Aspirante optimiste > 20 ani (579)
Raspunsuri - Pagina 6
luiza77 spune:

La multi ani Paula, multa sanatate, fericire si un bebe cat de curand, iti doresc sa ti se implineasca toate visele.

cos_minutza spune:
Luiza,Didi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
sorinake spune:
pe mine ma dor tzitzili rau tare. test nu am mai facut ca nu are rost sa mai fac decat daca intarzie, iar asta ar trebui sa se intample miercuri. nu sper, dar imi fac sperante!!!
![]()
carmen_vlad spune:
Fetele eu simt ca nu trebuie sa renunt la bebe2... simt ca trebuie sa aspir la bebe2 oricand va fi asta... sotul e implicat intr-un accident cam urat care s-a lasat cu victima decedata si ca urmare va avea un proces si nu stiu exact cat va dura, decartat de bani la avocat, despagubiri, dar am increde ca Dumnezeu ne va ajuta si vom scapa de necazul acesta ![]()
Eu sper sin suflet ca bebe2 sa vina atunci cand decide el 
Oseara frumaosa fetele 
PaulaFrida spune:
multumesc fetelor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
didi32 spune:
Sorina, Doamne-ajuta! Iti tinem pumnii, pana miercuri nu mai e mult
Kitty, tu ce mai zici?
Carmen, este groaznica situatia, cred ca sotul este suparat tare, dar trebuie sa aveti incredere sa va fi bine pana la urma
in devenire
kitty-27 spune:
didi 

...mai nimic.imi pare rau ca au venit uratii..sa speram ca luna asta vom culege mai multe roade...doar a venit toamna..
didi32 spune:
Kitty trebuie sa speram, altfel ce ne ramane? Trebuie sa avem incredere ca intr-o buna zi vom fi si noi mame. Vorba ta, incepe o noua luna cu noi sperante, sa speram ca se vor implini

Noapte buna dragelor si vise frumoase!
in devenire