Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
tonic al meu are toate maselele cred ca mai devreme de 1,6 ani.. nu stiu cand au iesit, ca le-am vazut cand deja erau crescute sa se vada in intregime..
stela
.. osafiebine!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde mstelasanatate multa si-ti doresc refacere usoara dupa operatie. |

Discordia, bine ai venit la noi.
Vecinik,e?

Sanatate Mufului
,Sanzianei si celorlalti bolnaviori.
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Doamne, Stela! Cumplit! Sunt siguri medicii??? Si chiar asa...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
plsss, spuneti-mi si mie cu febra, care e diferenta intre rectal si subrat????mi se pare ca pe langa maini reci are si conturul buzelor usor invinetit, i-am luat si rectal si e 38,5
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Luny, aia din fund e cu 0.5 grade Celsius mai mare decat temperatura corpului ( nu ca din fund nu ar fi tot a corpului
) Maini reci=NU BUN, inseamna ca ii mai creste 
Zoze a ramas in Bucuresti, la decizia lui Dan. Si poate e mai intelept asa...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
As mai avea de spus cateceva despre impartitul jucatiilor, dar acum am o problema presanta:
s-a mai confruntat cineva cu scaune decolorate (aproape albicioase, ca de argila) la copii? Ca Sanziana de 2 zile asa e.
O sa-i fac un coproparazitologic si apoi mergem sa ne vada un dr.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI FERICIRE, SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI,ANDREEA !!!
stela, groaznic ce zici tu acolo. spune-i sa mai vada 1-2-10 medici, caci numai eu am intalnit 3 cazuri de erori si copilasii sunt bine, sanatosi.
si acum, inapoi in butoi. 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
olgu mersi
.. stiu de extremitati ca am mai fost patita, insa acum vad ca e asa de vreo ora, stagneaza cu siropel, nu-mi place ca pare gurita invinetita, pe lanaga extremitati reci.. o fi vorba doar de frisoane, desi mi se pare mica febra, a ajuns el la 40,6 si nu avea frisoane... daca e ceva, trec pe diclogesic/novocalmin sau picaturi de algocalmin.. 
Iubirea mea,
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya As mai avea de spus cateceva despre impartitul jucatiilor, dar acum am o problema presanta: s-a mai confruntat cineva cu scaune decolorate (aproape albicioase, ca de argila) la copii? Ca Sanziana de 2 zile asa e. O sa-i fac un coproparazitologic si apoi mergem sa ne vada un dr. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
noi. dar moi
a facut sambata dupa amiaza 2, duminica dimineata 1, ieri dimineata 1 si atat. I-am dat Biotics si regim, i-am scos laptele si se pare ca e ok
Kya spune:
Si la ea tot moi sunt. Nu foarte, dar sunt. Ar trebui sa o trec pe regim. Problema este ca in afara de lapte nu prea mananca mare lucru din cauza dintilor
. Cu Biotics nu stiu cum sa o pacalesc... poate intr-un suc ceva, si neaparat sa nu ma vada ca torn praful, ca nu mai vrea. Zice ca e bleah, si-l varsa singura la WC 
Edit: stiu ca pot fi asa moi tot de la dinti, dar chiar albicioase???
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!