Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Copilul meu a ales varianta scurta de somn azi: 40 minute! O fi de la mucii ingrosati...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Apopos de venirea lui bebe mi-am amintit de fetita unei prietene. Avea 3 ani cand mami astepta un fratior si o pregatise 9 luni incontinuu cu ideea , fetita abia astepta sa vina fratiorul, a nascut mami, a trecut o saptamana si intr-o zi zice fetita: Auzi mami, e foarte dragut fratiorul asta al meu, dar totusi cand pleaca la el acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am mancat.

Zoze nu mai pleaca la Craiova, ramane in Bucuresti. Si mai videm joi ce-o mai fi...sau pana joi

Asta cu impartitul jucariilor...ar trebui sa scriem o carticica despre bataliile pe jucarii de la munte. Solutii sunt destule, depinde de copil, de companie, de relatia cu cel cu care trebuie sa imparta, de, de, is multe variabile...Mie nu mi se pare un bai ca nu vrea sa imparta acum. Vreau sa descopere ca a fi generos e un gest neconditionat , e pur si simplu venit din suflet, din dragoste, din prietenie, nu ca se supara Gigi daca ea nu e generoasa, sau pentru ca asa e frumos, sau pentru ca Gigi e mic, sau plange etc. Pana atunci...dam la schimb, dam mai incolo, asteptam sa ne vina randul la capatat alta jucarie ( ca daca nu suntem obligate sa dam, nici nu obligam pe nimeni ), nu cerem jucarii copiilor care plang, asteptam momentul propice dialogului, cam asta...Si Zana da, a fost dementiala cum a returnat ea ursuletul. pe care si Sof il urmarea cu disperare si venea sa imi spuna ca il vrea. Dar a inteles ca Sanziana nu se simte bine, ca o dor dintisorii si ca mai bine nu ii cerem acum ursuletul, mi-l va da ea cand se va simti mai bine. Pana atunci, se poate juca cu altceva. Si a inteles!

Sfatul meu pentru toata lumea este sa nu astepte efecte imediate, totul cere timp. Si nu jumatate de zi, sau o saptamana. Trebuie sa fim consecventi in ceea ce sustinem, onesti, autentici...eh, simplu nu a zis nimeni ca este.

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

In rest, cel mic tot cu tuse si muci (a treia saptama deja) si cu figuri cea mare. Doamna invatatoare cea noua e bruneta si cu ochii verzi (oare asa s-o duce si tati la sedintele cu parintii de acum?) iar doamna de engleza e ok, doar ca vorbeste doar in engleza toata ora .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Sa va spun cum decurg vizitele nepoatei mele de 2,9 ani la noi: cum intra pe usa, aceasta ia orice jucarie vede.Claudia se infige imediat la ea, nu se lasa pana nu-i smulge jucaria verisoarei sale, mai incepe si sa planga; nepotica uneori renunta, alteori nu, pana la urma ajung sa isi dea una la alta palme. Sau amandoua vor aceeasi jucarie, desi au altele la dispozitie, avem cateva chiar si in dublu exemplar, ele se bat tot pe aceeasi jucarie. Iesiri din astea violente nu a avut decat cu verisoara ei, cu alti copii nu stiu cum ar face ca nu avem prieteni cu copii asa mici, dar afara, in parc, asa cum am mai spus nu lasa nici un copil sa se apropie de jucariile ei.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

saluti tutti frutti!

am avut o zi....si inca nu s-a terminat.
Mi-e foame de mor, am sedinta cu parintii.
Seb are muci galbeni, tuseste, dimineata am gasit cearsaful vomat...si a vomat cei 20ml de lapte pe care i-a baut dimineata in fata usii cand plecam spre gradi.
i-am stres pantofii, i-am schimbat bluza si am plecat.
evident ca am intarziat la munca, de-abia am gasit un loc de parcare in curtea spitalului....de-astea.

ma bucur ca Zozelici e bine!

Olga, sa nu-ti faci iluzii ca sof n-o sa sufere, indiferent cat de intelegatoare si de pregatita pare.
Asa cum e greu sa imparti o jucarie e mult mai greu sa o imparti pe mama cu altcineva, indiferent cat de mic/dragit si neajutorat este.

La Ilinca gelozia si frustrarea nu s-au manifestat asupra lui Seb ci fata de mine.

