America (211)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Iube, voi sunteti pe asigurarea sotului? Daca da, citeste contractul de asigurare si suna la ei ca sa te lamuresti.

Daca nu sunteti asigurate...vorbeste la biroul financiar al spitalului (daca acolo ai facut vaccinarile). Nu stiu insa daca la o suma de $400 poti obtine reducere, poate faci un payment plan. Dar vorba 'cea, incercarea moarte n-are!

Edit: incearca payment plan ori reducere chiar daca sunteti asigurate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Iulia da... suntem amandoua pe asigurarea sotului-eu is pe H4 dependent.
Sa vedem ce putem face.........nu ma asteptam sa coste atata niste vaccinuri pe care daca era dupa mine nici nu le-as fi facut da ce sa fac.....acasa nu o mai pot tine.
Merci de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Iube, nu conteaza visa status. Sigur e factura? De obicei primesti un statement in care pun ei toate costurile si anunta ca au submis claim la compania ta de asigurare. Dupa ce compania plateste partea ei, ti se trimite bill cu ce a ramas de plata. Cel putin la mine asa functioneaza.

De e vreo greseala, nu intra in panica, un claim poate fi facut retroactiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu m-am gandit ca e statement of benefits, nu factura.
Apoi, ai dus insurance cardul la dr. cand ai fost? Ca dc. nu l-ai dat, ei nu au cum sa rezolve, trebuie sa le dai insurance information. Sunati si rezolvati. Nu costa 400$ vaccinurile dc. ai asigurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

In principiu vaccinurile ar tb sa fie acoperite (la noi sunt gratis).
Dar daca nu ai dat cardul de insurance la vizita, ei nu au de unde sa stie ca aveti insurance. Sau poate e statement of benefits asa cum au spus fetele, dar dc ar fi fost asa ar fi trebuit sa vezi si partea ta de plata care ar fi fost mai putin de 400.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Deci cand am fost la cabinet sotul, ca am fost impreuna a dat cardul ala de asigurat.
M-am uitat acuma in scrisoarea aia si scrie Statment of medical services rendered by Rghs professionals.DAr.... in partea superioara a foii are o parte detasabila in care e prevazuta suma de plata si catre cine se face plata.
Eu ce trebuie sa fac acuma?
Aia au trimis si la asigurare instiintare de plata pt servicii si asigurarile o sa-mi trimita ce am de platit daca e ceva de plata? sau cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa sune barbatul la asigurare si la aia de la cabinet si sa intrebe cum stau lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai exista posibilitatea sa aveti deductible mare, si anumite servicii sa intre intai la deductible si poate de aia. Depinde si ce tip de asigurare aveti, dc cabinetul respectiv e in network sau nu.
Ce deductible aveti si cum se aplica?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu inteleg daca statement asta a venit de la asigurare sau de la medic. In general trebuie ignorat statement de la medic, asigurarea spune ce/cit ai de platit.
Atunci cind nu acopera serviciile explica in josul paginii motivul. Poti suna la customer service sa le explici de ce ar trebui sa acopere serviciile.
Vaccinarile sint chiar gratuite de multe ori, ma si intreb daca well visits astea intra la deductible. Am uitat, n-am mai avut demult asigurare cu deductible.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fetele cu puiuti ce beau lapte praf, SIMILAC tocmai a nuntat recall la toate tipurile de formula pudra, facute in fabrica din michigan datorita unor "bugs"

asta e site-ul oficial unde se poate verifica ce cutii sunt pe lista neagra, dar bineinteles ca nu mai merge si numerele lor de telefon afisate suna ocupat de cateva ore

eu am reusit sa prind site-ul functionand si am constatat ca si cutia ce tocmai s-a terminat si asta noua sunt recalled

http://similac.com/recall/lookup.aspx

of, sunt un pachet de nervi, merg maine la pediatru sa vad daca/ce bugs, viermi are

Mergi la inceput