contract, facturi RDS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sa stii ca eu am internet de la o firma de cartier si sunt foarte multumita. sunt foarte prompti cand se intampla sa nu mearga (ceea ce se intampla foarte rar), am viteza mare si nici nu e aglomerat la casierie.
asta pentru ca stau la curte si RDS nu a vrut sa imi traga internet, acum vor ei da' nu mai vreau eu. sic!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mady, pai zi-mi si mie un nume ceva(pe privat)sa nu fie considerat reclama. In ce sector(cartier esti tu)? Eu in sectorul 3 am garsoniera(Decebal-Muncii)

Daca mai stiti alte firme imi scrieti si mie va rog pe PM ca sa stiu ce-i zic baiatului, unde sa mearga.

Mergi la inceput

eee, eu stau in militari. nu cunosc firme de cartier in cartierul tau.

imi pare rau, poate stie cineva care sta in zona si e si multumit.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Am gasit pe net o firma si am auzit de bine despre ei.

http://www.comtelnetworks.ro/internet_acasa.php
Are cineva internet de la ei? Eu m-as bucura ca au sediul chiar pe Decebal.Preturile cum vi se par sunt ok fata de restul, ca eu nu sunt la curent cat mai costa la noi un astfel de pachet(abonament).

Mergi la inceput

eu am internet de la firma de cartier cu 9 euro/luna, dar stau la curte si am viteza maxima. cred ca preturile date de firma gasita de tine sunt ok.

nu stiu ce sa zic, eu sunt foarte multumita de firma asta a mea, dar mai e si alta firma de cartier care e neserioasa. asa ca ai grija si cere pareri.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Christel, stiu ca baiatul unei foste colege are o astfel de firma si stau pe la dristor-Baba novac. daca crezi ca te-ar ajuta o contactez sa o intreb daca mai are baiatul firma (n-am mai vb de citiva ani cu ea, dar atuci le mergea f bine).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Christel, stiu ca baiatul unei foste colege are o astfel de firma si stau pe la dristor-Baba novac. daca crezi ca te-ar ajuta o contactez sa o intreb daca mai are baiatul firma (n-am mai vb de citiva ani cu ea, dar atuci le mergea f bine).

Andreia

Da, Andreia intreaba te rog daca ai ocazia sa vedem, eu de firma asta de am scris am mai citit pe alte forumuri si vad ca-i lumea multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am intrebat, dar a renuntat la firma de ceva timp.

Mergi la inceput