Sezatoarea canadiana (191)
Raspunsuri - Pagina 8
maru spune:
eu am intrat sa ii zic La multi ani Ioanei de Laurajr!
sa iti creasca printesa mare, sa fie fericita, sanatoasa, norocoasa si sa i se implineasca visele!
sa iti traiasca si sosul! sa te bucuri de el si de tot ce ati cladit impreuna!
PS: ne-am simtit excelent! ciorba de burta delicioasa!
Doloress spune:
Pitilache multumim! intr-adevar, azi e ziua Sofiei, Soimitei de Delia la multi ani inca o data (ieri am sarbatorit in mod traditional prin slutirea copilului aka taiat mot, dar am fost blanda, am taiat o molecula de par numai)
La multi ani Ioana!
Si noi am fost la vapoare, insa n-am intrat sa le vizitam, era prea mare coada.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Podeanu spune:
Fetelor merci de sfaturi iau acum Robaxacet, ma dau si cu o crema speciala dar am sa iau rv la doctor daca ma mai tine inca o saptamina doua.
iselin spune:
Dupa ce am scris un lung mesaj si s-a pierdut tot, din cauze de logare , revin cu mesaje mai scurte.
Carmen, tu ce domeniu ai atins in Ro, in ce ai experienta? Am inteles ca nu ai placeri particulare
Ideea cu planul Ankai mi se pare ff bun de urmat, iar ceea ce spune Ana privind munca fizica o sa-ti confirm si eu. Iar munca fizica aici, chiar este munca fizica mai ales la inceput intr-o tara/meserie noua.
Zacusca care imi placea mie era cu ardei copti si fara vinete O sa caut reteta, parca ar fi potrivita pentru vreme de toamna. Reteta este speciala tocmai pentru ca nu incarca fierea/ficatul, asta pentru ca nu are vinete in compozitie. Caut reteta si ar trebui sa revin cu o demonstratie, nu-i asa?
ankalaura spune:
Carmen - sunt care nu au predat niciodata nimic in Ro, si au inceput aici. Bafta cu lista aia!
Ralu - ma gandeam ca ar fi ceva de continut, cu dosarul... Bafta sa rezolvati cat mai rapid!
Nel - se pare ca ati avut o duminica pe cinste!
Iselin - daca vrei salata de vinete (sau alte chestii cu vinete) si ficat/fiere neincarcate, dupa ce coci si cureti vinetele, trece-le printr-o apa sarata clocotita. Adica pui o oala pe foc, si plimbi vanata coapta pe acolo, tac, pac.
Cand o sa vezi cum se innegreste apa instantaneu, nu o sa crezi ochilor, si asta se intampla si daca nu lasi vinetele in coaja. Procesul nu afecteaza cu nimic gustul vinetelor, nu schimba culoarea, nu sareaza, insa scoate toxinele alea sau ce or fi ele, si nu mai da dureri pe ici pe colo...
LA MULTI ANI SOFI!
LA MULTI ANI IOANA!
iselin spune:
Anka, ce de trucuri stii tu!
E adevarat ca evit vinetele pe cat posibil numai de frica vreunei crize de bila/fiere/ficat. Am avut una singura in viata, dar nu a fost chiar floare la ureche.
Mersi, dar sa stii ca zacusca aia e excelenta fara vinete
Mai facea bunica mea o zacusca de ciuperci de mancai pana cadeai. Ce vinete? Nu prea sunt in nord, deci ciuperci, ardei gogosari, ceapa, rosii
Si ca sa vezi ca nu te-am uitat, in mesajul ala lung, pierdut adineaori iti scriam ceva despre hainele de iarna. Cand imi trec nervii de pierdere si am putin timp iti scriu iar.
Zavalita, va salutam! Cum va merge?
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Ai dreptate Simi este o vreme superba de toamna calduroasa si insorita! Sa va bucurati cu toatele de ea! Nelia tare frumoase pozele cu corabii! Ca tot v-a spus deja Oana despre Journées de la culture din w/e-ul viitor, va invit si eu sambata pe 25 septemebrie la www.pointedumoulin.com/node/224" target="_blank">Pointe du Moulin unde o sa-mi expun si eu tablourile si bijoux-urile (daca nu va ploua...). Si ca sa continuam seria sarbatoritelor de septembrie, Delia sa-ti traiasca Soimita Sofia!!! La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii! Si tie Doloress sa-ti traiasca finuta!!! Bijoux by Mitziad |
Felicitari ; sper sa ajung sa le vad, sper sa vina cit mai multe fete!
La multi Ani Ioanei si Sofiei, fete frumoase
Iselin, eu din pacate am invatat aici sa aplic aici fraza aia (inca nu stapinesc tehnica bine, dar fac eforturi disperate) sa nu slap verbal vreunul;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
iselin spune:
Anka, intrebai undeva de haine de iarna, incaltaminte adaptata, etc...
Ca si model te poti uita pe http://www.kanuk.com/.
Iarna aici o haina e buna daca tine cald, e impermeabila, si nu neaparat numai fashion.
Reducerile bune incep in jurul Craciunului, dar nu stiu cum o sa rezisti pana atunci.
Eu pentru iarna, de toata ziua, am o Lolë lunga acum, iar inainte am avut o haina din Sport Atmosphere 3/4.
http://www.lacordee.com/fre/brands/lolë/femmes/manteaux/manteaux-pret-a-porter
Altfel am paltoane, paltonase, lungi sau trei sferturi luate de-a lungul anilor, dar le port cand nu e ger mare, cand nu e aprig vantul, cand ies pe cate undeva, dar sa nu fac nimic in natura ca sa congelez.
Ieri noi am fost la plimbare, St-Saveur, ei, acolo am vazut intr-un butic Point Zero haine de iarna, manteau duvet plume, in reducere 50% ajungeau 200 $ parca, sigur gusturile difera, mie mi s-au parut ok. Sunt 50% pentru ca sunt din colectia trecuta, dar cred ca nu are importanta asa mare colectia din care face parte, cat utilitatea <<canadienei>>.
Va mai amintiti ca asa ziceam in Ro?
Am vazut ca pentru incaltaminte deja ai gasit singura ce e bun
Ce am mai vazut saptamana trecuta si mi-a placut mult a fost noua colectie de ghete- ghetute Clorophylle
http://www.chlorophylle.net/?ref=chaussures.php
Sa ai o saptamana profitabila!