Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (578)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Eu inca sunt aici Laurici
Unde stai in iasi? Vad ca suntem de aceeasi varsta si eu am locuit 10 ani in iasi...

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

eu abia am ajuns aici, de vreo 2 saptamani si stau la Bucium...un fel de suburbie ...

Mergi la inceput

M-au socat multe la viata mea, dar numele anumitor cartiere ma da pe spate...am aici inzona un minimarket, cica, care se numeste "LA Coana Chirita"...tu cred ca ai facut facultatea aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelorrrrr am o problema .. de cand iau cystone cu dulphaston si acid folic mie rau de tot .. am stari de voma, somn , durere mare de cap, ameteala.. de la care din astea 3 oi avea reactiile astea ?! Stie cineva

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

aaaaa am uitat .. simt ca ard, dar temepratura nu am .. 37,2 maxim ..

Mergi la inceput

alina, poate nu e de la nici una...paote de la 2 liniute???

Am luat test azi...nu m-am putut abtine...si rezultatul se subintelege, ca altfel asi fi topait pe aici...cu toate ca mi-e teama de ceea ce ar putea urma

Mergi la inceput

Nu prea cred de la 2 liniute.. mi-am facut testele inainte sa incep tratamentul, adica marti... la eco mi-a spus endometru 5mm.. deci n-am sanse prea mari a fi gravi + ca azi m-a durut si ovarul drept ( cred ca el )

Mergi la inceput

Laurici, da am facut facultatea in iasi. Am stat nu departe de bucium, daca stii cartierul frumoasa. Am stat in iasi intre 1996 si 2007.
Frumoasa perioada si mi e un dor nebun de iasi. Am eu lucrurile mele de care is foarte atasata in iasi, ca de exemplu cabinetul cosmetic Maviov, sau policlinica cu plata, unde in general mergeam la controale ginecologice.
Laurici, dar tu de unde ai venit in iasi? Adica ai locuit in alta parte a tarii? Ce te a adus in iasi?

MHegarty

Mergi la inceput

AlinaBu eu iau acid folic de pe data de 22 august 2010 in speranta ca raman gravidutza, si nu am simptomele pe care mi le ai descris tu. Deci cu siguranta nu de la acidul folic. Celelalte doua medicamente imi sunt total necunoscute.
Vorbeste cu un doctor si explica i tot ce ai daca ti e frica.

MHegarty

Mergi la inceput

probabil ca am trecut pe la frumoasa, dar fara sa am habar...de ce am venit...nu stiu cum sa zic... din cauza sau datorita sotului, cu serviciul lui...

ma bag la culcare...ca nu mai pot...de suparare, azi am facut o curatenie...toata casa...si acum simt ca sunt epuizata...mi-am luat tensiunea si era cam mare....trebuie sa ma bag la repaus...pup la voi

Alina, sigur nu e cu ochi?? ma repet mai ales pt. ca ai acea temperatura suspect de sugestiva de 37,2???

Mergi la inceput