Viatza in Germania (cap. 63)
Raspunsuri - Pagina 19
sunshine2009 spune:
Fetele, pe unde umblati, ca nu scrie nimeni de cateva zile...se vede ca a venim vremea frumoasa si mergeti la plimbare..
si weekend placut!
harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate
Panseluta spune:
fetelor, mersi de urari! Suntem nitel emotionati, asteptam cu nerabdare momentul.
Eu m-as bucura sa se intample Duminica, pe 10.10.10....data faina, nu?
Nu imi pun problema de intarziere, la mine medicul nu va astepta, din cate am inteles, din cauza glicemiei si a faptului ca bebe e deja maricel. Dar mai stii? vom vedea atunci...
Un WND placut si voua, cu mult mult soare si frunze ruginii!
38+
aschiutza spune:
Livia, felicitari pt puiutz!
Panselutza, hai ca pregatim motatele!
Pt viitoarele si proaspete mamici, o gramada de brosuri interesante puteti comanda sau downloada aici : http://www.bzga.de/infomaterialien/kinder-und-jugendgesundheit/ .
Sunt pe scurt dar f informative si la obiect. Eu am avut pe cea despre gravida si acum citesc Das Baby, care e f buna.
Eu am fost singura cu piticul 2 zile si cum e in saptamina 8-9 cind creste, m-a facut praf. Sta cu orele la sin si plinge de se rupe. Azi a fost mai bine, am inceput sa am curajul sa il las sa doarma pe burta ziua si asa doarme mai usor. Acu e supara in patut ca l-am trecut la sac de dormit si nu se mai poate da de-a dura prin tot patutzul.
alayna spune:
Stiti ceva de Panseluta?
A nascut?
Am vazut ca nu a mai scris in ultimele zile,probabil acum isi tine bebelusul la piept
9+
:)
Panseluta spune:
Ei, nu-i chiar asa! Dar cu putin noroc s-ar putea sa imi tin azi puiul in brate!
AZI NASC ! nu mai asteptam, inducem nasterea, la 10 am Termin in spital! Bebica ar avea 4,2 kg, deci va fi cu nabadai ! Tineti-mi pumnii sa mearga totul bine!
Vikinga, mersi mult de incurajari si sfaturile bune! Pe tine te am ca model de mama eroina de bebici vanjosi
Deci pregatiti pampoanele !
Anduc spune:
Panseluta, mult curaj si tinem pumnii sa vina bebica sanatos si voios si mami sa fie bine!
blackpanterro spune:
Panseluta, banuiesc ca il ai pe bebe in brate deja!!!! Numai bine! Sa fie mancacios si necolicos!!!
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier