Adaptare gradi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

perfect de acord cu tine rosioara dar din pacate nu cred ca ar folosi o astfel de lista. Noi cel putin ne-am inscris la gradinita pe criteriul domiciliului, adica unde apartineam si este o singura grupa mica si o singura educatoare, ca cealalta e directoarea. Si ea e perfect de acord cu tot ce se intampla acolo in gradinita si este in asentimentul educatoarelor.
Deci nu vad cum as putea opta pentru un anume cadru didactic cand insasi inscrierea la o gradi reprezinta o intreaga aventura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosioara spune:

Kariris, nu stiu, macar daca ai afla cate ceva despre educatoarea din gradinita de care apartii poate ai putea lua o alta decizie, sau macar sa fim mai atente...Crede-ma ca nu stiu ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Salut.
Azi a fost extraordinar de bine.L-am dus in sala si mi-a zis sa plek, sa inchid usa.nu a plans deloc, desi acasa se maraia ca nu vrea la gradinita.

Am avut sedinta.150 lei toate cheltuielile( fond clasa, fond gradinita, rechizite).

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Si eu sunt multumita de adaptarea lui Lucas.
Faza cu pipi nu s-a ma repetat. Deci au fost numai 2 nopti si educatoarea mi-a spus, in alt context, desigur (zicea ca face pipi rar la gradinita, desi bea multa apa, si ca se teme ca se tine prea mult si nu vrea sa faca atunci cand ii vine), ca intr-adevar, bea multe lichide.
Si noi am avut ieri sedinta si am convenit sa dam o suma de 200 lei pt toate cheltuielile (ca in afara de rechizite vor o etajera, mocheta pt toata sala si aspirator). Asta e pt tot anul, adica pana la anul nu va mai cere fondul clasei. Doar de Craciun vom mai da pt cadouri.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Am vizitat si noi noua gradi azi. E mai modesta ca si dotari dar imi place mai mult educatoarea. E mai blanda si mai calma. Nu a tipat nici macar o data la copii. Le-a explicat cu calm de ce nu e bine sa faca una sau alta, nu ii cearta, nu ii bruscheaza.
Azi mi-a zis sa stau in clasa sa se obisnuiasca putin dar de luni, incet, incet sa o las singurica, ca nu-i nimic daca plange, ca o va capta in activitati si se linisteste sigur.
Fiica-mea a inceput sa planga cand am plecat ca ea vrea la gradi, de ce nu ne intoarcem...
Si acasa e mai vesela, ciripeste de cand am venit ca ea merge la noua gradi. Sa vedem cum va fii fara mine in clasa....

Mergi la inceput

Lillo, ma bucur caesti mai multumita.

Sa va pove ceva: am doi nepoti gemeni de 3ani jumate, copiii lui frate-meu. Merg si ei la gradinita intr-un sat de pe langa Pitesti.Azi a sunat-o cumnata-mea pe maica-mea sa-i spuna ca pe unul din ei l-a tuns alt coleg mai mare: i-a taiat jumatate din par cu foarfeca. Nu a observat decat cand au ajuns acasa. E vineri, gradinita lor nu lucreaza decat pana la 12.... va dati seama, pana luni nu poate face nimic, ca nu e nimeni acolo, plus ca nici nu vrea sa depuna reclamatie, desi noi insistam... cica educatoarea mai are un an pana lapensie si ca e "dusa" si nu vrea sa-i faca rau
Nedumerirea mea e cum a reusit ala sa-i taie jumatate din par fara ca educatoarea sa observe.
Cred ca dureaza ceva pana tai, copil de4-5 ani fiind, jumatate din parul altui copil.
ce sa mai spun,ramai siderat, pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Lillo, ma bucur caesti mai multumita.

Sa va pove ceva: am doi nepoti gemeni de 3ani jumate, copiii lui frate-meu. Merg si ei la gradinita intr-un sat de pe langa Pitesti.Azi a sunat-o cumnata-mea pe maica-mea sa-i spuna ca pe unul din ei l-a tuns alt coleg mai mare: i-a taiat jumatate din par cu foarfeca. Nu a observat decat cand au ajuns acasa. E vineri, gradinita lor nu lucreaza decat pana la 12.... va dati seama, pana luni nu poate face nimic, ca nu e nimeni acolo, plus ca nici nu vrea sa depuna reclamatie, desi noi insistam... cica educatoarea mai are un an pana lapensie si ca e "dusa" si nu vrea sa-i faca rau
Nedumerirea mea e cum a reusit ala sa-i taie jumatate din par fara ca educatoarea sa observe.
Cred ca dureaza ceva pana tai, copil de4-5 ani fiind, jumatate din parul altui copil.
ce sa mai spun,ramai siderat, pur si simplu.

