Cursuri inot copii - Facultatea de Medicina
Raspunsuri - Pagina 2
delsim spune:
Ionela , sa zicem ca 50 de ron sedinta ar mai fi cum ar mai fi, numai ca la Miciicampioni au niste tarife de am crezut ca nu citesc bine...e drept ca fiecare copil are antrenor personal si ca primesc copii de la 6 luni.
Ma bucur ca exista si locuri mai accesibile in Bucuresti.
ionella3003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Ionela , sa zicem ca 50 de ron sedinta ar mai fi cum ar mai fi, numai ca la Miciicampioni au niste tarife de am crezut ca nu citesc bine...e drept ca fiecare copil are antrenor personal si ca primesc copii de la 6 luni. Ma bucur ca exista si locuri mai accesibile in Bucuresti. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
50 RON acum 5 ani... nu cred ca era prea ieftin nici unde am fost noi
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
Elag spune:
La piscina de la Facultatea de Medicina se poate merge si in wk?
Aveti vreun telefon de la ei? (Ca sa aflu tot ce ma intereseaza mai usor...sa nu trebuiasca sa merg pana acolo...)
Viovio spune:
Am fost cu fetita mea toata luna august si ne-a placut.O sa mai mergem dupa ce vine bebe.Sunt mai multe "scoli",noi am mers la aqua team.
Ii gasesti pe net sau pot trimite nr de tel contact prin PM.
Sunt impartiti pe "culoare" si pentru fetita mea a fost o mare realizare cand a trecut pe "culoarul 2".(a anuntat toata familia)
E incomod pentru parinti,pentru ca ei stau afara,si se uita prin geamuri.
Noi am platit 500 ron pe 20 de stedinte,o luna intreaga fara we.
Acum nu se mai fac cursuri decat seara si am vazut ca se formeaza grupele cam in functie de "nivelul" copilului.
Sunt cursuri 2 2 ori pe saptamna (marti si joi) - 250 si cursuri de trei ori pe saptamana (l,mi,v) 300 ron.
Cam atatdaca mai pot sa ajut cu ceva,intrebati.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 37+
Viovio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim De la ce varsta primesc copiii? Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
In principiu de la 5 ani dar sunt si copii mai mici.Dca ii suni iti vor spune sa vii cu copilul,face o "ora" si iti spun daca e bine sa il aduci sau sa mai astepti.dar daca te intereseaza pentru bebelusi....nu.Pentru ei cred ca trebuie instructoor personal.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 37+
sunnyday07 spune:
Exista program de "balaceala" in weekend?
Adica de voie, fara instructor. Si sa aiba voie si parintii la balaceala.