Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 13
kllemi spune:
LUMI ooffff...mai, imi pare rau sa aud ca a-ti inceput cu stangul, si ma refer la serviciul tau, e bine totusi ca acolo este totul ok 
...sanatate multa 
dya
...baga si la mine o jum. de borcan, macar ![]()
LA MULTI, MULTI ANI IZABELA!!
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI VOIOASA
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Hello,
sarbatoritilor care s-au serbat cat am lispit 
Nocom tot pe faimouskids l-am gasit si eu, era la 75Ron 
Roxana un gand bun pentru voi si Dumnezeu sa va ocroteasca 
Lumi multa sanatate 
Dya arunca p-aci niste zacusca 
noi suntem bine mai nasol ca azi nu prea a stat afara...
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
mamidestefan spune:
Multumim de urari : ange, klemi, monica.C, dyanira, baby_boy, luminita, Nocom

Noi am sarbatorit ieri la Petrecere Piratilor si a Zanelor, iar azi la birou si in parc cu copiii.
Multumim mult si bobocelului Mihnea care ne-a fost alaturi la petrecerea noastra..speram ca s-a simtit bine!
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 ff pe scurt: sunt la job, atmosfera e f ok, desi inca n-am vorbit cu sefu'. dar per total e ok. multumesc tututor de incurajare! ![]() si acum partea proasta: Edi mi-a varsat si aseara si azi noapte la 05.00, cand ardea deja destul de tare. si azi are febra, creste la 4 ore, e pe antitermice si el si fratica (Robi e doar ragusit). pediatrul zice ca are rosu in gat f puternic, Edi, dar nimic la plamani, nici unul din ei... se poate sa fi varsat de la f multi muci, scaunele sunt ceva mai moi, dar nu e nimic de speriat si nici nu-s dese. nu vor sa pape si n-am dormit nici unii nici altii azi noapte. deci am inceput ok... bine ca si-a luat tati liber si sta cu ei, vedem maine cum vom face. well, mai intru zilele astea, va pup pe toate. Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Bafta multa in continuare ..sa iti fie acomodarea cit mai usoara!

Sanatate multa hunisorilor, iar tie puterea sa rezisti si acasa si la munca
!
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui baby_boy![]() Intram si noi mai rarut pe forum sa scriem...insa citim din cand in cand. Suntem super bine..voiosi. Ne pregatim si noi incet incet de petrecerea de doi anisori. Inca caut idei de ce si cum. Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
Daca ati fi fost in Bucuresti iti sugeram citeva locatii..dar in Craiova nu cunosc! Oricum bafta in organizarea petrecerii si poate te inspira putin si petrecerea noastra
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza A iesit din operatie. E din nou cu punga :(( Si starea lui este foarte grava . Sotul a plecat deja .... E pe drum spre Suedia . Babytza si puii Valentina David |
Doamne ajuta
sa ne dai curind vesti bune!
mamidestefan spune:
Sarbatoritilor din ultimele zile
Am tot fost prinsa cu pregatiri si musafiri..si nu mai am reusit sa scriu.Sa fie sanatosi si sa ii bucure pe parintii lor in fiecare zi!
adrianaO spune:
buna seara fetelor!
permiteti sa ma inscriu si eu in clubul vostru? detin un spectaculos specimen feminin de octombrie 2008 (25 octombrie, mai exact) si suntem in focuri cu inceperea serviciului (eu) si petrecerea de timp de calitate cu buneii (ea).
Pe fetita mea o cheama iulia, pe mine adriana!
multumesc!
andy_galro spune:
Neata! si hot 

for everybody!!!
babytza multa putere iti doresc
lidia fff faina petrecerea! sa iti traiasca printzesa!!!
nerantula multa sanatate lui Gruia....tu cum te simti cu sarcina? esti pe ultima suta de metri
revin...ca am mult de lucru
Pupici tuturor si o zi buna sa aveti!!!

Corrina spune:
Buna
Aseara Mihnea a ajuns la urgenta cu o rana destul de urata la cap dupa ce a cazut si s-a lovit de coltul unei usi....
i-au pus doua copci. Stiti cumva o crema care ajuta la vindecarea mai rapida si, eventual, sa si estompeze si cicatricea? Rana pleaca din spranceana si se continua, perpendicular pe ea, cam 2-3 cm
Asta dupa ce petrecusem si eu vreo 2 ore la spital cu Miruna pe zi, pt analize, ca are icter prelungit....Am avut o zi de kko
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
Miruna-Ioana
Mihnea se face mare
Creste Mirunica

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)