Separarea casatoriei civile de cea religioasa(2)
Raspunsuri - Pagina 3
patou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Draga Michelle,ma bucur ca ai scris 2 vorbe despre bisericile la care mergi,iti sint chiar recunoscatoare.Descrierea acestor citeva biserici+a altora(de ex cea a penticostalilor unde se explica ce e vbitul in limbi si cine e cel care vb in limbi de fapt,ca si spumele la gura sau tavalirile pe jos,imitatul animalelor si risul necontenit care insoteste toate aceste manifestari ale asa zisului duh sfint),este insa amanuntita si numita "religia viitorului"in cartea lui Serafim Rose Ortodoxia si religia viitorului.Dar una e sa citesti si alta e sa-ti explice cineva de la fata locului.De aceea eu consider ca ne-ai facut un serviciu prin aceste rinduri,pe de o parte pt ca romanii poate ca-si reconsidera biserica si preotul etc,pe de alta poate citesc cartea lui S Rose,in cazul in care le-ai trezit interesul si vor sa afle si mai multe. Desigur ca exista si riscul ca romanii sa vrea si ei rock in biserica,se stie ce iubitori de muzica,dans si "distractie"sintem... Sincer,iti multumesc pt informatii! |
Katya, ai vazut tu asa ceva intr-o biserica penticostala?
Daca nu, o consider calomnie si te dau in judecata ... sper ca ai o asigurare serioasa (glumesc bineinteles )
Katya spune:
Draga patou,dar tu ai fost acolo cind au filmat evanghelicii nu stiu ce si-au pus pe youtube?
Eu informatia cu penticostalii o am de la un om dotat cu un mare spirit stiintific(toba de matematica,biologie,filosofie,limbi straine inclusiv chineza la perfectie),de la un om care a trecut prin toate religiile,protestant de origine si care a cunoscut si zen-budismul,yoga si spiritualitatea chineza etc.Cum dara sa nu stie un protestant de unde vine?Cum sa nu-l cred cind spune ce spune?In afara de asta,repet:cartile sale sint documentate,au bibliografie,argumente,tot ce vreti.
Uite,ca stiu ca esti de acord cu mine aici,anume ca OZN-urile si extraterestrii sint demoni si naluciri de-ale lor.Stii de unde stiu?Tot de la Serafim Rose,tot din cartea pe care o tot citez.Si tot asa sustine ce afirma:cu argumente.
Si una e sa zic ca stiu ceva de la un ortodox din tata-n fiu,si roman pe deasupra,ar fi mai putin credibil poate pt neortodocsi,si alta sa zic ca stiu de la un devenit ortodox venit din protestantism(basca si american).
Si ma gindesc ca Domnul o fi rinduit cumva ca mari voci ale Ortodoxiei sa fie niste convertiti precum S Rose,N.Steinhardt etc.
Deci draga patou,nu pe mine sa ma dai in judecata,S Rose nu mai traieste...
patou spune:
Katya nu te supara dar eu am impresia ca tu nu vezi padurea din cauza copacilor.
edit. eu n-am zis ca evanghelicii ar fi filmat ceva, era vorba despre ce au filmat catolicii.
mai edit o data ca sa spun ca si eu as putea gasi n-spe mii de exemple de preoti ortodocsi sau catolici care numai cinste nu fac religiei lor, dar eu am considerat asta o lovitura sub centura...