Viatza in Germania (cap. 63)
Raspunsuri - Pagina 15
ginutaC spune:
Stai linistita ca si eu am googalit. E ceva distanta intre noi.Si daca ratacim strada ne putem trezi la vecini, asa aproape sintem, dar sint unele avantaje.
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
, eu stau in Gifhorn, linga Braunschweig. Spre rusinea mea a trebuit sa googalescunde e Nordhorn . Daca nu esti atenta la semnalele de pe autostrada, te poti trezii la vecini ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
cris.dogarel spune:
HELBI, am inteles acum si..un bratz de pt fete. ce bine ca-s si oameni asa. era o idee sa fac ce stiu si ce-mi place, dar o sa mai "sap" pana gassc ceva. poate pana atunci invatz si germana mai bine
ASHCIUTZA, multzu de raspuns. stiu latina, dar nu am diploma de licenta, am absolvit litere, nu limbi clasice. insa nu e rau de "retzinut".tu ce ai predat?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
Panseluta spune:
Alyana, nu m-am facut clar inteleasa. Ce vroiam sa spun e ca nu as anula consultatia in 2 sau 3 luni. As merge la doctorul initial, apoi la astalalt.
Tinem pumnii Liviei azi !
Eu sunt in saptamana 37 . Incep sa am emotii, mai ales ca aud prin jur de fete care au nascut cu 2 saptamani mai devreme. Ma duc sa imi termin bagajul de spital . Sotul m-a intrebat deja, preventiv, pe unde l-am pus.
Anda, curaj si sa vii cu vesti bune!
tuturor
Anduc spune:
Am vesti bune: nu am anomalii de coagulare, totul e bine cu sangele meu. Nu exista o cauza anume pentru care a aparut hematomul. Mi-au recomandat nospa, magneziu, acid folic, tarosin (cresterea rezistenta vaselor de sange), vitamina C, complex vitaminic NatalVit, arefam (Progesteron). Am scapat de injectii!!! Sarcina e considerata cu risc deocamdata, de aceea am restrictii: nu am voie sa car greutati, trebuie sa stau cat mai mult la pat, sa dorm, sa nu ma stresez, sa nu am probleme cu digestia, nu am voie sport, dans, nu pot zbura cu avionul (cel putin pana la noi ,,ordine"), cu masina am voie dar cu pauze dese, nu am voie sa urc si sa cobor scari multe, sa nu fac bai fierbinti, sa nu ma vopsesc. Destule nu?:(
Bine ca nu exista o problema a sangelui. Restul depinde de mine si de ce vrea Dumnezeu...speram sa se dizolve si sa plece de acolo...singur, fara bebe! Peste 3 saptamani din nou la ecograf si discutii. Daca intre timp apar sangerari, de urgenta la medic.
Multumesc pentru incurajari!
helbi spune:
Livia, tinem pumnii strinsi pt maine. Va fi bine si vei uita de tot, cinjd itzi vei tzine bebelina in brate. Nastere usoara is bb sanatos!
Anduc, ai mare grija de tine si urmeaza sfaturile dr.
Adriana, ce face bb Isabell si ce faci tu? POze nu ne arati?
Panselutza, multa sanatate, sa nu se mai repete episodul de zilele trecute si arata-i sotului unde tzie bagajul
Panseluta spune:
fetele dragutele,
am pus ieri la posta revistele (pt cine m-a rugat).
Anduc, ma bucur de vestile bune! Ai grija de tine.
Pupici si o zi buna tuturor! La noi a iesit soarele
37+
liutzica spune:
Nu am mai scris de multa vreme aici, desi va citesc zilnic si sunt la curent cu ce se intampla.
Pup mamici si bebelici.
Azi am intalnit-o pentru prima oara pe Andreia-Helbi si a fost o mare bucurie pentru mine.Te pup Andreia.
Am o intrebare pentru voi.
Cunoasteti agentii de voluntariat in Frankfurt?
Eu am sunat aici (http://buergerinstitut.de/index.php/ger/Sich-engagieren/BueroAktiv-Freiwilligenagentur/Qualifizierung-fuer-Freiwillige)si m-au programat peste o luna pentru inscriere. Mi se pare dubios ca nu m-au chemat a doua zi pentru a completa un amarat de formular, ca doar mi-am oferit servicii gratis.
In fine, am zis ca va intreb pe voi ca poate ati auzit despre asa ceva.
Multumesc.
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Panseluta fetele dragutele, am pus ieri la posta revistele (pt cine m-a rugat). 37+ |
Multumimmmm !!!!
Dau de veste cand ajunge
Pup burticuta mare si frumoasa
P.S vreau si eu intalnire cu fetele din Frankfurt
:)
helbi spune:
Lia, si eu ma bucur mult ca v-am cunoscut. Papusa ta e o dulce si cuminte foc. I-am povestit si Biancai de ea si abia asteapta si ea sa ne vedem toate Cind mai ai timp is esti prin zona, da doar un sms si cobor.