Aspirante optimiste > 20 ani (572)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, multumim, dar nu imi fac prea mari sperante: Ac-uri terminate pe 1 sept, nici o menstra pana acum, dar testele de ov. arata de ieri o mica linie rozalie (conf instructiunilor ar trebui sa iasa din ce in ce mai intensa zilele urmatoare)

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

nu se stie niciodata. eu iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ms, la fel si tie, poate vii cu o veste buna, peste 2-3 zile

ma duc si eu prin casa,
Noapte Buna!!!

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

gaby sa fie cu noroc ovulatia

ramo si mie mi-ar placea sa vin la odiseele de mai-iunie.. dar daca bebe nu vrea sa vina..

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput

lasa nu fi suparata. promit ca daca vine la mine eu va molipsesc pe toate. si sigur ma tin de cuvant. veti vedea.

Mergi la inceput

ma duc si eu la . maine incepe un nou an scolar si trebuie sa am forte proaspete. cine stie cum vor mai fi elevii anul asta?!
va doresc o saptamana usoara, frumoasa si muuuuuuuulte liniute.
va -icesc pe toate!

Mergi la inceput

inainte de culcare sa ma laud cu ceva: am primit o steluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

ramo FELICITARI

Raportez z49 nu am facut test inca ca nu am avut timp dar ma simt ffff rau de ieri seara, in loc sa ma distrez am stat numai in pat, am dormit si aveam greturi cand ma trezeam din 30 in 30 de min ca de se mai trezea cate 1 sa isi ia o geaca ceva din camera. Azi era sa lesin ( dar am zis ca poate e de la oboseala ) si greturile dimineata, pranzi si seara. Poate sunt simptome induse .. cine stie aflu maine

Nb fetelor care se culca sau deaja sunt la al 2lea vis. Eu ma pun sa pictez o icoana pentru dr. de familie

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neatza fetele va invit la o Cafelulta. Eu mai stau juma de ora si plec la doctor

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

'Neata! Alina iti doresc sa fie . Eu am plecat la scoala si ne auzim dupa aceea.
va

Mergi la inceput