Aspirante optimiste > 20 ani (572)
Raspunsuri - Pagina 15
RAMONELLA spune:
Paula si eu iau branca ursului,dar tinctura.Parca am mai multa incredere in ea decat in capsule.Iau 10 zile cred,la un ciclu de 25.Sa vedem rezultatele...![]()
Lia eu nu le iau asa.Mi-a dat o doctorita reteta,in functie de greutatea corporala.1 kg de miere,10 g de laptisor de matca,polen crud,2 sticlute de tinctura de propolis,le-am amestecat si le-am pus in frigider.Iau o lingura dimineata si una seara.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Paula si eu iau branca ursului,dar tinctura.Parca am mai multa incredere in ea decat in capsule.Iau 10 zile cred,la un ciclu de 25.Sa vedem rezultatele... Lia eu nu le iau asa.Mi-a dat o doctorita reteta,in functie de greutatea corporala.1 kg de miere,10 g de laptisor de matca,polen crud,2 sticlute de tinctura de propolis,le-am amestecat si le-am pus in frigider.Iau o lingura dimineata si una seara. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
de care laptisor?
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
RAMONELLA spune:
Dinala crud,la sticluta.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
camcris spune:
buna fetelor ce vorbaretea a-ti fost
didi,paula

nu va pierdeti speranta pana nu vedeti rosu in fata ochiilor mai aveti o speranta, eu nu pot spera nici o zi macar ca la mine este ceas 
RAMONELLA m-as baga si eu la reteta aia, dar tu cate kg. ai
cat polen trebuie ca nu ai trecut gramajul?
eu am 53 kg. deci ce cantitati trebuie sa combin daca poti sa-mi spui te rog

RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui camcris buna fetelor ce vorbaretea a-ti fost didi,paula ![]() ![]() nu va pierdeti speranta pana nu vedeti rosu in fata ochiilor mai aveti o speranta, eu nu pot spera nici o zi macar ca la mine este ceas ![]() RAMONELLA m-as baga si eu la reteta aia, dar tu cate kg. ai eu am 53 kg. deci ce cantitati trebuie sa combin daca poti sa-mi spui te rog ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Eu am 47 de kg.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
Lia73 spune:
* Infertilitate la femei s-a demonstrat prin studii de medicina experimentala si clinica faptul ca acest remediu creste nivelul hormonului luteinizant in sange (hormonul luteinizant ajuta ovulatia), fiind extrem de util in cazul femeilor care se confrunta cu amenoree, oligomenoree, ciclu menstrual neregulat, insuficienta ovariana etc. Se fac tratamente cu o durata de 28 de zile, timp in care se iau cate 1-2 g de laptisor crud de matca zilnic. Se face apoi o pauza de alte 28 de zile, dupa care tratamentul se reia, in total facandu-se sase asemenea cure. Fara doar si poate, laptisorul de matca este printre cele mai bune remedii cunoscute contra infertilitatii feminine.
yote ce scrie
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
andr@ spune:
ma fetelor, 47, 53 kg?????? voi sunteti fotomodele 
offff kg astea 

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
camcris spune:
| citat din mesajul lui andr@ ma fetelor, 47, 53 kg?????? voi sunteti fotomodele ![]() offff kg astea ![]() ![]() ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand |
da mai dar eu am 1,50 inaltime si pot spune ca-s plinuta, am niste aripioare

, de 2 luni de zile nu mai pap paine, dulciuri cu moderatie si abia am dat jos 2 kg.
andr@ spune:
fetelor scuza-ti ca intreb : mie mi-a spus cineva de laptisorul de matca ca ii dadea sotului (cica ajuta la nr si la mobilit.
); se ia in cuplu sau doar f/b? ![]()
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
AlinaBu spune:
Fetelor n-am avut noroc sa gasesc o policlinica care sa lucrese cu CASMB pentru ecografi generale, la toate s-au dus fondurile, noroc ca avem o cunostinta, dar care vine abea spre sfarsitul saptamanii ca nu e in tara.
Mi-am facut programare la Ginecologie in schimb am avut noroc in sfarsit sa gasesc . ce stiti de dr. Al Moushaly Alina ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!