Aspirante optimiste > 20 ani (579)
Raspunsuri - Pagina 9
PaulaFrida spune:
april multumesc

FELICITARI pt punctulet,sa creasca bebe mare si sanatos

am prins si eu din pupiceii de molipsire

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
neata fetele
april i-ti doresc sa fie totul bine cu bb, sa stea cuminte si sa se dezvolte normal FELICITARI pt 
am prins si eu un
las si pentru restul fetelor
bebelu ce faci mama, inca dormi la ora asta?

ancadragoman spune:
April secreti o sa tot ai in timpul sarcini fara sa fie ceva in neregula.Mie una mi se pare putin progesteron daca ti l-a dat ptr sustinere
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Lia73 spune:
ptr fetele noi: bine ati venit
sedere cat mai scurta la aspirante 
feteloooooooor
m-ati zapacit cu ferma
de azi dim sunt pe plantatie, la sapa ![]()
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
april_25 spune:
Anca, asa mi-a zis si doctora...sa nu ma sperii la orice modificare. Dar eu zic ca e bine ca am fost pt ca m-am linistit.
Anul trecut am luat dupa sangerare 6 de utrogestan pe zi. Dormeam non stop. Noroc ca eram in vacanta. Acum iau doar 2....asa mi-a recomandat....oricum nu am mai avut acea culoare la secretie, acum este alba.
Va
si va multumesc pentru incurajari!
Plec la munca!
Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt
5+
anda15 spune:
Fetele, am venit si eu de la eco si vestile sunt asa: sarcina intrauterina corespunzatoare varstei de 4-5 saptamani, sac gestational de 9.7mm. I-am spus ca am un istoric prost, scurgeri maronii si dureri de burtica si mi-a spus ca posibil datorita placentei pozitionate cam jos plus 2 fibroame, unul de 17 mm pozitionat pe langa sarcina si unul de 9mm pozitionat mai jos de sarcina. Mi-a scris o hartie cu toate astea plus iminenta de avort
. Eu continui sa iau tratamentul plus progesteron, dar cand ma gandesc ca joi ma asteapta un drum de 1000km cu masina

, iar in weekend o nunta la care suntem nasi
....Tare prost timing-ul
April, la tine s-a vazut sacul sau si embrionul? Eu am avut 18 august UM. Tu cand ai avut?
bellasamoyed spune:
buna fetele..... 2 zile nu va citesc si imi ia o ora sa ajung cat de cat la zi :D.
va anunt cu mare drag ca aseara am terminat cu polidinul :))) ma saturasem de el ca sa nu mai zic de al meu sot :D
a si sa va mai povestesc ceva, luna asta de cand cu polidinul si cu ce nebunii mai iau eu(vitex etc) am non stop chef de stiti voi ce ![]()

... daca nici luna asta nu se prinde ma supar :))
a si inca o faza ciudata raud e tot(prima oara cand patesc asa ceva). sa intamplat ieri, vroiam sa plecam de acasa si normal trb sa ma imbrac.... am schimbat 100 de haine,nici una nu imi placea si cand ma bufnit un plans nu mai puteam sa ma opresc,al meu nu stia ce am sa panicat un pic. e acum explicatimi si mie de ce naiba am avut caderea asta? ca doar in fiecare zi cand ma imbrac imi ia o ora ca nu ma hotarasc da sa izbucnesc in plans niciodata 

aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda15 Fetele, am venit si eu de la eco si vestile sunt asa: sarcina intrauterina corespunzatoare varstei de 4-5 saptamani, sac gestational de 9.7mm. I-am spus ca am un istoric prost, scurgeri maronii si dureri de burtica si mi-a spus ca posibil datorita placentei pozitionate cam jos plus 2 fibroame, unul de 17 mm pozitionat pe langa sarcina si unul de 9mm pozitionat mai jos de sarcina. Mi-a scris o hartie cu toate astea plus iminenta de avort . Eu continui sa iau tratamentul plus progesteron, dar cand ma gandesc ca joi ma asteapta un drum de 1000km cu masina![]() ![]() , iar in weekend o nunta la care suntem nasi ....Tare prost timing-ulApril, la tine s-a vazut sacul sau si embrionul? Eu am avut 18 august UM. Tu cand ai avut? ![]() |
anda nu exista posibilitatea sa vii cu avionul? 1000 km in fund cam nasol, eu una urasc sa merg la drum lung cu masina.
si la nunta trb sa te menajezi,o sa stai destul de mult in picioare,poate iti iei ceva fara toc si fara prea mult dans sa stea bebika cumintel acolo si sa nu aiba motiv de agitatie.
aspiranta la bebik
bebelu86 spune:
helllooo
am intrat sa va salut si sa va las 

eu stau in pat ca ma cam inteapa burtica.
ieri am alergat toata ziulica, si dupa ce am ajuns aksa, am avut musafiri pana p l 9...la 9/30 rupeam patu in 2 ![]()
April stai linistita ca e normal sa ai secretie mai abundenta si la inceput mai maronie..vezi sa nu fie sange..atunci sa mergi lamedic.
ti-a dat o pastila de 100mg?? k dc e doar atat e putin...
Bella bafta multa si sa vi cu liniutele 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria