Aspirante optimiste > 20 ani (572)
Raspunsuri - Pagina 9
ramo_b spune:
liniuta a doua a iesit cam la 5 minute. dar pe el scria sa nu il citesc mai tarziu de 10 min. Deci, pe care mi-l recomandati dintre acelea?
bb_yasmi spune:
ramo vrei sa vezi testele mele???
sunt din toate felurile..
dc e bb iese orice fel de test, de la cel mai ieftin...
mamica fericita de printesa
si
16+ baietel 
Ingerash_Mic spune:
ramo, eu din cate stiu clear blue si first response sunt cele mai bune.. apoi sure check, femina, minut si restul.. eu zic sa mai iei un clear blue si un first response ![]()

tin pumnii sa fie bebe 

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
Ingerash_Mic spune:
didi nu iau nimic... in caz ca vor fi dureri insuportabile atunci voi lua nospa 
somn usor celor care merg la nani 
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
gabyv spune:
ramo, poate spargi tu gheata 
avem nevoie de cineva care e mai curajoasa 
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ramo_b spune:
multumesc ca imi sunteti alaturi si ma incurajati. va
pe toate. dar daca se va dovedi a fi
sper ca nu ma lasati sa plec singura la odisee. eu cu cine vb pe acolo? singura? adica stiu ca sunt celelalte mamici dar pe mai-iunie? numai eu, cuc? 
gabyv spune:
as veni eu ... daca s-ar putea ![]()
eu nu ma supar...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
bine ar fi
conform fertfriend sunt "probabil fertila" asa ca noi insistam