Prietene la bine si la greu - 51

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Monis, unde esti?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

fucking lost in raising a child

poate mai pe seara sa prind si eu putina vreme sa articulez 2 vorbe...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sunt terminata,abia astept sa sun pentru programare la pediatra noua. In afara valorii scazute a densitatii urinei,mai avem un rezultat negativ Aspartat aminotransferaza(GOT/ASAT/AST) 64,696 cand normalul e 10-35 .... Dupa ce m-am documentat cum am putut pe net,am intrat in panica rau de tot

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Sunt terminata,abia astept sa sun pentru programare la pediatra noua. In afara valorii scazute a densitatii urinei,mai avem un rezultat negativ Aspartat aminotransferaza(GOT/ASAT/AST) 64,696 cand normalul e 10-35 .... Dupa ce m-am documentat cum am putut pe net,am intrat in panica rau de tot

Nu prea stiu despre ce este vorba dar si . Aseapta sa mergi la dr. intai lasa panica

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

salutare
Lumi , eu zic ca nu trebuie sa iti mai faci griji pentru densitatea aia a urinei, ca era foarte putin sub limita de jos a valorii normale, iar din cunostintele mele, de balerina, densitatea aia a uriniei, inseamna de fapt ca trebuie sa se hidrateze mai mult micuta. (nu m-am documentat deloc despre asta si sper din suflet sa nu gresesc).
Despre cealalta valoare sunt habarnista, nici nu am auzit pana acum de analiza aia.
Doamne da sa fie bine!!!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Fetelor, ce subiecte ati mai atins azi, imposibil sa nu scriu si eu ceva, chiar daca putin, putin de tot.

Licurici, eu am o colega de birou care a facut, ca si tine, sport si dieta si dupa 6-7 saptamani a inceput sa slabeasca in ritm mai alert. Esti de admirat pt vointa, sa te tii de Tracy si dieta 4 saptamani mi se pare mare lucru!

Lavi, imi place tonul tau, mai pozitiv asa.

Ramonika, sanatate, sanatate! Ai zis tare bine despre calea de mijloc, si eu uneori gresesc ca devin obsedata de niste chestii si nu mai reusesc sa vad padurea de copaci. Ma ajuta sa citesc forumul, ca imi mai revin din obsesii.

frumoasa sesiunea de IOR

broscutza, frumos mesaj ai scris. Si uite cum ai deschis robinetul, curge cu marturisiri. Asa ca zic si eu ca, la fel ca tine sau Lylyana sau Licurici sau Ancutza etc, etc, ma simt de parca as duce o viata paralela. Eu tot imi trec pe lista ce as vrea sa fac si ma aleg cu o lista tot mai lunga, ca nu reusesc deloc sa imi fac timp si de altele. Si eu ma lupt sa gasesc subiecte de conversatie seara, cu tati, altele decat Ana, ca imi dau seama ce plicticoasa am ajuns. Si asa, cu chiu cu vai, mai reusesc si eu sa zic altceva decat pampers, mancare blenduita sau cra-cra-uri. Si in acelasi timp nu vreau sa stea altcineva cu fetita, ca in curand plec la munca si o sa regret zilele astea...
Revenind la tine, broscutzo, imi pare rau de certurile cu sotul, sper sa se imbunatateasca situatia cat mai repede.

Lumi, ma gandesc la tine, nu stiu ce e cu analiza aia, dar sper sa nu fie nimic rau.

Andre, 4 zile si gata. Plus drumul la aeroport. Fff buna stratagema cu dormitul!

Ionela, pacat de plecarea lui tati. Multumim de cinsteala, sa iti traiasca Mihnea!

many, si la Ana s-a redus clar cantitatea de lapte pe care il bea. Eu am fost asa paranoica incat am si cantarit cat mai bea si a iesit ca bea cam 350 ml pe zi, ceea ce mie mi se pare putin de tot. Eu la ora meselor diversificate pun pompa, dar nu iese ce iesea pe vremuri. Asa ca iti inteleg ingrijorarea, dar nu stiu ce e de facut, studiile pe care le-am citit se jura toate ca daca mentii stimularea (prin pusul copilului la san sau prin pompare) se mentine si laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Azi am experimentat iar cum e sa scuipe copilul mancarea. Am fost ieri la pediatra si mi-a zis sa nu ii mai dau morcovi 2 saptamani ca e portocalie fata (eu credeam ca e bronzata ). Asa ca am preparat azi o mancare oribila la gust, cu dovlecei, rosii si pastai. Mi s-a parut mie oribila, dar am sperat ca Ana o va gasi delicioasa. Da, da! A scuipat-o cu hotarare si apoi a strans buzele, cam asta a fost tot.

Mi-a dat Monis ideea sa ii pun in loc de morcov, patrunjel. Ca e dulceag. O sa incerc maine. Dar poate mai aveti idei sa imi dati. Multumesc! I-am scos si cartoful dulce ca si asta e portocaliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dozz, mai de haz, mai de necaz daca fiita e portocalie din cauza morcovilor, a mea o fi alba palida din cauza albiturilor puse in supa lesinata Ia sa scot si eu tot ce inseamna albitura Sa ne zici dupa doua saptamani cum arata Ana.
Multumesc si tie si Laurei Andreea ca ma incurajati cu dieta si sportul, cand am auzit-o pe Laura ca stau bine, chiar mi-a mai venit inima la loc, macar pieile astea lasate de s-or trage de pe burti si tot ar fi o realizare. Sper tare sa rezist...si sa nu cad prada tentatiilor pe parcurs

Lumi, nu stiu sa iti spun nimic de valoarea aia, suna doctorita si intreaba decat sa nu dormi deloc de ingrijorare pana ajungi la ea. Zic si eu. Si mie pediatra cum am intrat la ea in cabinet mi-a zis ca e fata prea palida si neaparat, dar neaparat, in aceeasi zi sa ii fac analize la sange, ca ea se teme de anemie pronuntata. Intradevar e cam alba la fata, dar imi seamana ca sunt si eu cu tenul foarte deschis, si are si cearcane, de uneori ma sperii si eu si ma tem..Dar la analize ne-au iesit in limite, la limita inferioara..dar in limite.
Sa ne spui si noua ce spune pediatra de analiza asta, te pup si astept vesti bune de la tine!

Monis, hai vino aici la shrikco-forum, sa vezi ce uiti de raising the kidHac, hac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vaz ca toata lumea e la culcat piticii, hai va pup
GOOD NIGHT FULGULOSIME WHATEVER YOU ARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, iar n-am mai apucat sa ma apropii de calculator...

Simina daca nu-i prea tarziu, ptr mine cel mai comod tratament a fost intotdeauna fluconazolul pe gura (da cumperi doar 2 pastile) si a dat rezultate de fiecare data. Lomexinul da reactii alergice locale naspa, eu am patit-o si m-am trezit noaptea la 2 din cauza discomfortului groaznic si m-am dus la dus, imi venea sa-mi intorc vaginul pe dos sa-l dusuiesc si pe el bine... De pimafucin am citit ca n-ar da alergii si ca e excelent suportat, n-am incercat.

Lumi, densitatea e scazuta ptr ca e f bine hidratata, face pisu mai diluat ca-si permite, are de unde. Transaminazele pot creste dupa unele medicamente (o gramada dau chestia asta), daca a mancat dimineata inainte de recoltare (chiar si laptele), daca s-a coagulat chiar si o idee sangele la recoltare. Bineinteles ca tu te ingrijorezi in contextul vostru mai special cu hep B, eu zic sa nu te panichezi si asteapta rezultatul la analiza.

Dozz, stii tu ptr ce!

Many da-i sa suga cand doreste si cat doreste, si cadea in tentatia de a-i da alt lapte, stii tu povestea cu cat de repede sug ei sa varsta asta, isi ia el cat are nevoie si sanii tai produc conform noilor necesitati.

Licurici, nu dispera, un Scarsdale ai incercat? Spune daca te tenteaza ca bag si eu cu tine odata si putem sa ne sprijinim reciproc, ce zici, te gandesti?

Ramonika, n-am fost pe faza azi, asta ti-as fi spus si eu sa nu-i mai dai ca avusese timp in mai bine de o ora sa se absoarba toata doza de antibiotic.

Pupilici, ma pregatesc si eu de nani...

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Di nu-i tarziu, ca am asteptat sfatul tau.Intre timp am ramas doar cu usoare usturimi la susu (la altceva n-am indraznit sa aflu ). multu

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput