INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 9
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan viss felcitari pentru perechea care creste si se inghionteste la tine in burtica. sarcina usoara si la termen iti urez. se pare ca am cam exagerat cu papitoaiele din camera "micutei" care are cuc si va veni sa ne cunoasca peste o saptamana sau 2 ![]() 35+ bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
anna, ce putin mai ai!!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
viss spune:
multumesc, fetelor. sa aveti nastere usoara si copii sa sanatosi- cele cu bebici la purtator, iar celorlalte le doresc sa traiasca senzatiile mele toate, toate

13 SA 

crisstal_18 spune:
Buna,dragutelor 
Fetele imi vine sa plang si de bucurie,dar si de tristete cand citesc despre reusitele voastre ![]()
Viss,tu esti de doua ori binecuvantata cu bebeii tai pereche(ce poate fi mai frumos ?),sa fie cuminti la mami in burtica si sanatosi ![]()
Anna ,mai ai putin si faci cunostinta cu minunea din burtica, cred ca va fi un moment foarte placut 
Sensibila,tu esti o fericita cu printesica ta 
Eu sunt ziua 6 de la IAD si deja mi-e teama de ziua 14 ..nici nu vreau sa ma gandesc la ziua adevarului ..deziluzie din nou sau bucurie ??? 
Pupici 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisstal_18 Buna,dragutelor ![]() Fetele imi vine sa plang si de bucurie,dar si de tristete cand citesc despre reusitele voastre Viss,tu esti de doua ori binecuvantata cu bebeii tai pereche(ce poate fi mai frumos ?),sa fie cuminti la mami in burtica si sanatosi Anna ,mai ai putin si faci cunostinta cu minunea din burtica, cred ca va fi un moment foarte placut ,iSensibila,tu esti o fericita cu printesica ta ![]() Eu sunt ziua 6 de la IAD si deja mi-e teama de ziua 14 ..nici nu vreau sa ma gandesc la ziua adevarului ..deziluzie din nou sau bucurie ??? ![]() Pupici ![]() Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica CRISSTAL |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Crisstal,trebuie sa fie bine de data asta,da?
Ai incredere ca esti graviduta si comporta-te ca o graviduta
,fara tristete,fara nimic neplacut care sa ii faca rau lui bebe

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
sensibila spune:
crisstal_18 - PE TINE TREBUIE SA TE ZGUDUIE CINEVA BINE !
De ce nu intelegi ca pana dupa z10 nici nu ai ce sa simti ?
Si pana atunci ar fi bine sa fii optimista, zambitoare , vesela, fericita, ce mai cuvantul potrivit e POZITIVA.
Numai asa un bebe din cei care sunt in cautare de parinti va v-a alege !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Oanamares spune:
Crisstal,inteleg perfect ce simti! Nimic nu te poate face sa iti schimbi gandirea. Pana in ziua Adevarului poarta-te ca o graviduta!Rasfata-te,alinta-te,mangaie-te pe burtica si zambesre mult.Aaaa si neaparat ocupa-ti timpul ca sa te gandesti cat mai putin daca ai sau nu bebe in burtica!
Succes! Iti tin pumnii stransi,stransi, stransi, stransi!
petronela_99 spune:
Buna, fetelor.
Am revenit dupa 2 zile de pauza, timp in care am reusit sa ajung la consultatie la Dr Cocei Diana.
Am plecat de la ea, plini de speranta si cu certitudinea ca intr-o zi vom fi si noi parinti.
Sa o iau cu inceptul...
Sensibila ne-a costat 100 mil 2 inseminari duble la Medlife(cu tratament+ecografi+analize,etc) si acesti bani nu i-am avut,asa ca, am facut imprumut.
La Giulesti nu ne-au permis sa facem programare la Dr Cocei si astfel am ajuns sa o sunam si sa stabilim de comun acord unde sa ne intalnim si a ramas Nord Medica-cabinet particular.
Viss sa stii ca ai dreptate in privinta D-rei Cocei si chiar mi-a placut!
In rest, am stabilit o programare de spermograma a sotului sapt. viitoare la Giulesti care costa 25 lei si in functie de rezultat, vedem daca continuam investigatiile la el sau la mine. La mine, mi-a propus histero-salpinografie si laparoscopie care in Giulesti nu ne costa nimic.
Ce sa zic, fata de cheltuielile enorme care le-am avut pana acum....suntem foarte optimisti, mai ales ca financiar sunt limitati.
Om vedea ce ne rezerva D-zeu si ce pasi trebuie sa strabatem.
Va pup si va multmesc ptr raspunsuri.
viss spune:
petronela - ma bucur ca dupa consultatie ti-ai mai recapatat optimismul. stiu ca histeroscopia si HSG la Giulesti nu te costa nimic. in ziua in care te programeaza o sa-ti faca o foaie de zi,si dc duci o cutie bomboane sau flori asistentei sefe, care te preia dim. o sa fie superok, iti da si concediu dc ceri - pe ziua respectiva.
eu zic ca dc mergi si la privat din cand in cand,poti ruga dr. sa faci anumite investigatii la stat.iar motivul nu cred ca e rusinos deloc .mama..ai dat 100 milioane pe IAS? cand e 2 mil procedura? horor.pai costa FIV-ul 1400 euro= 56 mil.-la giulesti- doar procedura ce-i drept, cu totul cred ca e 100 mil. e bine, ca te-ai mobilizat si ai schimbat dr..iti doresc mult succes, si de-acum sa-ti fie numai bine.

13 SA +