Aspirante optimiste > 20 ani (579)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ziua buna fetele mele dragi. Multi la toate. Paula, LA MULTI ANI
Noi iti cantam toata LA MULTI ANI TRAIASCA!!!!!!

Pinuta, eu nu prea am ajuns sa te cunosc asa de bine, dar o luna de concediu suna demential de fain!!! Mi as dori si eu asa ca si cred ca atunci cand va veni bebe imi voi lua un an de concediu!!

Eu am o durere de cap (sinuzita), dar am citit ca daca vrei sa devii e bine sa eviti medicamentele, asa ca stau si sufar in tacere. Fetele stiu ca de ieri am o durere de cap oribila.

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

multumesc frumos fetelor,sunteti niste dragutze,imi sunteti tare dragi

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
SI ITI DORESC CAT MAI CURAND,TZATZE MARI SI PLINE DE LAPTE,VERGETURI SI UN URLATOR MIC ACASA!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

PAULA
te asteptam cat mai repede cu un bb la purtator

Anda stai linistita. nu te intrista..si eu in ziua in care am aflat k am 2 liniute, am avut o pata rosiatica p slip.
iti dai seama k am zis k se elimina..dar uite ca nu a fost asa
mergi si fa un control
vb cu un medic si nu sta asa

ne auzim mai tarziu k sunt la mama acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Fetele, am inceput tratamentul prescris de dna doctor hematolog si parca mi-e mai bine desi sunt la fel de paranoica. M-am hotarat, maine merg la medic aici unde sunt, nu pot sta pana vineri cand ajung in Timisoara ca o iau razna. Merg maine sa fac o eco ca ma gandesc ca se vede macar saculetul la 5 saptamani, mai ales ca a fost ovulatie mai devreme. Si sa-i spun medicului de durerile de burtica care ma cam chinuie. Imi pare rau ca am luat 2 zile prenatalele de care va ziceam ca-mi dadeau crampe si diaree(scuze), dar acum iau exact ce mi-a dat si sper sa fie OK.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Paula! Sa fii fericita multi ani alaturi de sotiorul tau intr-o casa plina de copii! (cati vrei tu).
Pinuta, bine-ai revenit! O luna concediu ce bine suna... chiar daca ai facut de fapt smotru, macar n-ai fost la scarbici
Sorina, ne tii in suspans?
Ce mai faci tu Lore? Esti ok?
Cam liniste pe-aici.... sunteti la ferma toate? Cand aude Lia de dat cu sapa...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

buna la fete,
scriu mai rar sa nu ma supar prea tare... dar am o veste buna totusi am fost la control pana la urma la filantropia cum va scriam si e totul ok, nu stiu la ce dr am fost ca am mers la camera de garda imediat dupa cm, l-am intrebat daca mai pot face copii? si mi-a raspuns cati doriti si 10 asta m-a linistit si m-a intarit!
Acum cand o vrea Dumnezeu sa raman... cea ce ma intristeaza ca de data asta probabil ca voi ramana accidental gravi ptr ca sotul nu e pregatit pentru o alta sarcina mai ales ca e si povestea cu accidentul si nu stiu cum sa procedez... doar de dragul lui vladutu sa aspir iar la bebe2... voi credeti ca e lipsa de maturitate din partea mea?
El isi doreste enorm o sora sau un fratior dar mie teama de restul gurilor rele, de familie... efectiv nu stiu cum sa o i-au

Paula scumpo la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

multumesc fetelor,la fel va doresc si eu voua

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Carmen dragutzo ascultati inima si nu te lua dupa gurile altora.In legatura cu sotzul sunt sigura ca doar e o sit. de moment datorita celor intamplate.
Anca tare urarea Paulei
Anda te asteptam cu vesti de la medic maine
Didi eu nu ma bag la ferma ca nu am timp de eaAm una mica pe hi5 dar in 10 min o rezolv si pana a doua zi nu ma ating de eaNoi am fost pe la mami.Aici e o vreme de cacaoA plouat toata ziua

Va pupacesc pe toate fara exceptii!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Carmen draga sunt de acord cu Cosmi, fa cum iti spune inima. Acum sotul e afectat, dar un copil il va bucura sunt sigura. Si-apoi dupa un accident iti revii greu, nu astepta atata Noi suntem aici, poti scrie cand simti tu. Bine ca macar ai vesti bune de la dr!
Cosmi , nici eu nu ma joc ca nu am timp si nici pe site-uri de socializare nu intru decat fortata de sor-mea care mai pune poze Aici a fost cald si frumos si soare pe timpul zilei, desi noaptea fusese cam racoroasa, dar cica de maine se face si aici naspa baga haine de vara, scoate haine de vara

in devenire

Mergi la inceput