INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

petronela 99 : eu am o parere buna despre Cocei.eu am facut 2 FIV -uri, iar ea s-a ocupat cu partea de embriologie - a selectat spermatozoizii cei mai voinici, i-a prelucrat, s-a ocupat de ovocite,a format embrionii, si tot ea, dupa ce mi i-a aratat la microscop pe toti- multi rau,a selectat 3, si uite ca s-au prins 2.deci cred ca vei avea un avantaj, dr. ta va fi si cea care te va monitoriza si tot ea se va ocupa de embriologie - selectarea spermatozoizilor. in concluzie mie mi s-a parut ok ca persoana, profesional si uman .nu i-am dat decat o floare mare in ghiveci am primit in schimb, 2 floricele:

13 SA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Viss,wow ce mari s-au facut piticii,iti doresc sarcina usoara in continuare si 2 minuni sanatoase
Cu privire la drii de la clinicile private,eu sunt patita,intr-adevar nu se compara conditiile,dar si preturile sunt usturatoare si deprimante,mai alesc cand nu reusesti si trebuie sa o iei de la capat dar constati ca nu mai ai resurse financiare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Mesaj sters

Mergi la inceput

viss - wowww felicitari pt pereche ! Acum am vazut, cea mai frumoasa realizare ! Sarcina usoara iti doresc din tot sufletul si sa va vedem pe toti 4 fericiti in poze dupa nastere !

Sunt perfect de acord ca la clinici private banii se duc degeaba , adica banii in plus. Nu garanteaza nimeni o reusita mai mare.
Am mai zis ca cu mine Moisa s-a purtat mai frumos decat o anumita dr la clinica privata.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

viss felcitari pentru perechea care creste si se inghionteste la tine in burtica. sarcina usoara si la termen iti urez.
se pare ca am cam exagerat cu papitoaiele din camera "micutei" care are cuc si va veni sa ne cunoasca peste o saptamana sau 2

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

mai, sensibila, eu iti zic ca se poate.chiar dc tie ti se pare imposibil, e mai greu - dar nu imposibil.acum na, suntem extrasubiect- imi cer scuze fetelor care citesc :in astia 3 ani, au fost luni cand sotul meu a fost in tranzitie de la un servici la altul,si am avut perioade in care el a stat acasa,cu CV trimise- aveam 10 mil lei/luna- salariul meu,plus niste garzi, si n-am murit.chiar am facut IA si-n lunile alea= 2 mil, fara sa primim ajutor de la nimeni. mai stiu ca e un avantaj ca noi stam in Bucuresti, pe fetele din provincie le costa mult si drumul pana la Bucuresti.
pe ansamblu, cred ca majoritatea vom trai dupa ce nastem,nu doar din 8 mil. ci din, 8 mil. + salariul sotului.sa dea Domnul sa fie copii mei sanatosi, ca iti garantez ca nu vor muri nici de foame, nici dezbracati nu vor fi..

13 SA

Mergi la inceput

Se pare ca am fost complet gresit inteleasa in tot ce am zis azi !

Nu mai comentez

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

sorry- anna- nu am fost atenta la carucior.nimic nu e prea exagerat ptr o mamica care si-a dorit si-si asteapta cu drag bebicul.eu nu ma apuc sa cumpar, ca mi-e inca teama, dar poate dupa 7 luni incolo, o sa treb sa ma trimita sotul cu 1o lei in buzunar la servici, ca dc imi da mai mult, in drum spre casa, sigur ii cheltui pe mici nimicuri..
la mine inca e prea devreme, dar la prima strigare ar fi pereche,unul e sigur baiat, sa vedem dc nu-i creste cuc fetei, ca cica, uneori poate creste si mai tarziu

13 SA

Mergi la inceput

sorry - sensibila. e posibil sa fie de vina si hormonii mei de sracina- de, ma camuflez si eu in spatele lor.
dar nu mi s-a parut cu sens sa insiri toate cele care treb copilului,ca eu cred ca noi toate , mai sarace sau mai bogate, suntem constiente ca vor fi cheltuiele mari dupa nastere, dar ne asumam riscul. in prezent eu ma gandeam ca, n-are sens sa faci o eco cu 6 mil, cand se poate face cu 2. ma ingrozea gandul la 6 mil, ptr ca sa pot face 3 IA in loc de 1 IA , e clar in avantajul meu..am mai multe sanse.
in fine..eu zic ca intai sa ne vedem copii in brate, apoi ne vom gandi cum vom face sa le asiguram un trai decent.mai sunt convinsa ca fiecare dintre noi, isi va da si pielea de pe el, ptr realizarea acestui lucru.

13 SA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

VISS!!! sunt pereche!!!!!
de data asta am avut dreptate!!!!!
sa-ti traiasca, sa vina la termen, sa fie sanatosi si sa va incante viata!!! ma bucur enorm pentru voi!!!
si...VREAU POZICI CU BEBICII LA ECO!!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput