Rasfat dus la extrem...(2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/accept92/accept92.jpg)
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Scuze dar ai descris asa bine situatia ca nu m-am putut abtine. ![]() |
Aoleo, nu pot sa cred...doamna asta are caracter international?! Am subestimat-o...
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Aoleo, nu pot sa cred...doamna asta are caracter international?! Am subestimat-o... ![]() |
Nope, e autentica romaneasca din pacate. Aici intrebi intai parintele, apoi cu acordul lui dai copilului. Insa am trait cu baiatul in Romania pana la 4 ani, stiu povestea. Si mai mai enerva ceva: mancatul in fata copilului in parc. Copilul normal ca se uita si pofteste daca ii mananci sub nas ciocolata si pufuleti in parcul de joaca. Parcul e de joaca, aici cand mancam imi iau picnicul si ma asez undeva in afara parcului de leagane, asa ca nu fac pofta nimanui.
In plus unii copii sunt alergici, bine ar fi sa se opreasca obiceiul asta de ofrande prin parcuri, moare Doamne fereste vreun copil cu alergie (la alune de ex) ca ii ofera vreo doamna draguta ca sa nu pofteasca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Accept, esti buna !!! Super-buna ! Dupa cum am spus mai sus, imi place cum gandesti si cum scrii
Zina spune:
Lasati-o pe Accept92 sa jigneasca, vad ca asta-i reuseste din plin. Si ii face si o mare placere pe deasupra.
De la bun inceput a fost asa, dar nimeni nu o atentioneaza.
Accept92, stii, chiar ma intreb, oare cum ai reactiona sa afli ca eu " "doamna aceea" careia nu-i lipseste niciodata din poseta o ciocolatica, un pachet de biscuitei/covrigei/stiksuri...", n-am avut niciodata si nici nu am ciocolata sau alte "produse" descrise de tine la mine in geanta. Eu mananc din an in pasti ciocolata, nu ma dau in vant dupa ea, dupa dulciuri in general, iar baietelul meu nu mananca in fiecare zi. Stii, chiar am zambit cand ai scris ca eu ofer cu generozitate dulciuri la copiii din parc. Total eronat.
Doamne, cat se pot insela unii oameni, le trebuie doar cateva randuri scrise de o persoana, ca ei gata, sunt capabili sa o eticheteze intr-un fel, fiind (culmea!!!!) convinsi ca au dreptate. Este foarte trist!
Luna1, te invit la distractie in continuare.
accept92 spune:
Multumesc celor care m-au remarcat, o sa le dau satisfactie dezaprobatorilor mei recunoscand ca am nevoie de atentie, probabil n-am beneficiat de suficienta cand eram copil. Indiferent daca e de bine sau de rau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Am rugamintea sa reveniti la subiect, cu cat mai putine ironii ieftine si bascalie, va rog mult! Haideti sa pastram un dialog civilizat.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
accept92 spune:
citat din mesajul lui Zina Accept92, stii, chiar ma intreb, oare cum ai reactiona sa afli ca eu " "doamna aceea" careia nu-i lipseste niciodata din poseta o ciocolatica, un pachet de biscuitei/covrigei/stiksuri...", n-am avut niciodata si nici nu am ciocolata sau alte "produse" descrise de tine la mine in geanta. |
Sa stii ca nu m-am referit la poseta cu care mergi la munca. Ci la traista pe care o porti cand scoti copilul in parc, cea in care ii pui apa, servetelele etc. Recunosc ca as fi socata sa aflu ca nu ai tu acolo nimic de 'rontait' (fructele sunt ok, nu le blamez). Si in cazul asta te felicit!
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Zina [ Luna1, te invit la distractie in continuare. |
Draga mea, in caz ca n-ai observat, eu nu m-am distrat pe seama ta, m-am distrat efectiv pe postarea lui Accept care descrie o situatie reala. Ce ai tu de impartit cu Accept e problema voastra a amandoura, iti dau insa un (mic) sfat, nu mai fii asa patimasa, sunt convinsa ca accept va dormi bine la noapte si nu o va mustra constiinta ca tu te-ai suparat. Este doar un forum, fiecare stie mai bine cum e in viata reala, cum procedeaza, luam de pe forum doar ce ne convine si ni se potriveste, asa ca nu vad de ce pui asa mult la suflet ce zic un user sau altul.
In fond, din subiectele deschise de tine in timp, nu e greu de observat ca in general nu tii cont decat de sfaturi care iti spun doar ce vrei tu sa auzi. Imi cer scuze daca te supara asta insa analizeaza si tu si vei afla acelasi lucru, cand cineva iti spune ce doresti sa auzi esti fericita. In concluzie cred ca tu nu ai nevoie decat de mangaiere parinteasca pe crestet care sa-ti confirme ca faci bine ceea ce faci, ori asta nu vei obtine pe forum, ci vine din interior.
Laura promit ca voi posta numai la subiect si scuze de off topic.
accept92 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Am rugamintea sa reveniti la subiect, cu cat mai putine ironii ieftine si bascalie, va rog mult! Haideti sa pastram un dialog civilizat. |
Din punctul meu de vedere la orice subiect putem vorbi despre alimentatie, caci 'suntem ceea ce mancam'. Cu toate astea exemplul cu ciocolata a fost doar un exemplu de ceva ce avem in casa desi nu-i dam copilului. Ar fi putut fi orice altceva. Insa prea multa lume s-a impiedicat de acest amanunt cerandu-mi sa ma justific de parca as comite o ilegalitate si alta nu!