Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (577)
Raspunsuri - Pagina 11
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui april_25 Alina, am reusit sa gasesc odiseea si sa ma inscriu. Sper sa raman si pe acolo pana la 40 de saptamani. Ma bucur ca ti-ai mai revenit.... Toate trecem prin momente dificile pana reusim sa avem bebe. Exista si persoane mai norocoase, dar... Eu anul trecut in mai am ramas insarcinata. In iunie s-a oprit din evolutie. Iar pana acum nu am mai ramas...si eu ajunsesem sa disper, dar tocmai cand ne gandeam sa mergem la doctor...au aparut liniutele. Si eu stau cu teama...cu mare teama, mai ales sa-i vad inimioara batand, dar asa cum a zis si bebelu, grijile abia incep...emotii la fiecare ecograf, analiza...dar facem orice pt bebe, nu? Deci, capul sus, incredere si o sa ai in curand 2 liniute. Eu in noiembrie implinesc 27 de ani....deci nu mai sunt asa tanara...rezerva mea este mai mica decat a ta... Tu de cat timp incerci? Imi cer scuze daca ai mai zis si nu am retinut. ![]() Iar m-am intins ![]() Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 4+ |
Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani in odiseea mai iunie, deci incerc de aproape 1 an fara 3 luni de anticonceptionale, sunt 9 luni de incercari
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
april_25 spune:
Anda, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Inteleg prin ce treci: aceeasi reactie o avem si eu...dar apoi am incercat sa fiu mai increzatoare, poate face bine lui bebe si se va dezvolta pana la 40 de saptamani. Nu reusesc mereu, dar tot incerc...
Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt
4+
AlinaBu spune:
Nb draguta
Nb katy
april_25 spune:
Uff, deci stii si tu cum este...
Dar, la tine mai este o sansa...Iar daca nu este luna asta, luna a zecea de incercari va fi cu noroc.
noapte buna, kitty!
4+
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Angi sa iti traiasca sa fie sanatoasa, sa se faca mare, frumoasa si ascultatoare ca asta isi doresc toti parintii. Iar pentru ea ii doresc un fratior/surioara cat mai repede ![]() april fuguta ca mai aveti 2 colege pe la odisee am citit eu cu DPN : 8.05.2011. + a 3a anda noastra ![]() The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Multumim, Alina!
Abia astept sa am doua Bubuline, ce e drept! Atunci va fi distractie, nu gluma.

Mamica de Sarah-Aimée
AlinaBu spune:
sa te auda dumnezeu april, baga pupic de molipseala pentru toate de aici
eu fur unu 
april_25 spune:
Angie, la multi ani pt buburuza. Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Si cat mai repede o surioara sau fratior!
4+