Aspirante optimiste > 20 ani (572)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Alina draga habar n-am ce sa-ti raspund. Nu poti sa-l suni? Eu aproape tot fac la privat, imi pare rau ca nu pot sa te-ajut.
Andra incerc sa nu ma stresez, dar macar pe ciclu regulat ma bazam si eu. Adica pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori mi-a intarziat de cand ma stiu. Intarzieri de o zi sau doua maxim, o singura data a intarziat vreo 3 sau 4 nu mai stiu si tinusem in suspans tot forumul degeaba. Ca si acum.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu ne tii in suspans didi, suntem alaturi de tine, la fel cum ai fi si tu daca as fi eu in asteptare; asta e si scopul acestui forum, sa ne incurajam si sa fim alaturi una de alta; e greu, cu toatele stim ce inseamna timpul, asteptarea.....dar nu ai ce sa faci eu inca mai sper sa fie cu

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aaa, pai asa si eu sper, doar aspiranta optimista scrie pe mine. Ies putin ca am niste treaba, va pup si va urez o zi cat mai frumoasa!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Off Didi,imi pare tare rauEu zic sa-ti faci totusi o programare,macar afli ceva si nu te mai stresezi.Poate e totusi bebe

tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

fetelor stiti cumva ceva despre ceaiul de soc? vreau sa ma apuc de regim, n-ar fi rau sa mai scap de ceva kg, si caut ceva natural; am gasit ceaiul asta, de soc.......voi ce ziceti? a mai facut cineva cura cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andr@ din pacate nu stiu sa te ajut

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata!!

greu azi la trezire
tot incerc sa-mi amintesc ce bine era cand incepeam scoala ... abia asteptam sa vad ce elevi mai am

in rest...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

gaby esti profesoara? acolo, in franta? frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Neata,

Am revenit de la doctor, de la recoltare de fapt. Ma bucur ca il facem si pe asta, chiar nu stiu ce alte analize as mai putea face. Spre sfarsitu lunii vin rezultatele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

nuu, nu sunt profesoara in Franta, am dat anul trecut niste cursuri de alfabetizare, dar m-am lasat anul asta...
acum e mai tehnic ce fac...
as vrea eu profesoara, dar la clasele ff mici, pt ca e haos aici in invatamant

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput