Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

corina orice crema cu Arnica este foarte buna pentru rani si/sau Reviken...acestea sunt incercate de mine cu succes maxim ca sa zic asa...imi pare rau pentru ce a patit micutul, imi dau seama ce sperietura pentru toti, vindecare rapida ii doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

corrina, in plus fata de ce a spus andy, Lipo Base Repair ptr cicatrizare.
sanatate multa va doresc!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Corrina imi pare rau ca s-a ranit Mihnea.sa ii treaca repede.
Adriana bine ai venit.De unde sunteti??
Lumi cum sunt hunii azi??Au mers la cresa?

Si eu vroiam sa va intreb de cicatrici.Deiu are o cicatrice de vreo 1,5cm deasupra de ochiul drept prin spranceana de acum o luna s-a lovit de usa de la masina cand eram in concediu i-a trecut rana repede fara cusatura ca nu a fost adanca dar cicatricea e tot vizibila si rosiatica putin.O fi buna si in cazul asta crema cu arnica sau recomandati altceva ca sa ii dispara ca se vede destul de urat??Crema de arnica se gaseste in farmacii?

Edit Acum am vazut ca a scris Lumi de o crema.Se gaseste in farmacii?De la ce firma e?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Dya mai buna decat arnica, mi s a parut tinctura de propolis; se gaseste si sub forma de spray; vindeca extrem de rapid zgarieturile; prost este ca fiind tinctura are ceva alcool si ustura un pic; arnica mi s a parut mai buna la rani inchise- ca sa nu se tumefeieze locul.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Corrina imi pare rau ca s-a ranit Mihnea.Eu am folosit tinctura de propolis..cicatrizeaza repede.

Adriana bine ai venit.

Mamidestefan am vazut ca s-au distrat picii de minune..superr..ce meniu au avut? Eu tot caut un meniu adecvat picilor de 2 ani..adica care sa le placa la toti

Piolica, Tzitziri unde sunteti?

Mergi la inceput

dya, hunii sunt mult mai bine, insa i-am mai tinut si azi acasa, for safe, tot cu tati.
crema de arnica precum si Lipo Base Repair se gasesc la farmacii, cea din urma nush de la ce firma e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ma bucur tare ca sunt mai bine hunisorii.Si ce bine ca poate tati sa isi ia liber.Apropo vroiam demult sa te intreb ati trecut de tot pe lapte 2+?Cum va e ca stiu ca la 1+si voi ati avut probleme ca si noi?Am inceput si eu de vreo 3-4 zile trecerea suntem la jumate-jumate si vad ca pana acum e ok.
Azi cum e la munca?

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi ma bucur tare ca sunt mai bine hunisorii.Si ce bine ca poate tati sa isi ia liber.Apropo vroiam demult sa te intreb ati trecut de tot pe lapte 2+?Cum va e ca stiu ca la 1+si voi ati avut probleme ca si noi?Am inceput si eu de vreo 3-4 zile trecerea suntem la jumate-jumate si vad ca pana acum e ok.
Azi cum e la munca?

Diana

de vreo 2 zile am trecut 100% pe Junior2+. tot se trezesc si parca mi se pare ca papa mai mult (o avea alt gust?), insa nu cred ca are legatura totusi cu laptele. nici urma insa de gaze sau dureri de burta, cum a fost la 1 an.

la job e ok, inca nu s-au gandit ce proiecte sa-mi dea si e lejer. insa imi caut deja altceva, ieri mi-a sugerat sefu' sa semnam contract pe 6 luni, ca nu stie ce va fi atunci si ca mai vorbim intre timp, ca el nu vrea sa renunte la mine, dar daca nu se stie ce va fi.... . bullshit total, nici el nu cred ca a inteles ce a vrut sa spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

nerantula multa sanatate lui Gruia....tu cum te simti cu sarcina? esti pe ultima suta de metri

Multumim de urari si intrebare!

Gruia e bine acum, au fost doua zile critice cu peste 20 scaune moi cu mucus si sange, nu stiu de la ce, in coprocultura nu a iesit nimic, rota sau adenovirus nu au fost .. cert e ca am scapat!

Cu sarcina ma simt .. grea .. dar mai linistita acum, ca am ajuns aproape la termen, inainte eram sigura ca nasc pana in 38s, acum ma gandesc ca intru chiar la 40 ... colul e inchis si lung, bebelina o simt sus si cica nu e inca centrata spre iesire (pozitie transversal oblica ) ..
Cu Gruia imi face ceva griji, e ca un catel care simte ca se intampla ceva, sta numai lipit de mine, iarba (parcul) nu-i mai place, iar nu o mai accepta deloc pe buni, si pe tati destul de greu (la un moment dat chiar devenisera amici buni!), tot ce am luat pentru Cezara e al lui, inclusiv patutul in care vrea sa faca nani ... ne va fi greu ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 3 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Niko sper sa nu te supere ce voi spune dar eu lucrand in domeniu nu as fi deloc de acord ca unul din copii sa fie tratat cu totul special intr-o colectivitate in detrimentul celorlalti.Din pacate cadrele didactice accepta cadouri si se preteaza la asa ceva eu nu as face niciodata asa ceva.Bine eu sunt mai stricta cu cadourile de orice fel si de 8 martie in afara de un buchet de flori nu iau nimic altceva ca sa nu ma simt obligata fata de persoana respectiva.Sper sa nu intelegi gresit ce am spus stiu ca un copil trebuie sa fie ajutat sa se integreze dar nu sa se faca diferente intre ei in functie de ce cadouri aduce parintele.In fine e doar o parere si te rog sa o privesti ca atare.

Nu ma supara deloc opinia ta!Mi-ar placea ca toate cadrele didactice de orice fel, fie ele si ingrijitoarele de la cresa Karinei care au 400 ron venitul pe luna sa gandeasca cum o faci tu, fara spaga si toti copiii tratati la fel si daca se poate nu in scarba.
Eu nu cer un tratament special copilului meu, insa ea a avut o problema de acomodare destul de grava, incat dupa mai bine de o luna ea sa nu-si revina din trauma prin faptul ca am rupt-o de acasa, de mine de locul ei in care era safe mental, asadar a avut nevoie de o atentie aparte, avand in vedere ca era singura care pur si simplu plangea mereu, injrijitoarele i-au aratat o atentie mai mare ajutand-o sa fie si ea ca ceilalti copii adaptati la mediul inconjurator.
Am uns toate femeile, pentru ca asa am simtit ca trebuie facut in Romania si as face-o de cate ori va fi nevoie, cu toate ca-mi incalc principiile de moralitate...dar cand e vorba de bunastarea copilului tau o faci si devii imoral in fata sistemului romanesc care oricum este de kko.

cu K2 in 34s si mamica de K1

Mergi la inceput