Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Nici o veste de la Magda?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
adrisimo28 spune:
acum am primit un measaj de la magda
micuta Maria a venit aseara pe lume la ora 23.44 are 1.972kg si 44cm, sumtem bine amandoua.

dragastoasa de Dragos 
simonapro spune:
Neata! Asteptand cu sufletul la gura, vesti despre Magdy si Maria, va poftesc la o cafeluta cu laptic 

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Felicitari Magdy! Sa-ti traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Mireal felicitari!!! ![]() ![]() Sa ai o sarcina usoara ![]() |
Mireal e insarcinata?
care e DNP-ul?
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
fetelor amatoare de muffins, aseara am fost in selgros unde am gasit tava 12 gauri la 25 ron, la real una cu 12 gauri la 46 ron si un pachet cu 2 buc a cate 6 gauri fiecare la 25 ron/pacdaca doriti sa va achizitionez sa imi spuneti si merg cu placere sa cumpar. va 
dragastoasa de Dragos 
Ilinca_M. spune:
Adrisimo, si pe mine m-a bagat in ceatza Olishka, tot ma gandeam cum am putut rata anuntzul lui mireal...pana m-am prins ca a incurcat borcanele, pe millie vroia s-o felicite pentru sarcina
Poate e de bun augur si pentru mireal, mai stii?;)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Bun-venit micutza Maria!!
Pana la urma la cate saptamani s-a nascut?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 acum am primit un measaj de la magda ![]() micuta Maria a venit aseara pe lume la ora 23.44 are 1.972kg si 44cm, sumtem bine amandoua. |
Felicitari, Magda!
Refacere rapida.

Bun venit Maria!

Sa cresti mare, sa iei repede in greutate.
Magdy avea DPN pe 13.10.2010. Slava Domnului ca sunt bine amandoua, are micuta timp sa ia ingreutate. Bunul Dumnezeu sa le aibe in paza.
Simona, multumim pt vesti!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisamadalina, nu a luat nimeni nici o proba, ca stiu ca multi copii fac si nu m-am agitat prea tare, am pus glicerina cu nistatina si anestezina, pielea s-a regenerat sub si partea alba s-a cojit, arata horror, a trecut si am crezut ca scapam. Azi avea pe buza in interior altele 2 mici la care nici nu m-a prea lasat sa umblu sa pun glicerina, cred ca o doare, ori ca sunt altfel ori ca e locul mai sensibil. Si ma mai mir si eu de ce nu papa fie-mea. |
Da... mititica... Eu as zice sa faceti un ex.lingual pt levuri, cu antifungigrama, in cazul in care creste ceva. E posibil sa fie o ciupercuta rezistenta la stamicina. Toaletarea cavitatii bucale cu apa bicarbonatata paote fi de ajutor.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute