Adaptare gradi

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

lillo, crialex, cum ati inceput saptamana?

Noi, fff bine. ne-am schimbat, a fugit in clasa, ne-am pupat si gata.
cred ca s-a sfarsit perioada de acomodare.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Noi suntem pe drumul cel bun. A stat in clasa, s-a jucat, a participat la activitati si m-a lasat sa stau pe hol dar sa ma vada. Se uita cam o data la 10 min sa vada daca sunt acolo dar se vede schimbarea. Cred ca aici are sanse mai mari sa se acomodeze. E abia prima zi, pentru ca vineri am mers sa vb cu educatoarea si am ramas putin sa cunoasca copilasii si clasa.

Mergi la inceput

lillo, ma bucur ffff mult

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Cris inca mai plange...daca nu ar fi plansul asta de dimineata,as spune ca s-a acomodat bine,caci educatoarea mi-a spus ca e cuminte,socializeaza si interactioneaza cu copiii,a invatat deja vreo 3 cantecele si 3-4 poezii,jocuri noi,imi spune in fiecare zi ce au mai invatat nou,azi vine teatrul la ei si abia astept sa-mi povesteasca cum a fost.

Din pacate,nu prea mananca,el oricum este destul de mofturos din fire,dar sunt linistita ca macar gusta,si tot mananca ceva.
Nici meniul nu mi se pare chiar ok,vineri au avut iahnie de fasole cu carnati,si mi-a spus ca nu a mancat decat carnatii.
Apropo,chiar vroiam sa intreb,la alte gradinite au carne de porc in meniu?
La noi a fost de cateva ori,si nu stiu cat de ok este,dar la 9 lei/zi,cat este taxa la noi,nu putem avea prea mari pretentii.

In alta ordine de idei,mi-a spus ca i-ar fi zis o ingrijitoare ca a "innebunit-o de cap",si cand l-am intrebat de ce i-a spus asa,mi-a zis ca o tot intreba cand vine mami.

Lulu,ma bucur tare mult pentru voi.S-o tineti tot asa!

Lillo,sa dea Dumnezeu sa fi gasit gradinita potrivita pt fetita ta si sa se acomodeze cat mai repede.

Sper si eu sa vina ziua cand voi putea sa ma laud ca a terminat si copilul meu cu plansul,nu stiu cand va fi,dar inca mai sper...

Multa sanatate copilasilor si numai bine.

Cu drag,
Alexandra

Mergi la inceput

alexandra, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.

si noi, azi fara plansete.doar ca am avut o mica discutie.nu a vrut pantalonii cu care l-am schimbat in clasa, ufff " nu vezi, nu se potrivesc cu tenesii, rad copii de mine!" de unde si pana unde nu stiu...dar ne-am inteles pana la urma dupa lungi negocieri
mucii sunt, tusea rara...dar, probabil asa vom fii pana in aprilie-mai.

Mergi la inceput

Lulu si a mea e putin racita, dar nimic grav. Azi a stat si fara mine. Am stat o perioada pe hol, sa ma vada, apoi am mai iesit afara si am revenit cand m-a chemat educatoarea. Oricum nu a plans deloc, a rugat-o pe educatoare sa o lase sa iasa sa vada unde sunt si atat, iar educatoarea s-a conformat pentru a-i castiga increderea

Mergi la inceput

lillo, super. ma bucur tare mult.

si la noi mucii sunt in floare.acum m-a sunat soacra, dupa ce l-a recuperat de la gradi. avea putina febra, in schimb stare generala ffff buna. si acuza dureri de gat. e posibil sa fii contactat un rosu in gat. poate maine il las acasa.dar trece si asta. sunt constienta ca asa va fi anul asta.

Mergi la inceput

mneatza.Luca acuza dureri de gat...gatul curat, cred ca sunt dureri de masele, ii ies ultimele masele, si de acolo durerea si febra mica.el e ok, azi la gradi.super incantat.

voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Lulu sanatate puiului.
A mea e miorlaita tare, dar cred ca i se agraveaza raceala. A inceput sa faca ceva febra, si ea si piticul mic. La gradi am mers doar putin de dimineata dar nu era in apele ei asa ca am luat-o acasa si am bagat-o in pat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Lulu sanatate puiului.
A mea e miorlaita tare, dar cred ca i se agraveaza raceala. A inceput sa faca ceva febra, si ea si piticul mic. La gradi am mers doar putin de dimineata dar nu era in apele ei asa ca am luat-o acasa si am bagat-o in pat.

lillo, sanatate.trece.

Mergi la inceput