Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 12
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Suntem aia cu parketu'! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Parca-mi suna cunoscut!
Pai se poate?! Duamna
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Si daca tot m-am bagat in seama Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ar trebui sa te bagi in seama mai des!

Anaan spune:
citat din mesajul lui Ela78 La multi ani! Guliei Andrei Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Multumim, multumim!
alina.n spune:
fetele am si eu o intrebare am vazut pe mailul comun o oferta la scutecele pe care le are Aris si ma intrebam daca le-a incercat vreuna din voi si cum vi se par?
Merci
18+
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui denisamada Sper ca va mai amintiti de noi! Suntem aia cu parketu'! |

Super tare, Madi

Nu-mi zi, cornulet bea 950 ml lapte? Pe zi sau toata cantitatea asta noaptea?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Ela
multumesc!
Azi Claudiu a fost mai cuminte, am repetat si am exersat cu el statul pe scaunel, cum stam si cum nu stam. Iar la activitate, a primit fisa de grupa pregatitoare, desi e la grupa mare, si a fost singurul care a facut totul bine si a luat FB. Asa ca a primit si masinuta de la Mc Donalds.
Luana are iar afte nou aparute, abia se curatase pielea la cele oribile care le avea, ma gandesc de la ce apar, e vreun virus, puna mana in gurita nespalata la gradi? ca pana acum nu am avut probleme.
Am facut ciorbita acra de cartofi si a mancat cu pofta.
Am observat ca mananca mult mai bine seara cu tati, numai ca el nu-i toata ziua acasa.
Am pus cateva poze cu mutrite incepand de aici. 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() ![]() ![]() Super tare, Madi ![]() Nu-mi zi, cornulet bea 950 ml lapte? Pe zi sau toata cantitatea asta noaptea? ![]() |

Pe noapte, ziua nu ii dau lapte in speranta ca mananca ceva... dar nu-mi prea iese... mancarea noastra/zi tinde asimptotic la 0. In skimb bem suc de mere si compot de piersici. cu beutura stam bine. 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui adrisimo28![]() ![]() ![]() ![]() in 2 ore magda intra in cezariana tineti pumnii ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
Wow.
Doamne ajuta!

Hai Magda!

Hai Maria!

Eu am emotii.

La multi ani!
Sper ca va mai amintiti de noi! Suntem aia cu parketu'!
dragastoasa de