Viatza in Germania (cap. 63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salut fetelor,
ma bucur ca au ajuns revistele cu bine.

Eu ce sa fac, pe 19 oct e "termenul", dar am senzatia ca bebe nu va astepta atat, ceea ce nu mi-ar displacea, caci usor nu imi e cu asa un burtoi. Bebe e bine, are deja 3400 grame, poate veni linistit. Ma deplasez greu, nu pot dormi noptile, bebica se impinge in coaste si mai ales in ficat.Ma dor incheieturile bazinului de atata greutate, insa nu am probleme cu spatele, nu ma doare.
De azi voi merge de 3 ori pe saptamana la ginecolog, pt CTG si eventual control.
Daca depasesc termenul mai mult ca probabil ca nu ma vor lasa cei de la spital sa astept, imi spunea azi ginecologul. Geanta de spital e si ea aproape gata...Ati zice ca ma duc in concediu, nu la nastere . Pe principiul "da hai s-o iau si pe asta" am pus diverse bluze, pijamale si camasi de noapte prin ea.

A, as avea o intrebare: voi ati purtat "bauchband" dupa nastere? pt sustinerea burtii "ramase"? O prietena imi povestea ca se infasa strans chiar cu fasa medicinala, ca sa ajute retragerea burtii...e asta o idee buna ?

37+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Panseluta, eu nu am purtat asa ceva, si am o usoara urma de burtica, sau mai bine zis iese inafara cand mananc mai mult. N-as putea sa zic daca ajuta la ceva sau nu, cred ca depinde mult de organism si de cat de sportiva ai fost tu inainte si dupa nastere. EU recunosc ca nici prea consecventa nu sunt la ce priveste exercitiile pt burta. Probabil ca tine mult si daca vei suporta sa te stranga ceva intr-una, eu n-am suportat o perioada lunga de timp nici macar pantalonii de gravide, adica cu banda moale, desi intr-am si in panataloni dinainte de sarcina....Poate daca alte fete au mai multa experienta,..poate la al doilea fac si eu.

harnici la de 42 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Panseluta, iti tin pumnii sa fie bine! Nastere usoara! Iti spun de pe acum ca rar intru de cand cu bebe :)

Eu am purtat la prima sarcina burtiera si acum la fel dar mai putin decat la prima. Nu stiu daca a ajutat sau pur si simplu mi-am revenit la normal fara sa fi contat ca am purtat-o.Acum am o burtica mititica dar e si pt ca am avut cezariana, dr mi-a spus ca uterul se va retrage mai incet decat la nasterea normala.

Adriana mami de Isabelle Marie - nou nascut si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Panseluta nastere usoara si sa fie totul bine.Iti tin pumnii.Sarcina usoara la toate fetele cu burtica.
In alta ordine de idei, va rog pe cele care aveti sau ati avut copii la gradinite de stat, ce adeverinta sau ce ati dus ca sa dovediti venitul castigat .De exemplu eu trebuie sa duc pe 2008, dar sotul nu mai lucreaza la firma respectiva , el e acum independent, dar nu stiu exact ce sa duc la gradinita pentru inscriere.La baiatul cel mare nu mi-a trebuit pentru ca a frecventat o gradinita particulara unde nu cere asa ceva.Trebuie sa duc Facturile sau ce anume.Va multumesc si luminati-ma va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviaki spune:

Multumesc tuturor pentru urari!
Suntem acasa de aseara, a 4 a zi dupa cezariana, si totul e ok. Nu mai am timp de nimic,.....
Panseluta, iti urez nastere usoara!!!!

PS: nu mi am imaginat cat de frumos se pot purta cu tine cadrele medicale aici!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui liviaki

Multumesc tuturor pentru urari!
Suntem acasa de aseara, a 4 a zi dupa cezariana, si totul e ok. Nu mai am timp de nimic,.....
Panseluta, iti urez nastere usoara!!!!

PS: nu mi am imaginat cat de frumos se pot purta cu tine cadrele medicale aici!!!!!!!!!!

Felicitari! Multa sanatate si noroc in viata bebelinei tale, iar tzie refacere usoara!

Roxy,
eu as alege din nspe mii de motive gradinita cea mai aproape de casa. Mai ales ca spui ca la cea particulara numai anul asta ar merge...........si la anul ce faci? O iei de la capat cu cautarile? (asta daca am inteles eu bine). Daca si copilul merge cu mare placere, nu vad de ce itzi mai faci atitea pb.
Te pot intreba intr-adevar daca lucrezi, iar in cazul in care sunt multzi copii in gradi, tzi-l vor lua pe cel mic numai pina la ora 12 sau 14 (in prima faza). Asa a fost la nepotzelul meu, iar dupa ciuteva luni a primit loc vollzeit.
Plata e in jurul sumei pe care o achitzi si acum. Pt dovada venitului, cred ca potzi duce extrase de cont sau de la Steuerberaterul unde va facetzi Einkomensteuerul (asta in cazul in care nu vi-l facetzi singuri) dovada de venituri (el ar trebui sa le aiba).
Succes indiferent de decizia pe care o iei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Fetelor, va multumesc tuturor de urari!

Livia, a bucur ca a decurs totul bine! Sper sa mai intri pe aici. La ce clinica ai nascut ? Si da, sunt dragute...si eu am avut parte numai de experiente frumoase cu sistemul medical de aici...

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anduc spune:

Panseluta, nastere usoara si multa sanatate! Tin pumnii sa fie totul bine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Panseluta, ti-a venit si tie randul :)

Nastere usoara, la termenul dorit si bebe sanatos
refacere usoara si savureaza ultimile minute/zile de gravideala

nume ati ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Panseluta,nastere usoara!
Dar mai ai totusi ceva pina in 19 oct,mai ales daca si intirzie putin bebita .Zi-ne cind sa scoatem majoretele .
Las'ca mergem pe Sylt mai la vara,cind mai creste si bebita al tau,ne intilnim cu Vikinga si ne plimbam pe-acolo .
Nu stiu ce sa zic de centura,eu la fata nu am purtat si nu am ramas cu burta.Acum am ceva burta,am purtat si putin centura,am facut masaj,fitness,programul de ex de dupa nastere,tooot insa pielea a fost intinsa extrem la mine,Stefan a fost mult prea marept mine si in plus a stat cu spatele spre exterior...cind se intindea el putin,mai crapa si pielea,cu toate uleiurile,unturile si cremele ce le-am folosit,elasticitatea a avut de suferit.Nu-i baiul mare,cine e acum mami mindra de baiet?

De recomandat,aici nu se recomanda pt ca se incearca o revenire naturala a muschilor.

Roxy ,ce ai rezolvat cu gradinita?

Seara faina!

Mergi la inceput