Cursuri inot copii - Facultatea de Medicina

Cursuri inot copii - Facultatea de Medicina | Autor: ionella3003

Link direct la acest mesaj

Buna dragilor,

Poate da cineva detalii despre cursurile de inot pentru copii organizate la bazinul Facultatii de Medicina - conditii, antrenori, etc.? Mergem si noi vineri sa vedem despre ce e vorba insa am zis sa incerc marea cu degetul si aici pentru cateva pareri...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu m-am interesat in stanga si in dreapta. Ce am aflat eu: 3 milioane abonamentul, este curat, dar nu primesc copii decat de la 3ani incolo,nu exista instructor pt fiecare copil. Eu ma interesam de cursuri de innot pt bebelusi, asa ca auzind ca nu primesc decat de la 3 ani incolo nu am cerut prea multe amanunte

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Si eu m-am interesat in stanga si in dreapta. Ce am aflat eu: 3 milioane abonamentul, este curat, dar nu primesc copii decat de la 3ani incolo,nu exista instructor pt fiecare copil. Eu ma interesam de cursuri de innot pt bebelusi, asa ca auzind ca nu primesc decat de la 3 ani incolo nu am cerut prea multe amanunte

Multumesc frumos

Daca mai esti interesata am auzit ca un loc dragut de inot pentru bebelusi este in Bucurestii Noi, pe str. Strabuna - Micii campioni se numeste.

Seara frumoasa!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

250 roni, e curat, ai mei merg de 1 an, program 17-20 cu grupe de cate 1 ora. Nicio enterocolita si nicio raceala in timpul cat au mers la inot. Doar la vestiare e omor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

250 roni, e curat, ai mei merg de 1 an, program 17-20 cu grupe de cate 1 ora. Nicio enterocolita si nicio raceala in timpul cat au mers la inot. Doar la vestiare e omor.

Multumeeeeeeeeesc

Apa e incalzita? Despre antrenori ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionella3003

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Multumesc frumos

Daca mai esti interesata am auzit ca un loc dragut de inot pentru bebelusi este in Bucurestii Noi, pe str. Strabuna - Micii campioni se numeste.

Seara frumoasa!

Eu sunt interesata de locuri care primesc si copii mai mici de 2 ani, dar la Micii Campioni am vazut preturi astronomice.

Mergi la inceput

De acord cu tine, Delia, cursurile de inot pentru bebelusi sunt extrem de scumpe... am incercat si noi acum 5 ani si atunci plateam 50 RON sedinta, astfel ca nu am participat la prea multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De antrenori sunt multumita. Apa e ok, nu e incalzita dar banuiesc ca normal dde calda. In ianuarie parca au schimbat apa in bazin si ne-au sunat sa nu venim ca e apa rece si sa asteptam sa se mai incalzeasca vreo 2 saptamani. De aici inteleg ca baga apa rece si se incalzeste singura....

Mergi la inceput

Multumesc si aici pt raspuns, Claudia

De-abia astept sa-mi vad brotacelul la inot!...

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Imi spuneti si mie va rog pe unde vine aceasta piscina?
Si ce inseamna 250 abonamentul?

Pana in vara noi am mers la Majestic, unde se plateste 100 lei pentru 4 sedinte de cate o ora. Apa e incalzita( de' piscina de hotel de 4*)
dar e un petic de piscina, nu stiu daca are 5m lungime si are un ecou pe care Mateiul meu nu prea l-a agreat. Asa simpatic era cand se stramba "De ce tipa tanti asta?", ii placea in apa dar nu s-a acomodat cu sonorizarea.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Este bazinul amenajat in curtea Facultatii de medicina, cum mergi de la Universitate spre Opera, facultatea e cu o statie de troleu inainte de Opera.

Tariful nostru este de 300 RON pt 8 sedinte si 400 pt 12. Insa sunt mai multe scoli de inot care activeaza in acelasi loc. Ma duc azi sa vad exact despre ce e vorba si revin cu detalii daca esti intereata.

Mergi la inceput