Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)
Raspunsuri - Pagina 13
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina parerea mea e ca uneori trebuie schimbata (subtil si cu diplomatie) directia vantului... |
zau ca de la mine se vede ca si cecilia a zis acelasi lucru..
| citat din mesajul lui Sabina mai ales cand vine asa, rosu de la rasarit....... |
Mah.. io's educata pe vremea astora de la care zici tu ca ni se trag relele.... si zau de nu's peste multi astia educati de la inceput in alte culori...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Sabina, sincer nu cred ca d-na X a vrut sa spuna ca, copilul este prost, nu cred ca un cadru didactic indiferent de culoarea si pregatirea lui poate afirma de fata cu un parinte asa ceva, daca o face isi pune singur sfoara la gat. Eu nu agreez astfel de comportamente, desi, recunosc ca nu odata mi-am muscat limba sa nu-l fac pe unul sau altul asa....
, dar eu lucrez cu altfel de "elevi" daca pot spune asa, care nu neaparat sunt "prosti", unii sunt chiar ff inteligenti, dar familia si "anturajul" a reusit sa-i impinga spre directia gresita...dar asta nu inseamna ca, parinti acestor "copii", realizeaza ca au gresit undeva si mai ales, considera in continuare "copilul lor este cel mai cuminte si mai destept"...dar asta este datoria mea, sa lucrez cu toti indiferent ca sunt mai mult sau mai putin"prosti"...dar acum iti spun sincer ca daca cineva mi-ar face valuri aiurea, zau ca nu stiu daca nu as face lucrurile "ca si la carte"...
Acum sa nu intelegi ca ceea ce am spus mai sus duce la concluzia ca, Teo ar face valuri aiurea, departe de mine aceasta idee, are dreptate sa fie suparata, dar trebuie sa cantareasca totul bine si sa actioneze cu mult tact....parerea mea.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Iubito, cu mine sa n-ai temeri d-astea, ca eu nu iau lucrurile de aici in mod personal. ![]() La o adica .. ar fi si monoton daca am fi toate de aceeasi parere.. nu? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Mercic!Mamica fluturasului Andrei si
17+
Happiness_4_us spune:
Sabina, cred ca tu esti pe mana cu mama. Ea avea incredere deplina in noi. Stia ca invata, si ne vedem de treaba noastra asa incat, in clasa a 12-a cand a fost chemata la scolala la diriginta, primul lucru a venit la mine foarte intrigata: ce ai facut de ma cheama diriginta la scoala? Eu habar nu aveam ca individa trimisese un coleg la mama la servici, fara sa stiu eu.![]()
Cand a ajuns mama la ea, diriginta foarte mirata: chiar asa incredere aveti in ea? V-am chemat doar sa va cunosc, ca nu v-ati interesat deloc de ea in acesti 4 ani.![]()
Pai mama stia ce educase, de-aia statea ea linistita.
Cam asa si cu gradinarii nostri. Fiecare stie ce are la usa, asa incat e jenant sa te cheme la sedinta si sa arunce cu pietre ca nu face si nu drege prichindelul.
VA pup si va doresc un weekend placut si linistit!
Mamica fluturasului Andrei si
17+
Sabina spune:
normal ca trebuie tact.
dar si fermitate.
exemplu:
cand era sofia mica, la gradi la sfarsit le punea TV si eu nu eram de acord
Nu m-am apucat sa spun ca asa ceva e inadmisibil samd, asa cum simteam :P, ci ca eu am probleme cu miopia si mi-e frica sa nu ma mosteneasca fata, ca incerc sa-i imitez accesul la TV pe cat posibil acasa, dar evident ca nu se poate total, ca nici talibanismul nu e in regula, dar macar la gradinita...unde sunt atatea tentatii mai dragute.... asa ca le rog ca ea sa nu se uite, sa ii se dea ceva de jucat, colorat etc.
Si pana la urma nu s-a mai uitat nimeni, i-a lasat se joace pana veneau parintii sa ii ia.
Eu totusi imi mentin pararea ca un cadru didactic nu trebuie sa faca aprecieri la adresa copilului ca persoana, ci oar sa povesteasca espre comportament.