Mie mi se pare un caz destul de grav asta. Si as face desigur reclamatie sau as cere macar lamuriri. Oricum, o alta intrebare pe care mi-as pune-o e cum de a avut acces la un foarfec adevarat acel copil? Ca alea de plastic pe care le folosesc pt. hartie sau plastilina nu cred ca taie parul. Deci, a folosit un foarfec adevarat. Daca, Doamne fereste, si-l baga in ochi (lui sau altui copil)?

mamma bis - o fetita si 27s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

cum a avut acces la foarfece? cum a avut atat timp ca sa poata taia atat par din capul copilului si unde era educatoarea in tot acel timp? Daca nu face reclamatie e constienta ca isi expune copiii unor mari riscuri? acesta a fost doar un semn... l-a ajutat ingerasul pe copil sa nu il raneasca cu foarfecele, dar data viitoare cine stie ce se mai intampla.

Cand educatoarea mi-a spus ca una dintre gemenele mele i-a rasturnat toata cutia cu creioane pe jos (ca reclamatie) i-am raspuns de ce a avut copila mea acces la cutia cu creioane???? si sa zica merci ca nu i-a infipt vreun creion pe undeva vreunui copil si doar a rasturnat-o...
eu nu stiu Doamne cat sunt de inconstiente?!?

si imi mai si spune directoarea ca "va dati seama doamna daca se intampla ceva cu vreun copil ca ne omorau parintii si pe noi si pe Dvs?" la care i-am spus ca pe mine nu, ca ei raspund de copii si de ceea ce fac copiii cat sunt la gradinita.
Chiar sunt inconstiente.

Mergi la inceput

Exact intrebarea asta mi-o pun si eu: cum de-a avut acel copil acces la foarfeca? La accidentul cu bagatul foarfecei in ochi ne-am gandit si noi.
Da, si eu cred la fel, ca unele sunt absolut inconstiente.
Culmea este ca si celalalt geaman si sora lor (mai mare cu un an decat ei) erau de fata (ca merg toti trei si inca o verisoara de-a lor, la acceasi grupa).... plus inca vreo 40 si ceva de copii (ca sunt 50) si nimeni n-a atentionat-o pe idioata de educatoare.
Faptul ca sunt 50 in grupa nu e o scuza, dimpotriva, trebuie sa fie si mai cu ochiii in patru. Eu as fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

lillo, felicitari. lucrurile incep sa reintre in normal.
azi am fost din noi la gradi, din nou fara plansete, doar un pipis si un simplu pa-pa si gata.deja topaia singur de la vestiar spre sala.am baiat mare, ce sa mai zic

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata ,se pare ca lucrurile intra in normal la lillo si lulu si ma bucur .
Lillo as vrea sa stiu totusi ce ai facut dincolo ai retras dosarul?Ce le-ai spus celor de acolo?

Cat despre 50 de copii la grupa n-am mai auzit asa ceva,este vina inspectoratului ,trebuie sa mai infiinteze o grupa urgent,norma maxima de copii la o grupa este de 20 si eu am peste fiind 26 ,dar 50 este inuman,ganditiva ce este acolo si ce se poate intampla ,nu stiu cum a acceptat educatoarea sa lucreze cu asa numar de copii ,nu-i caut scuza doamne fereste fiindca foarfecele nu avea ce cauta la indemana copiilor ,dar nu stiu cum ai putea sa fii cu ochii-n 4 la atatia copii,puneti-va putin intr-o astfel de situatie si reflectati...cum v-ati descurca intre 50 de copii mici .Ar fi putut fi chiar acolo intre ei si sa nu observe ,nu era necesar sa fi iesit din sala de clasa .
Sunt curioasa cum isi face activitatile ,de fapt ma indoiesc ca acestea exista ,poate fi maxim dadaca ,mai mult nu cred ,doaamne imi tot repet 50 de copii cu un singur om?

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput