Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neataaaaaaa!!!!

Astazi micuta mea frumoasa implineste 2 ani!!!!!!

Este inutil sa va spun cate de mult o iubesc caci fiecare dintre voi simtiti acelasi lucru pentru copilasii vostri, insa vreau sa va spun ca acest copil este ceea ce ne mai lipsea ca familia noastra sa fie cu adevarat implinita! Nu sunt vorbe mari, ci pur si simplu de cand o avem pe Daria viata noastra s-a schimbat mult in bine. Cu veselia ei ne-a adus multe clipe frumoase, cu inocenta ei ne-a facut sa ne bucuram de lucrurile care ni se pareau pana acum marunte, cu dragostea ei ne-a facut sa ne dam seama cat de mult insemnam unul pentru celalalt!!!

Ea este minunea noastra, este un DAR DE LA DUMNEZEU pentru noi toti! Imi doresc ca familia noastra sa ramana mereu asa de unita sa-i putem oferi toata dragostea de care are nevoie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, eu zic ca nu e cazul sa se rupa grupul, doar ptr ca am inceput munca. e normal sa fie activitatea mai scazuta, dar uita-te si tu, cele care scriem suntem cam aceleasi, eu zic ca n-o sa se schimbe mare lucru. si oricum, asta tine tot de noi.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nocom

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neataaaaaaa!!!!

Astazi micuta mea frumoasa implineste 2 ani!!!!!!

Este inutil sa va spun cate de mult o iubesc caci fiecare dintre voi simtiti acelasi lucru pentru copilasii vostri, insa vreau sa va spun ca acest copil este ceea ce ne mai lipsea ca familia noastra sa fie cu adevarat implinita! Nu sunt vorbe mari, ci pur si simplu de cand o avem pe Daria viata noastra s-a schimbat mult in bine. Cu veselia ei ne-a adus multe clipe frumoase, cu inocenta ei ne-a facut sa ne bucuram de lucrurile care ni se pareau pana acum marunte, cu dragostea ei ne-a facut sa ne dam seama cat de mult insemnam unul pentru celalalt!!!

Ea este minunea noastra, este un DAR DE LA DUMNEZEU pentru noi toti! Imi doresc ca familia noastra sa ramana mereu asa de unita sa-i putem oferi toata dragostea de care are nevoie!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

ce frumos ai scris. m-au emotionat mult cuvintele tale.sa-ti traiasca printesa. sa va bucurati ani multi de acum in colo de ea, sa va umple mereu sufletele de lumina si bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nocomule, ce ai mama cu noi? m-au emotionat f tare randurile tale. sa va traiasca minunile si sa va umple inimile de bucurii in fiecare zi acelasi lucru il simtim si noi de cand suntem 4 in casa.
Lumi fruntea sus, eu zic ca o sa fie bine, mai da cateva indicatii precise, da cu pumnu' in masa daca e nevoie pt binele hunisorilor. macar ai liniste la scarbici.
de Nusha cine ne aduce vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna si de la noi dupa 3 zile, sunt foarte ocupata cu cautarea unui loc de munca, care se cam lasa asteptat ...+ ca sotul vrea sa-si mai ia un job, deci o sa ne mai vedem cand ne intalnim

lumi te inteleg perfect ce inseamna bunicii, eu le zic clar ce sa faca, dar am impresia ca eu cand vb. ei nici macar nu ma asculta ...ca sa vina ulterior si sa-mi zica "pai ce noi stim cum face-ti voi, am facut si noi cum am crezut ca este mai bine" ...in fine, sper sa n u trebuiasca sa iti dai demisia daca zici ca este totul ok, important este sa te rastesti putin la ei si poate cine stie...mult noroc iti urez

nocomule LA MULTI ANI!! printesei sa va bucurati de ea muuulti ani si sa va mearga toate din plin ca si pina acum si bineinteles ca toate simtim ce este mai frumos pe lumea asta ptr. familiile nostre dar mai ales ptr. copii, dar ai atins acolo tu, o coarda cam sensibila cu aceste vb....frumos spus

nusha muulta bafta trebuie sa fie tare frumoasa ziua asta ptr. tine....brrr...deja sa zbarlit pielea pe mine

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Vreau si eu sa urez un calduros tuturor boboceilor care si-au serbat zilele astea sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa ave-ti parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta

Da chiar de babytza stie cineva, ceva...am inteles eu bine, sau trebuia sa plece de ieri, va rog sa scuza-ti daca am gresit

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Salutare

La multi ani bobocei scumpi
David de Nushulica,
Ioana de Julax
Daria Anastasia de Nocom
Ruxandra Elena de ralubv
Anna Mayah de Brigitte
Eliza Maria de lavida

Nushulica asteptam vestile bune!! Un bebe sanatos si papacios sa ai si mult laptic mamico!!

Noi am venit de la doctor..trebuia sa ajungem si noi anul asta..ca altfel ne uita doctora..cred ca Raducu a facut o indigestie..nu stiu de la ce..ca mananca proaspat..ii gatesc in fiecare zi..alalteri a vomitat de 2 ori..si de atunci nu prea mai vrea sa manance..doar laptic..in rest nimic..i-am facut ieri de toate..chiftelute, snitele, orez cu lapte..nimic n-a vrut..mi se pare ciudat sa nu mai manance asa deodata. Se pare ca ceva nu i-a priit. Asa ca suntem pe Sanzyme, Sumetrolim si Debridat.Sper sa ne revenim repede.
Avem 13 kg si 90 de cm la aproape 2 ani[desi Radu zice ca are 4 ani]

In plus..ne-am luat sange din degetel..si se pare ca are anemie...deci copil alaptat plus care mananca de rupe..ce sa mai zic ..ne-a iesit 8.9 . Nu stiu daca are legatura cu indigestia asta..cert este ca trebuie sa luam fier.

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au intarcat..v-a dat doctorul sa luati anumite pastilute pentru oprirea lactatiei? Ce anume ? sau cum ati procedat?

Babytza unde esti? da-ne un semn ca sunteti bine cu totii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI:IOANA,DARIA,DAVID,ELIZA,RUXANDRA,ANNA!!

E vineri si asta e cel mai important

Nocomm-a emotionat profund mesajul tau

Nusha..asteptam vesstile

Babytza sper ca sunteti bine

Lumi la mine s-a terminat a doua saptamana de lucru si nu am reusit inca sa merg cu placere,in fiecare seara imi zic:maine le spun pa si gata...dar,nu ma lasa partea financiara sa fac gestul asta,din pacate:((...

tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nusha hai cu vestile, te asteptam cu drag !!!

Nocom superb mesajul ! SUPERB !

Ankussa si Eva face la fel la doctor, urla din toti plamanii si trage de hainele noastre s-o luam in brate..tare mi-e frica de reactia ei cand vom merge peste 2 sapt...

Lumi te inteleg perfect..si eu am trecut printr-un episod asemanator cand m-am intors la serv..mi se rupea sufletul cand plecam si sunam acasa de n' orio sa intreb de ea..cu timpul lucrurile se vor aseza incet inecet sunt convinsa..asa suntem noi mamele..

Baby_boy eu cand am intaracat-o pe Eva nu am luat absolut nimic..am incercat sa beau mai putine lichide si mi-am pus comprese cu apa rece pe sani, in sutien ..le schimbam din cand in cand..prima si a doua zi m-au durut sanii dar api incetul cu incetul durerea s-a estompat si gata..de plansul care "l-am tras" nu mai zic nimic...am simtit ca am pierdut ceva..ceva cu care stiam ca nu am sa ma mai intalnesc niciodata..adica niciodata la Eva..

Mergi la inceput