Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (578)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

mihas si eu sunt surprinsa de linistea de azi; nu a fost asa pana acum, abia daca apucam sa citesc......poate sunt suparate fetele, ptr ca la multe din ele li s-au "micsorat" salariile, cine stie, fiecare cu butoiul ei ; tu de cand incerci sa ai bb?

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Andr@ nu am mult de cand incercam sa avem bebe. UM am avut o pe 22 august si am inceput pe 3 septembrie anul asta, deci practic de luna asta. Dar se vede ca fara rezultat. Azi sunt in ziua 3 CM.
Nu mai conteaza, increzatoare si optimista in continuare. De luni impingem tare...hatza hatza...bang bangsa vedem poate e bebe de iunie 2011, dar am o presimtire ca nu o sa raman pana prin decembrie..
In fine, eu i am zis sotului ca daca nimic nu se intampla pana in februarie 2011( UM in februarie) si daca cm vine in martie eu ma duc in Romania pentru teste. Eu lucrez in spitale in UK(sunt asistent social) si sincer sunt dezgustata de modul superficial in care se fac teste pe aici. Prefer sa vin cu banii de aici si sa platesc in Romania. Sa speram ca nu va fi nevoie sa vin pentru asta, dar e bine ca voi fetele sunteti pe aici si ma puteti ghida, in cazul in care o sa am nevoie.
Daca stau bine si ma gandesc ultimul control ginecologic pe care l am avut a fost in primavara lui 2007.
Tu ce muncesti Andr@?

MHegarty

Mergi la inceput

eu am lucrat la o firma de asigurari pana acum ceva timp; dar nu plateau deloc bine, si mai nou sunt baby siter la un baietel de 8 luni; de fapt astept raspunsul lor maine sper sa fie afirmativ; am fost la el, ne-am "indragostit" de cum ne-am vazut unul de altul, ba chiar a inceput sa planga cand am plecat; sper sa fie bine

Mergi la inceput

ce ma inteapa iar ovarul stg; mamaaaaaaa abia pot sa stau pe scaun; aseara ce greu am adormit, ma intepa de ziceai ce-mi smulge cineva ovarul......azi m-am uitat putin la mucus, era destul de putin elastic, adica se intindea nu-se-ntindea, ceva de genul (scuza-ti detaliile ) voi ce ziceti? a trecut ovulatia, sau se apropie?

Mergi la inceput

Andr@ eu nu prea ma pricep ca eu nu mi urmaresc ovulatia. Cateodata ma si intreb daca stiu cand ovulez.....Eu stiu doar ca trebuie sa prestam la 2 zile canu se stie cand vine si vad ca sotul e mai dornic ca niciodata....
Andr@ tu de cand incerci sa ai bebe?
Ai un job super k lumea, mie intotdeauna mi a placut ideea de baby sitter, dar eu nu sunt buna pentru asa ceva. Eu sunt o fiinta mai serioasa, nu stiu, poate prea grava uneori. Eu sper sa ma schimbe propriul meu copil...
Cum se plateste ca baby sitter in Romania? Am o prietena, Elena care a ramas insarcinata cu unul care a parasit o imediat ce a aflat ca e gravida si saraca a ramas singura. Acum e gravida in aproape 20 saptamani si DPN e 06/02/2011. Vreau sa stiu cam cat se plateste o baby sitter in Romania, caci ea o sa aiba nevoie de cineva sa stea cu ea si intentioneza sa plateasca cam 400 lire, desigur masa si casa.

MHegarty

Mergi la inceput

Vad ca nici macar Andr@ nu mai e pe aici.....
Sa speram ca acum seara se aduna fetele pe acasa...

MHegarty

Mergi la inceput

nu, aici sunt, am fost la ceva cumparaturi.....noi facem 2 ani de cand tot ne muncim sa avem un bb, dar cel mai mare dusman, STRESUL ne urmareste pas cu pas; de bani nu pot sa-ti zic ca nu ne-am inteles inca, ei m-au intrebat cat vreau si nu mi-au zis ca am cerut nici mult nici putin; au zis ok

Mergi la inceput

dar va las si eu, merg la ; noapte buna tuturor, sper maine sa vb mai mult la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello fetele...pupici eu sunt in plina nunta dar forumul creaza dependenta...am intrat numai sa va zic ca va pup si hai cu liniutele. .. sry nu am reusit sa cites
c decat pana pe la pag 15

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

cand am venit si eu, toata lumea pleaca...

Mergi la inceput