Sunt convinsa ca vei reusi sa gestionezi situatiile dificile....insa sa nu te amagesti ca ea nu o sa sufere.
ti-am mai zis...primii doi ani sunt cei mai grei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Discordia, bine ai venit la ciripit.
Dar nick-ul tau sper sa nu te caracterizeze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gudinde LA MULTI ANI cu multe bucurii si impliniri! Sper ca ai parasit butoiul si nu mai esti "tristuca".

Sovi-cuscra drum bun maine si relax, mami se va descurca! Ai grija cu prajiturile alea!
In concluzie de unde va vine caldura iarna asta?

Kya la Luki toate, dar absolut toate eruptiile dentare au luat aspect de viroza. Nu stiu daca a fost chiar virus pt ca evolutia a fost una liniara si dr spune ca virozele nu sunt asa. I-am dat nurofen, ceai si antialergic uneori si au cam trecut dupa ce au spart dintii gingia. Eu am noroc ca lui Luki ii plac pastile de propolis cu vit C, sunt un fel de delicatesa la el, vad ca nu prea s-a lipit nimic din ce a adus Antuca de la scoala in anii trecuti. Hopul cel mare va fi cand va intra in colectivitate, dar daca gasim o bona corespunzatoare asta se va mai amana. Multa sanatate puiului, sa fie iar zglobie si nazdravana.

Luny multa sanatate lui Matei. Voi cum stati cu maselele? Nu se poate sa fie tot ele cauza?

Raluca sanatate lui Sabin.
Si "noua" ne place dna de engleza pt ca se imbraca frumos. SA vedem daca si invatam ceva de la ea .
Am uitat sa-ti spun ca am ajus odata in Takko si era plin de bluze cu cap de mort si alte asemenea (pt copii incepand cu 2 ani ) si ma gandeam ca Briana ar fi fericita acolo!

Ce mai stiti de Simo si Siluan?

Zozelici pe unde e? Are nevoie de ceva? Ii facem vreo vizita?

Mai urez Bun venit, multa sanatate si recuperare usoara , cu scuze pt intarziere, noii randunici, Discordia sa-i fie sederea printre noi cat mai placuta!

Si poate mai vin si Dudurutza sa ne spuna ce face, si Daciana daca a scapat de raceala si restul fetelor care nu au mai dat de mult pe aici.

special pt Clau v-am admirat in poze si imi pare rau ca nu ne intersectam in parc, mi-ar placea sa vad cum se inteleg scolarii nostri.

Valentina poza aia de la nunta e buna pentru reclame, sunteti toti patru tare frumosi.

Fug la munca, daca mai pot, revin sa bag un ochi pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi deocamdata cu impartitul jucariilor nu avem treaba, caci Matei e in extrema cealalta: el cedeaza tot, cam de fiecare data.. nu stiu cat de bine e, poate mai incolo or incepe si la el fazele astea...
S-a trezit dupa o ora jumate, si el doarme vreo 2-3 la pranz, are febra, si extremitatile reci, desi la subrat era 38,3.. cum e cu febra, de unde se scad 3 unitati, rectal sau la subrat?...
nici de mancat nu vrea, a luat vreo 3-4 lingurite si gata.. :((

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sunt tare mahnita in urma unei vesti:ROG GRAVIDUTELE SA NU CITEASCA!colega lui Geo,insarcinata in 6luni si juma,a aflat de curand la eco (mai multe) ca fatul are ventriculii capului mult dilatati si ca,nemaiavand timp sa se contracte,risca un bbu cu probleme la creier,sau cu creier nedezvoltat...iar medicii le-au recomandat sa renunte la sarcina...asa ca joi ii va provoca avortul...am vb cu ea si e terminata...plangea intr-una,iar copilul se tot agita in burta si simte ca innebuneste simtindu-l...mi-a frant inima..atata suferinta in glasul ei,nu mai imi revin...Sa multumim Domnului din tot sufletul pentru copilasii sanatosi pe care ni i-a dat,ca restul chiar e nesemnificativ.
In urma vestii aflate,v-ati dat seama cat m-am intarit pentru interventia mea...altele sunt probleme adevarate..Numai ca nu mai apare cm-ul,desi ar trebui sa apara...dereglare trebuie sa fie..iar dr-ul asteapta telefon ca sa ma programeze imediat dupa cm..alta belea...

Am inteles ca Zoze a ajuns acasik la Craiova...tin pumnii sa mai stea Marioara.
Mi-a relatat Naty pe care am vazut-o azi la Municipal.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput