Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 11
Gianina34 spune:
aoleu, aoleu ... cum de n-am fost vigilenta
La multi ani! prichindei sarbatoriti : gemenutii Vlad si Catalin si ghiocelul Stefan Alexandru

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 stiti la ce ma gandeam? nu pot eu sa fac muffins la cuptor direct intr-o tava. adica sa pun compozitia cu lingura in tava ca pe niste gogosele...o merge? nu ma intereseaza aspectul, doar gurstul... |
CATIV, eu asa fac, pun compozitie de muffins direct in tava de teflaon, la gramada si apoi dupa ce e coapta conpozitia, o tai cubulete, deci avem muffins dreptunghiular
Alexandra (03.03.09)
millie spune:
| citat din mesajul lui mireal Buna, Noi am racit cu totii, Theo mai rau, azi noapte a facut ceva febra, azi nu mai are.Tuseste rau de tot, de abia a dormit. |
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza fetelor..spuneti-mi in afara de Real(care nu-l am in oras)unde pot gasi tava de muffins?ca m-ati innebunit..si vreau si eu ![]() ![]() ![]() Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! |
Am fost la magazinul de unde am luat eu fetelor dar momentan nu mai au, poate aduc iar sapt viitoare, te anunt si iti iau
Anaan zisese ca ar fi si in Plus, eu nu am mai gasit la noi
Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui novus Noi plecam la munte, ne auzim duminica seara, v-am pupaaaat !! ![]() ![]() Alexandra (03.03.09) |
pupacim plimbaretii

sa aveti vreme buna si sa va intoarceti sanatosi (ca de distrat, nu-mi fac griji
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui novus CATIV, eu asa fac, pun compozitie de muffins direct in tava de teflaon, la gramada si apoi dupa ce e coapta conpozitia, o tai cubulete, deci avem muffins dreptunghiular |
mai novusel, tocmai tu care esti furnizorul oficial de tavi sa faci asa muffinsi

te rog sa nu ma dezamagesti si sa faci muffinsi regulamentari (asteptam poze-martor
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
CATIV, eu asa fac, pun compozitie de muffins direct in tava de teflaon, la gramada si apoi dupa ce e coapta conpozitia, o tai cubulete, deci avem muffins dreptunghiular Alexandra (03.03.09) |
A, deci e posibil...
, tava de muffins a fost singura de pe lista pe care n-am mai apucat s-o cautam;( Si astia de la dr.oetker ma innebunesc cu reclama lor
Sa aveti vreme frumoasa si distractie placuta la munte!

Noi maine mergem la reprezentatia aeronavelor, iar poimaine o taiem si noi din Bucuresti, caci are Dan liber luni.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Si daca tot m-am bagat in seama
, i-am dat lui Ianis sa guste muffinsi cumparati si nu i-au placut, dar eu 
de fiecare data cand ii vad.
Geanina, ce meniuri are Andreea la gradi
Nu ma primesc si pe mine acolo?![]()
Ayla, eu mi-am propus sa nu-i dau mezeluri/crenwursti/pastrama/sunca lui Ianis pana la 3 ani, de fapt nici noi nu mancam deloc mezeluri, preferam carnea gatita, rar cand imi iau eu de pofta un crenwurst doi pentru dimineata.... Mirodenii i-am dat lui Ianis de toate, mai ales pe carne la cuptor (sare, piper, usturoi, marar, patrunjel, leustean, cimbru, rozmarin, boia de ardei dulce, nucsoara, scortisoara), in principiu tot ce am in casa, mai putin knorr/maggi/vegeta, de care nu pun deloc in mancarurile lui. La tema "rasfatat" nu ma bag
, se pare ca (,) Clau este mult mai inteligent decat ceilalti din grupa, termina primul fisa si se plictiseste, de aceea se plimba prin clasa... E adevarat ca deprinderea unor norme/unei discipline este mai facila la varste fragede, poate exersezi cu el acasa, sa stea de ex.15 min pe scaun si sa deseneze sau sa construiasca un puzzle? Nu stiu, zic si eu...
La multi ani!
Guliei Andrei si tuturor ghioceilor ce au implinit un an jumate!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
Sper ca va mai amintiti de noi! Suntem aia cu parketu'!
Lucram de zor la mobilat, dar mai aveeeeeem... Azi mi-am terminat dressingul! Io-i ziceam "debara", dar mi s-a atras atentia ca acum se zice "dressing"!

Piticul ne-a adus la exasperare cu laptele noaptea, a ajuns si la 950ml si urlaaaaaaaa!!! Noi ne-am gandit ca or fi ceva canini care vin de departe, desi la noi dintishorii au fost silentiosi... mama unei colege de-a lui Costin (care e educatoare si lucreaza cu pitici asa mici) zice ca poate s-a skimbat ceva in camera ei... Hmm. da... s-a cam skimbat, asa ca ne-a sfatuit sa aducem patutul mai aproape de patul nostru, sa ne vada, eventual sa o punem mangaia. Sau sa o luam cu noi in pat, asta e exclus, ca nu vrea sa doarma cu noi, se duce la ea. 
| citat din mesajul lui cativ13 stiti la ce ma gandeam? nu pot eu sa fac muffins la cuptor direct intr-o tava. adica sa pun compozitia cu lingura in tava ca pe niste gogosele...o merge? nu ma intereseaza aspectul, doar gurstul... |
Cred ca merge intr-o tava de kec. Acum ca mi-am instalat si io cuptorul"incorporabil" (
), tre sa intru in randul lumii si sa produc niste mufinshi, ca tava am (kiar doo). 
Adelakele cam trage la patutz (e deja cu piticul in brate), ma duc sa desfasor ritualul de culcare, ca acush se aseaza cu fundu'n sus in patutz si nu mai am cu cine.
Va pup.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute