Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (577)
Raspunsuri - Pagina 10
april_25 spune:
Buna seara, fetelor!
Am reusit si eu sa intru sa va citesc!
Astazi am chemat-o pe mami meu sa ma ajute la curatenie....stiu ca poate par nebuna, dar anul trecut dupa ce am schimbat lenjeria la pat si am facut ceva mancarica am sangerat putin....asa ca acum incerc sa stau mai cumintica, macar in primele luni.
Am citit tot ce ati scris, dar nu am retinut mare lucru...dar
Felicitari anda, sarcina usoara si la termen!
Uite ramo, am reusit si noi sa mai luam o gravidutza! Yupi!!! Sa vina cat mai multe!
Didi, imi pare tare rau de rezultat.
Eu eram sigura ca esti gravidutza, pentru ca aveai aceleasi simptome ca si mine: nici unul, doar lipsa rusilor.
Cosmi, ma bucur ca nu ai dureri si ca nu este nimic grav, dar ce ti-a zis la ecograf?
Ma duc pe la odisee ca nu am ajuns...am trecut mai intai pe la voi.
Pupici pt toate 

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt
4+
AlinaBu spune:
Angi sa iti traiasca sa fie sanatoasa, sa se faca mare, frumoasa si ascultatoare ca asta isi doresc toti parintii. Iar pentru ea ii doresc un fratior/surioara cat mai repede 
april fuguta ca mai aveti 2 colege pe la odisee am citit eu cu DPN : 8.05.2011. + a 3a anda noastra 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
kitty-27 spune:
alina daca n-ai nici o veste de la urati eu zic ca de sapt viitoare o sa fii si tu in odisee..

draguta spune:
fetele am citit la odiseea de mai iunie, s-a inscris o gravidutza care mai are 3 fetite
eu zic sa-i propunem sa intre si pe aici sa lase niste pupici de molipsire![]()
![]()
anda15 spune:
AngiApril, multumesc
Alina eu mai stau pe aici, la odisee ma duc cu cititu doar asa de drag, da n-am tupeu sa ma bag in lista
, nu inca.
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 alina daca n-ai nici o veste de la urati eu zic ca de sapt viitoare o sa fii si tu in odisee.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ce veste de la urati ?! ca eu am endometru 5mm nici vorba sa apara

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
april_25 spune:
Alina, am reusit sa gasesc odiseea si sa ma inscriu. Sper sa raman si pe acolo pana la 40 de saptamani.
Ma bucur ca ti-ai mai revenit....
Toate trecem prin momente dificile pana reusim sa avem bebe. Exista si persoane mai norocoase, dar...
Eu anul trecut in mai am ramas insarcinata. In iunie s-a oprit din evolutie. Iar pana acum nu am mai ramas...si eu ajunsesem sa disper, dar tocmai cand ne gandeam sa mergem la doctor...au aparut liniutele.
Si eu stau cu teama...cu mare teama, mai ales sa-i vad inimioara batand, dar asa cum a zis si bebelu, grijile abia incep...emotii la fiecare ecograf, analiza...dar facem orice pt bebe, nu?![]()
Deci, capul sus, incredere si o sa ai in curand 2 liniute.
Eu in noiembrie implinesc 27 de ani....deci nu mai sunt asa tanara...rezerva mea este mai mica decat a ta...
Tu de cat timp incerci? Imi cer scuze daca ai mai zis si nu am retinut.
Iar m-am intins 
4+
april_25 spune:
Noapte buna, draguta!
4+