Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aici am pus cateva pozici cu munca mea de sambata

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Nunta11Sept?authkey=Gv1sRgCOz50bTv_NODdQ#

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, foarte frumos!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

MONICA, din cate imi dau seama si tu si Alex ati gandit la fel, in fond: e copilul vostru, asa e el, nu trebuie schimbat. Doar ca el a pus-o in cuvinte mai putin emotionale si mai sigure. Uite de-aia va potriviti voi...

OLGA voi stiti sa faceti un adevarat eveniment din orice...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

[offtopic] Anaan, asa, ca-ntre filologi, ai vazut cum a dat cu bota-n balta CTP-ul mai deunazi?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor

Eu mooooor de somn, iar fii-miu incas nu da nici un semn ca ar vrea sa doarma

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, vazand pozele, mai ca m-a apucat dorinta sa ma marit din nou

Monnvas, n-am fost pe faza, azi am avut program full-time cu Duracellul meu...da-mi un indiciu

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Monnvas,tocmai ce-am citit articolul de pe blogul tau, de fapt l-am recitit, ca-l mai citisem candva, nu mai stiu in ce context, si...mi-a fost rusine...rusine pentru nervicalele si nemultumirile si frustrarile care ma apuca uneori cand Andrei nu se comporta cum as vrea eu sa se comporte...Mi-am promis sa incerc sa-l inteleg mai bine si sa-l respect mai mult...asa o ciuda pe mine m-a apucat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monnvas,tocmai ce-am citit articolul de pe blogul tau, de fapt l-am recitit, ca-l mai citisem candva, nu mai stiu in ce context, si...mi-a fost rusine...rusine pentru nervicalele si nemultumirile si frustrarile care ma apuca uneori cand Andrei nu se comporta cum as vrea eu sa se comporte...Mi-am promis sa incerc sa-l inteleg mai bine si sa-l respect mai mult...asa o ciuda pe mine m-a apucat!

Ana, eu am plans cand l-am citit prima data. Pentru ca mi-am recunoscut reactiile de copil rusinat. Si neincrezator. Si m-am intrebat cum pot eu, asa nevricoasa, vorba lui Caragiale, sa cresc un copil nenevricos.

Cu CTP-ul. O tras un editorial in care il desfiinta pe ministrul Funeriu pt ca a zis "clasa intaia". Doar ca CTP n-a verificat in DOOM inainte...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

O, da, multi l-au criticat pe Funeriu pentru asta, nu numai Eminenta sa...fain mai e sa arunci cu piatra, far' sa stii ca tu esti prostul. Acum am vazut ca nu mai permite sa fie afisate comentariile la articolele sale...mare om, mare caracter!

Mergi la inceput

Tufete, va dau tema de gandire pana maine: unde gasesc si eu CIZMULITE DE CAUCIUC?? Am fost azi in Auchan si Kiabi, nexam (primisem un pont cu Kiabi). Mi-a mai zis cineva ca la Deichmann, pe site iarasi nexam. Daca vedeti undeva, luati-ne si noua, ca pentru noi sunt vitale.

Aceeasi rugaminte cu hartia de muffins: daca gasiti pe vreundeva hartie (nu tava, ca eu am forme) de briose, pliz luati-mi si mie si ma rascumpar!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, va dau tema de gandire pana maine: unde gasesc si eu CIZMULITE DE CAUCIUC?? Am fost azi in Auchan si Kiabi, nexam (primisem un pont cu Kiabi). Mi-a mai zis cineva ca la Deichmann, pe site iarasi nexam. Daca vedeti undeva, luati-ne si noua, ca pentru noi sunt vitale.

Aceeasi rugaminte cu hartia de muffins: daca gasiti pe vreundeva hartie (nu tava, ca eu am forme) de briose, pliz luati-mi si mie si ma rascumpar!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Pai eu am auzit asa despre cizme:

Decathlon, Naturino si Crocodillo (sau cum ii zice).

La Decathlon sigur au.

Mergi la inceput