Tin minte si profa de pian a Sofiei, vorbeam despre cum era ea la unele lectii...si dandu-si seama ca pare critica "la persoana" imediat imi spunea, dar nu are legatura cu intelgenta ei, e teribil de isteata, noi acum vorbim despre ...xyz, ce era acolo de discutat in ce nu-i iesea sau nu se concentra suficient, cauta motive, ma intreba daca a fost bolnavioara, sau obosita.... samd.
Nu mai spun ca si eu ca profesor mult mai multe am obtinut cu vorba buna si incurajarea, decat cu bata in cap. (nu ma refer la tine, Cecila, Doamne fereste. Imi amintesc doar de unii profi care te faceau sa te simti ultimul om pt ca ai gresit..hello, tema era gresita nu si persoana mea....)
Carpatino, tu esti cum esti in cauza familiei, a lui Dumnezeu, a unor profesori care poate au avut profesori in Interbelic:) (am avut si eu in astia e moda veche, absolut deosebiti), nu din cauza sistemului comunist, sa fim seriosi.
edit, nana, pai cred si eu, e arca Teo nu stie ca Mihnea inca nu zice toate cuvintele corect, mare fas, si al meu le stalceste clasa 1, mie imi place de mor
, si m-as simti indignata sa mi se reproseze, de parca ce pot sa-i fac, sa-i pun alta limba? ;)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Buna seara,buna seara!!!!!
Haoleooooo,ce-a fost azi acilisheaaaaa![]()
Mai mamici,credeti-ma pe cuvant,ca n-a fost intentia mea de a monopoliza subiectul si de a crea ,,tema zilei'',dar ce-am simtit eu ieri,nu doresc nici celui mai aprig dusman!!!
Va multumesc din inima pentru suport si intelegere,pentru sfaturi si opinii,pentru compasiune,si .......pentru ca sunteti AICI!!!!!!!
Am plans si-am ras in acelasi timp,la servici nu mi-a stat capul la nimic,eram disperata sa treaca timpul mai repede sa ajung la puiul meu iubit!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Happiness_4_us spune:
Hai nu ne mai tzine pe maracini si spune cum au iesit analizele!
Ca numai la voi m-am gandit toata ziua. Deh, sunt defecta de cand cu puiul mic si bolnavior. Nu mai suport sa vad ca si alti pui sufera!
Mamica fluturasului Andrei si
17+
Din pacate,d-na agramata chiar caracteriza copilul.
Am uitat sa va zic,ca printre altele mi-a bagat si faza:,,acu' ce sa zic,nu vorbeste inteligibil,eu una nu inteleg nimica,da' sa nu considerati ca asta e chiar un handicap...''
Pai tampita,oare stia sensul cuvantului ,,handicap'????
Arunca cuvinte tare grele(ca si insemnatate),in contexte total aiurea,fara sa-si dea seama ca raneste profund cu ele.
Sau nah,oi fi io mai sensibiloasa din fire,desi n-as zice ![]()
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Hai nu ne mai tzine pe maracini si spune cum au iesit analizele! Ca numai la voi m-am gandit toata ziua. Deh, sunt defecta de cand cu puiul mic si bolnavior. Nu mai suport sa vad ca si alti pui sufera! ![]() Mamica fluturasului Andrei si 17+ |
Iubita
,marti sunt gata!Electroforeza hemoglobinei dureaza mai mult!Nana
, ti-am spus cat esti de speciala pentru mine??Te-am simtit atat de aproape zilele astea!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui Sabina edit, nana, pai cred si eu, e arca Teo nu stie ca Mihnea inca nu zice toate cuvintele corect, mare fas, si al meu le stalceste clasa 1, mie imi place de mor Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Doamne,de-ai sti cat il ador cum vorbeste el,asa stalcit

Si cat e de politicos,nu te scoate din ,,poftim si multumesc''

Si cat de mult ne iubeste,pe mine si pe sotul meu,dar mai ales,cat e de sincer cand isi exprima trairile!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii