Prietene la bine si la greu - 51
Raspunsuri - Pagina 20
shtephy spune:
fetele
Lumi imi pare asa de rau pentru pisicuta chinuita la analize .Dar sa stii ca or sa fie bune ,suna incurajator ce a scris Diana,nu? Noi te asteptam cu vesti bune
Lauraandreea mie imi suna bine continutul biscuitilor Holle.
Ancutza cum e Sabinutz?
Imi place mult ce ai scris aici "nimic pe lumea asta nu e mai frumos decat sentimentul ca un sufletel are nevoie de tine si te iubeste cu toata fiinta"
Andreuta creste tare frumos printesa .Bravo!
Cred ca la ora asta au venit musafirii dragi si sper sa va petreceti frumos timpul.
Multumesc de compliment ,m-ai facut sa
Ionela pacat ca mai e asa putin pana pleaca tati dar tu stii ca noi suntem aici si iti tinem de urat ,da?
te pupam si sa ai spor la cele 1456,33 de chestii.
Floricik cioco zici ? Cred si eu ca-ti permiti ,gazeluto!
Lyly eu sunt convinsa ca etapa asta in care Alex vrea sa stea noaptea numai cu tzitzi in gura va trece .Vor fi tot timpul treziri dar insesizabile .Ma bucur mult de tot ca ai ales sa faci asa "binevoitorilor"
Raluci te invidiez pt baia fierbinte.Dar nu si pt canalul infundat.L-ai dovedit?
Ralu ce voinic ai tu acolo ,mami!! Bravo!
Hai cu poze si povesti de la nunta si nu numai
Many fain ca aveti un bilant bun si voi .E tare inalt Vladut cel scump
Vad ca Tina n-a venit nici cu must ,nici cu vin asa ca ma pregatesc de nani .Dimineata daca am noroc poate gasesc un pahar de apa plata de la Di.
tuturor
Andrecluj spune:
Iui, Monisule Cum esti puiule? Pareai suparici, daca te pupam, e mai usor? Nu cred. Las' ca o sa ma ascultati voi din octombrie si pe mine. Dar nu a venit mami sa te ajute inca? La tine m-am gandit intr-o seara cand m-a servit buni cu un somnifer, pentru ca, desi nu alaptez, tot avem treziri de suzeta si de leganat cand urla, dar sunt rare si la intervale mari si tot rau ma simt a doua zi de la nesomn. Mi-a luat buni copila, mi-a dat un somnifer, am bagat o noapte intreaga si a doua zi am fost ca noua, in timp ce buni se intreba suav "aa, deci de asta esti tu moarta toata ziua, de la trezirile astea, acu pricep". No buna dimineata. Nu-mi imaginez cum ar fi daca as alapta si nu as putea adormi la loc, nu as rezista fizic clar. Iote, si-a scos nasucu' Ralu Gasim dimineata placintica? Lumi O imbratisare calda, ca altceva nu stiu sa spun, ce scrie Diana e destul de linistitor, nu? Stephy Nush ce compliment ti-am facut, dar pe cuvant cu a fost din inima, orice as fi debitat. Mi se reproseaza des ca nu impart complimente, dar astia nu stiu ca le impart acolo unde simt. Musafirii mai au vreo jumatate de ora si sunt aici. Oi fi chiauna de cap maine. Am primit indicatii pretioase, ce sa spun, ce sa nu spun, am fost informata ca tati nu e civilizat, sunt perfect pregatita pentru musafirii mei.Imi place tare mult ce scrieti despre sentimentele voastre. E atat de ciudat si de frumos cum ne stim da drumu' intr-un spatiu in care nu ne cunoastem personal intre noi. De fapt nu stiu ce vreau sa spun, nu simt ca traiesc o viata paralela, probabil pentru ca plec la cumparaturi si lucrez cand vreau eu, probabil ca simt cand raman fara ajutoare. Acum, de cate ori simt ca pic si as vrea sa taca putin fata asta, imi amintesc cum plangeam cand nu exista si cum am tremurat 9 luni ca nu va fi in regula si-mi trece. Sper sa nu isc iar vreo controversa ca si cu sarea. Va pup de noapte buna Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
