altfel decat delicios 
Marta si Miruna
22+
cecilia L spune:
La multi ani!
Mihai Sebastian de mami ceamica! 
Andrei de mami aeperju! 
Giulia de mami cristina85ss!
Alexandra Elena de mami a_alinta!
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
La multi ani pui frumos si dulce Sebastian!
Destept si descurcaret:)
(auzi la el, platim dimineata 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
la multi ani Giulia si Alexandra!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
De ce e doamna ofuscata? Care-i treaba cu scandalul? Zi-mi si mie! Zi-mi si mie! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
pai dupa cum vezi noi am incepu abia azi gradi nu lunea trecuta ca tot poporu' desi ne-am prezentat si noi cu flori dis de dimineata pe 13 septembrie cu una bucata copil din dorate la gradi, dar surprize surprize, nu am mai avut loc la gradi ca au inscris prea multi copii si ca noi sa mai asteptam (probabil am fost pusi pe lista de asteptare ca nu dadusem spaga) desi din vara aveam confirmare ca avem loc si cu 2 saptamani inainte am fost sa intreb ce treb sa duc la inceput de gradi si totul era ok, doar ca intre timp s-a schimbat conducerea si vineri inainte deinceperea gradinitei s-au facut alte liste cu alti copii iar noi urma sa incepem cand se deschide gradinita noua care e la vreo 2 km (actuala e la 300 m) dar la care nu au aprobare sa angajeze personal fiindca in Romania momentan sunt blocate posturile pt bugetari. pe 13 am facut putin scandal la gradi, apoi la scoala, apoi la primarie iar in ultima faza am facut in scris la Inspectorat plus mers zilnic la gradi si intrebat cum a ramas cu locul nostru , nu stiu care a fost rezolvarea ca ieri cand a fost sotul la gradi era directoarea de la scoala si a zis sa ducem de azi copilul la gradi, eu cred ca s-au saturat de noi, dar nu ma lasam ajungeam la minister , nu se poate ca in ziua in care treb sa incepi o treaba sa te anunte ca nu mai e asa, pana la urma ne-a lamurit primarul ca in localitatile vecine nu au gradinite cu program prelungit si copii vin la noi, ok f bine dar eu unde sa ma duc, ca mai sunt si cetatean onest si mi-am schimbat toate actele de domiciliu in localitatea cu pricina , ori ca sa ma duc in alta parte treb sa dau spaga si cand gradinita e pe aceeasi strada de ce sa trambalez copilul prin trafic cand putem merge in plimbare pe jos
off m-am intins ca o placinta, dar inca nu mi-au trecut dracii pe ei
Marta si Miruna
22+
myral spune:
Bun venit IRINA ALEXANDRA! Felicitari LUY! Sa fiti fericiti toti patru!La multi ani SEBASTIAN, ANDREI, GIULIA , ALEXANDRA!La multi ani sotului, Yaia!Eu singura cu cei mici m-am descurcat azi, am avut noroc![]()
slippers76 spune:
Bun venit pe lume printesa Irina Alexandra! Sa-ti fie drumul prin viata lin si luminos, parintii aproape mereu si surioara sprijin de nadejde
Felicitari Luiza, Mihai si Maria! Recuperare rapida si acomodare rapida impreuna
slippers76 spune:
La multi ani Seba! Ceamica, sa va traiasca micul cuceritor!
La multi ani Andrei! Emma, sa va traiasca Flacaul si sarcina usoara in continuare!
La muti ani Giulia si Alexandra !