Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas maine e programata pt cezariana nushulica. bafta nusha si asteptam sa ne dai detalii despre ![]() |
ms delphi
deja m-am "cazat" la maternitate,maine dim e operatia
de
David si
38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Nocom spune:
claudiaH bine ai revenit!! Ma bucur ca in general sunteti bine 
nushuuuuuuu

Bafta multa, sa nasti un bebe sanatos tun si sa ai mult laptic pentru el!!!
Joy21 spune:
Nushulica, te asteptam cu vesti bune maine! Refacere usora si bebe sanatos si cumintel iti doresc! 

Victoria, mami de
Anna Sofia,
32+ cu inimioara
David Lloyd George
Nerantula spune:
Nushulica, nastere si refacere usoare si bebic sana tos si papacios!!
Si un maaaaare pupic pentru David!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 3 saptamani !! 
Xor spune:
Nusha - multa sanatate! suntem cu gandul la tine si la bb!!! Asteptam vesti!
Pup toate fetele si toti boboceii, va citesc zilnic dar parca nu mai reusesc sa intru in randul discutiilor....
La multi ani cu intarziere tuturor mamicilor si boboceilor care s-au serbat in ultima vreme....
Chiar nu a mai vb nimeni cu babytza in ultimele zile? O fi bine??
300 - nici pe tine nu te-am mai citit de mult timp...
Bafta celor care au reinceput munca....eu nici dupa 5 luni nu m-am acomodat....cred ca sunt eu mai ciudatica dar ii duc dorul puiului meu si sunt frustrata ca sta altcineva cu el....iar eu muncesc DOAR pt a-l plati pe acel "cineva" ca nu castig nimic in plus....Oricum, ma stradui sa mergem inainte ![]()
pupici si sunt prin zona

alexa si mami spune:
neata!
si pt burticute freshuri si laptic cu cereale![]()
Nusha. recuperare rapida, bb sanatos si papacios.
tuturor boboceilor care s-au sarbatorit zilele acestea si pt cei de azi, sa fie sanatosi si norocosi!
NOCOMULE , scuze de intarziere. am citit ca ai avut o zi speciala, f frumos 
cu toate ca eu inca nu am inceput scarbiciul, parca nu mai ma satur de activitati si plimbarici cu ccc copilashii mei. ma apuca depresia cand ma gandesc ca peste o luna si un pic o sa ma despart pt cateva ore de puii
si nu o sa mai fiu 24 din 24 in preajma lor.
Delphinas spune:
bafta nusha
refacere usoara, un bb sanatos si papacios. la multi ani puiului mic. asa mai zic si eu cadou de ziua lui.
Nerantula acusi scoatem agitatele si pt tine. 
luminita2008 spune:

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei:
Daria
Ioana
Ruxandra
Anna
Eliza
David
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:

? cu si fara cofeina, am descoperit ca-i tare buna asa. si cu muult lapte.
Ankussa
, si hunii mei fac fix la fel, poate mai rau, si nu numai la doctor. asa ca eu zic sa stai linistita, Vladut e absolut normal. as fi zis ca prin alte parti nu se hazardeaza doctorii sa spuna astfel de lucruri, dar uite ca nu
.
claudia, xor, eu va inteleg perfect cu jobul
. eu categoric nu m-am adaptat, poate e muult prea curand sa vorbesc despre acomodare, e doar a 5-a zi... insa nu e zi in care sa nu plang dimineata la despartire sau seara dupa ce adorm puii, ma framant non-stop si mor de ciuda ca sta altcineva cu ei. ma simt oarecum linistita doar cand sta tati cu ei, altfel... aseara am apucat sa stau doar 2 ore cu ei, timp in care le-am facut si baita, am si mancat, a ramas f putin pentru joaca si dragaleala
.
si sa va zic cum a fost ieri... ieri a fost prima zi din saptamana cand i-au luat bunicii de la cresa, apoi i-au dus in parc. rezumatul zilei: ajung acasa si hunii, la 30 de grade in casa, erau cu strampi pe ei si bluze cu maneca lunga (Robi avea bluza cu spatele in fata), le-au dat nurofen la ora 16 cand i-au luat de la cresa, de la sine putere, fara sa intrebe asistentele cand si ce le-au mai dat, fara sa ma sune pe mine, doar asa, ca eu crezut ei ca aveau febra (am aflat ulterior ca primisera nurofen si la ora 12.00, la cresa, conform indicatiilor mele)
... si se mai mirau de ce au fost copii agitati si in parc, si acasa...
mi-am zis deja de 2 ori ca-mi dau demisia, eu n-am liniste asa. la job e super ok deocamdata, colegii sunt faini si pe jumatate din ei ii cunosc demult, atmosfera e ok, inca nu se basica nmeni ca plec la 17.45, dar mie imi ramane mereu sufletul langa huni si nu stiu cat pot continua asa... si nici n-am f multe optiuni, ca nu-mi permit financiar sa stau acasa
, ca lucrez aici sau in alta parte tot aia e, buba nu e jobul in sine.
sper sa ajung intr-o luna sa va zic ca e mai bine, poate am ridicat eu pretentiile prea sus in privinta bunicilor, poate trebuie sa le acord si lor timp sa se acomodeze cu situatia, dar nu stiu cat timp, ca de 3 luni tot mergem si-i luam impreuna pe huni de la cresa si stiau f bine cum sta treaba...
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:

nushulica 

Edi si
Robi - 26.09.2008