broscuta_80 spune:
Multumesc tare tare mult fetelor care nu au sarit cu bataita la mine ci au gasit de cuviinta sa-mi spuna cateva vorbe bune. Sunteti cu adevarat minunate. Mii de
Licurix te asigur ca daca e sa se faca intalnirea MARE cu toti fulgushorii voi face tot posibilul sa vii Vad ca amandoua ne lamentam... ooooof viata mea....oooof kilele meleeeee
Lumi sanatate multa printesei tale. Spune-ne mai exact ce e cu rezultatele alea
Ramonika multumesc ca te gandesti la mine... faza e asa : el lucreaza un program oribil de 12/24-12/48. Cand pleaca seara la munca se culca vreo 2-3 ore inainte. Cand vine dimineata de la munca se culca vreo 4-5 ore. Face cumparaturile la supermarket 1 data pe saptamana si mai plateste cablu, telefoane. De cand s-a nascut Iulia nu mai doarme cu noi - doarme separat. Nu i-am perturbat niciodata programul de mai sus, asa ca eu stau mai tot timpul cu fata. Acuma.... ne-am certat pentru ca in repetate randuri se duce in oras pentru o treaba de o jumatate de ora si vine peste 3 ore pe 7 carari. Totul se da peste cap, trebuie sa il trimit sa se culce iar eu iar stau planton. Plus ca daca doarme trebuie sa am grija sa nu faca asta mica galagie, ca sa nu zica dupa aia ca vezi doamne nu s-a putut odihni de galagie. Daca il intreb unde naiba a umblat face pe victima, ca el s-a saturat sa dea explicatii si bla bla alte texte. Ultima oara cand ne-am certat tare si am discutat despre divort am avut impresia ferma ca s-a cherchelit special ca sa devina inutil cand vine acasa : eu nu ii permit sa stea in preajma fetei cand e "vesel". L-am intrebat cat la suta s-a schimbat viata lui de cand s-a nascut Iulia ( si nu intrebam dpdv sentimental, ciconcret ) si nu a putut sa-mi raspunda... PENTRU CA NU S-A SCHIMBAT DELOC. Niciodata nu s-a dus la munca nedormit/neodihnit, pentru ca am avut grija sa nu se intample chestia asta.... si este tata de bebe de 10 lunitze....
Of, si altele ... de ex. de ziua casatoriei noastre a plecat cu seful lui in alt oras ca avea ala treaba. Vine inapoi pe la 4 dupa-amiaza cu mainile bagate in buzunare pana la cot. Nu venise cu nimic, absolut. Era si ziua fetei - ca facea 9 luni... si altele care s-au adunat... in toata situatia asta va dati seama ca si sexul tinde spre zero absolut.Ma rog, am discutat si vom vedea ce se poate indrepta in relatia noastra. Momentan ne straduim sa ne revenim dar am asa .... un feeling ca mai avem ceva obstacole in drum....
Pun stop sa nu plictisesc lumea pe aici
many am citit ca spre varsta de 1 an bebeii incep sa refuze laptele, se razvratesc dar apoi revin la sentimente mai bune. Poate este intr-o perioada din asta... nu-ti face griji Felicitari pentru bilantul bun de la doctor!
Dozz ce scumpa esti... am deschis robinetul ca plesnea teava Pupam Ana portocalie
Mami ZEN lasa-l pe Santi The Kid o secunda ca-ti trimit neste vibratii pozitive si tre sa fii pe receptie zzzz-zzzzzzzzz-zzzzzzzzzzzzzzzzz
Placinta asa... ca de inchidere de capitol
NB