Aspirante optimiste > 20 ani (579)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele pe unde umblati ca e liniste rau aici :(( hai sa curga paginile

trb sa ma apuc sa fac curat si ma ia o lene de morrrr.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Neatza fetelor...de astazi sunt in cincediu pana pe 1 octombrie....de maine ma apuc un pic de curatenie generala, vine si mama sa ma ajute, astazi la noi este innourat si bate un vant turbat, cica de maine se incalzeste, asa sper...sunt un pic tensionata ca sambata cununam si tare as vrea sa avem o zi frumoasa, fara ploi si vant....acum cum o vrea bunul Dumnezeu...
Va doresc un inceput de saptamana frumos, linistit si cu multe liniutze duble, le tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze, si celor care au aflat ca bebe este deja in burtica le doresc sarcia frumoasa si bebei sanatosi, voinici si cuminti.....
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

fetelor o melodie pentru voi
http://www.youtube.com/watch?v=l5J1JQywPN0

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bella multumim de melodie luiza sa dea dd sa ai vreme frumoasa si sa fii o nasa de invidiat bebeluu iau si de la tine un pupic, poate din 2 s-a prinde unul anda ai mare grija de tine, nu exagera cu statul in picioare, si legat de drum, mi se pare ff mult ptr tine va pe toate

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

neatza fetele !!!
Felicitari april pentru punctulet.. sa se faca unu mai mare de vro 50cm si cateva kg bune peste 3 . Am furat un de molipseala cine stie
anda totul o sa fie bine ai sa vezi

Eu azi am terminat dulphastonul.. asteptam acum

toate fetele

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

alina tinem pumnii sa nu vina menstruati si sa vina bebe peste vreo 8 luni si un pic?nu?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ALina numara de azi 10 zile..dc nu vin uratii nici dupa astea 10 zile, inseamna k e bb
poate sa-ti vina si mai dvrm..dar maximu e de 10 zile.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

deci mai am un stres pe cap 10 zile .. ok

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

alinaaa lasa stresul, nu te mai gandi(stiu ca e foooarte greu da incearca), dc nu te duci totusi sa iti faci un bhcg?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sigur ca as putea merge cu avionul, pb este ca sotul trebuie neaparat sa mearga cu masina deoarece trebuie sa i-o schimbe cei de la firma si eu nu vreau sa merg singura cu avionul, vreau sa merg cu el. O sa facem opriri cat mai dese, stau intinsa ca e loc destul ca masina e cat o sufragerie asa mai mica
Ma rog sa fie bine

Mergi la inceput