Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Aici am pus cateva pozici cu munca mea de sambata http://picasaweb.google.com/olgagireada/Nunta11Sept?authkey=Gv1sRgCOz50bTv_NODdQ# Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga, foarte frumos!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Monnvas spune:
MONICA, din cate imi dau seama si tu si Alex ati gandit la fel, in fond: e copilul vostru, asa e el, nu trebuie schimbat. Doar ca el a pus-o in cuvinte mai putin emotionale si mai sigure. Uite de-aia va potriviti voi...
OLGA voi stiti sa faceti un adevarat eveniment din orice...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
[offtopic] Anaan, asa, ca-ntre filologi, ai vazut cum a dat cu bota-n balta CTP-ul mai deunazi?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Multumesc fetelor 
Eu mooooor de somn, iar fii-miu incas nu da nici un semn ca ar vrea sa doarma 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
Olga, vazand pozele, mai ca m-a apucat dorinta sa ma marit din nou![]()
Monnvas, n-am fost pe faza
, azi am avut program full-time cu Duracellul meu...da-mi un indiciu
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Monnvas,tocmai ce-am citit articolul de pe blogul tau, de fapt l-am recitit, ca-l mai citisem candva, nu mai stiu in ce context, si...mi-a fost rusine...rusine pentru nervicalele si nemultumirile si frustrarile care ma apuca uneori cand Andrei nu se comporta cum as vrea eu sa se comporte...
Mi-am promis sa incerc sa-l inteleg mai bine si sa-l respect mai mult...asa o ciuda pe mine m-a apucat!

Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan Monnvas,tocmai ce-am citit articolul de pe blogul tau, de fapt l-am recitit, ca-l mai citisem candva, nu mai stiu in ce context, si...mi-a fost rusine...rusine pentru nervicalele si nemultumirile si frustrarile care ma apuca uneori cand Andrei nu se comporta cum as vrea eu sa se comporte... ![]() ![]() ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ana, eu am plans cand l-am citit prima data. Pentru ca mi-am recunoscut reactiile de copil rusinat. Si neincrezator. Si m-am intrebat cum pot eu, asa nevricoasa, vorba lui Caragiale, sa cresc un copil nenevricos.
Cu CTP-ul. O tras un editorial in care il desfiinta pe ministrul Funeriu pt ca a zis "clasa intaia". Doar ca CTP n-a verificat in DOOM inainte...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
O, da, multi l-au criticat pe Funeriu pentru asta, nu numai Eminenta sa...fain mai e sa arunci cu piatra, far' sa stii ca tu esti prostul
. Acum am vazut ca nu mai permite sa fie afisate comentariile la articolele sale...mare om, mare caracter!![]()
Monnvas spune:
Tufete, va dau tema de gandire pana maine: unde gasesc si eu CIZMULITE DE CAUCIUC?? Am fost azi in Auchan si Kiabi, nexam (primisem un pont cu Kiabi). Mi-a mai zis cineva ca la Deichmann, pe site iarasi nexam. Daca vedeti undeva, luati-ne si noua, ca pentru noi sunt vitale.
Aceeasi rugaminte cu hartia de muffins: daca gasiti pe vreundeva hartie (nu tava, ca eu am forme) de briose, pliz luati-mi si mie si ma rascumpar!
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, va dau tema de gandire pana maine: unde gasesc si eu CIZMULITE DE CAUCIUC?? Am fost azi in Auchan si Kiabi, nexam (primisem un pont cu Kiabi). Mi-a mai zis cineva ca la Deichmann, pe site iarasi nexam. Daca vedeti undeva, luati-ne si noua, ca pentru noi sunt vitale. Aceeasi rugaminte cu hartia de muffins: daca gasiti pe vreundeva hartie (nu tava, ca eu am forme) de briose, pliz luati-mi si mie si ma rascumpar! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Pai eu am auzit asa despre cizme:
Decathlon, Naturino si Crocodillo (sau cum ii zice).
La Decathlon sigur au.